Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

- lažje dobila drugo službo kot zanosila. In z leti ne bo nič lažje.
 - lažje dobila drugo službo kot zanosila. In z leti ne bo nič lažje.   ....mi je pa pripadala vseeno porodniška, saj mi pogodba vmes ni pretekla in sem lahko nadaljevala, po koncu porodniške pa sem iskala novo službo
  ....mi je pa pripadala vseeno porodniška, saj mi pogodba vmes ni pretekla in sem lahko nadaljevala, po koncu porodniške pa sem iskala novo službo  v kateri pa sedaj veliko bolj uživam in je veliko bolj socialno naravnana
   v kateri pa sedaj veliko bolj uživam in je veliko bolj socialno naravnana  

) in tudi jaz menim, da se nato vse uredi tako kot je treba...odločitev pa je še vedno tvoja.
 ) in tudi jaz menim, da se nato vse uredi tako kot je treba...odločitev pa je še vedno tvoja.  , saj do septembra so še  dobri 4 meseci in če ti bo uspelo zanosit takoj v prvem mesecu, se do septembra še ne bo kaj poznalo na tvojem trebuščku...js ne bi povedala, ker šefi to sploh ne sišijo radi, potem ko prideš iz porodniške si zaščitena  z zakoni, da ne rabiš do 3 leta otroka delat nadurnega dela, delat ponoči, pa lahko delaš skrajšani delovni čas... to ti povem izkušnje iz naše firme, pa nas je zaposlenih okoli  1000..tako da se moreš odločiti sama...povej samo v primeru, da se zelo dobro razumeš z šefom in res verjameš v to, da bi ti podalšali, ali pa da bi te vsaj vzeli potem nazaj v službo..
 , saj do septembra so še  dobri 4 meseci in če ti bo uspelo zanosit takoj v prvem mesecu, se do septembra še ne bo kaj poznalo na tvojem trebuščku...js ne bi povedala, ker šefi to sploh ne sišijo radi, potem ko prideš iz porodniške si zaščitena  z zakoni, da ne rabiš do 3 leta otroka delat nadurnega dela, delat ponoči, pa lahko delaš skrajšani delovni čas... to ti povem izkušnje iz naše firme, pa nas je zaposlenih okoli  1000..tako da se moreš odločiti sama...povej samo v primeru, da se zelo dobro razumeš z šefom in res verjameš v to, da bi ti podalšali, ali pa da bi te vsaj vzeli potem nazaj v službo..