|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 12:32:18   
corfu
Glede na to, da se moj osemmesečnik ponoči doji dvakrat ali trikrat mi je pediatrinja svetovala, da ukinem nočno dojenje in sicer tako, da ga čez noč dam babici, katere je navajen seveda, kakšno je vaše mnenje, predvsem pa izkušnje glede ukinitve nočnega dojenja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 12:55:59   
Andre
Moja najmlajša je stara 1 leto, pa se še kar ponoči dojimo. Sicer čez dan lepo vse papca in je tudi v varstvu pri babici, vendar se ponoči še vedno rada pocrklja. Tudi meni je babica sama svetovala, naj jo dam k njej čez noč, da bi se odvadila. Vendar, dokler mi ni treba, je ne bom dala. Saj bo slej ko prej sama nehala. Ta čas se pa nikoli več ne vrne, kajti otroci še prehitro zrastejo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 13:04:10   
corfu
Andre, kako lahko delaš v službi? jaz sicer zdaj delam po nekaj ur na dan, kako pa potem, ko bom imela 9 urni delavnih, z računi, strankami, davčno????

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 13:13:14   
lex
Midva se tud dojima ponoči še dva do trikrat in ne menjam to za nič! tak saj vem, da vsaj nekaj poje - ker recimo včeraj ni jedel nič drugega kot pa sadno kašico. Jaz ga dam kar sebi v posteljo in mu potisnem joško v usta on poje kolikor rabi, jaz pa zaspim zraven. Mi je tak čist OK. Sploh si ne znam več predstavljat, da bi ponoči še sedela in dojila kot sem na začetku.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 13:45:22   
Anonimen
David je star 14 mesecev, pa se še dojiva ponoči. Mene ne moti, itak se počasi sam odstavlja, prešla sva na dojenje 1x ali pa 2 x ponoči. Ker spi pri meni, niti ne vem, kolikokrat ga dojim.

Zjutraj pa brez problema vstanem in grem v službo. Ker imamo dokaj veliko posteljo, me ni strah, da bi ga poležala.

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 13:55:17   
muki1
Jaz tudi dojim ponoči, odvisno. Včasih petkrat, ko nagajajo zobki, včasih prespimo noč. Je pa s temi babicami tako, da je dobro čez dan, ko pa kam greva in spi pri babici, lahko jo uspavam jaz ali pa ona in se slučajno ponoči zbudi, pa mame( beri cicija) ni zraven, joče kot nora, sploh je ne morejo pomirit, vsa je prepotena, kriči do onemoglosti, in zmeraj moram prit domov . Ampak vseeno mi to ni tako hudo, da bi jo odstavila. Bo že......       

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 13:57:52   
muki1
Ja, delam pa že 6 mesecev,pa pač kave pijem...    v nedogled.
No, saj včasih bi res najraje legla na mizo in zaspala, ampak če se pravilno spominjam, je bilo že pred nosečnostjo isto.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 14:04:50   
Anonimen
ha kako nej jo pa js odvadim flaše mleka ponoč? no sej enkrat sem jo že, pša jo bo treba zgleda šeenkrat na isti način

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 21:56:29   
Jančika_
Našega smo po nasvetu pediatrinje odvadili nočnega dojenja pri štirih mesecih in pol. Enostavno mu nisem dala joške, Joe ga je pa tolažil.

Ni ga jemal iz posteljice, ampak je sedel pri njem, ga božal in mu dajal dudo. Seveda je bilo nekaj protesta, a nič strašnega. Že naslednjo noč se je zbudil samo enkrat in pet minut jamral, od takrat ponoči lepo spi (star je 13,5 mesecev).

Spat hodi ob pol osmih, potem se zbudi med peto in šesto zjutraj, dobi flašo in spi še kako uro ali dve, občasno še več (ali manj). Kadar spi neprekinjeno do sedmih, potem ne zaspi nazaj in je tečen, tako da sem kar vesela, če se zbudi prej.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   DOJENJE PONOČI
13.9.2005 22:36:10   
malika
Jaz sem mu dajala flašo s čajem, prvi dve noči je bil malo zmeden, potem pa se je navadil.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   DOJENJE PONOČI
17.9.2005 10:04:55   
Malčica
ko sem prebrala vaše prispevke, sem se kar malo potolažila. Torej nimamo samo mi nočnih vstajanj.
Naš mali bo star 8 mesecev in ponoči se doji na vsaki 2 uri. Naj se zvečer še tako nabaše kašice, ga moram pred spanjem še podojiti. Verjetno ga to pomiri in uspava. Mislila bi, da mu bo to zadostovalo da bi prespal noč. Mislila sem že, da bi ga na nek način tega odvadila, pa ne vem kako, razen da ga pustim da se joka.
lp   

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   DOJENJE PONOČI
17.9.2005 15:00:11   
corfu
Malčica, daleč od tega, da si edina. Glede na to, da se pri tebi ponoči doji na dve uri, išče toplino, crkljanje, občutek varnosti in ni lakote, vsaj jaz tako mislim. Menim, da večji ko je otrok težje se ga odvadi dojenja, sicer pa so si otroci med sabo zelo različni in eni rabijo več pozornosti, drugi manj. Jaz sem mojemu ponoči ponudila čaj in tako se je zbudil samo enkrat, bom videla, kaj bo prinesla današnja noč.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   DOJENJE PONOČI
18.9.2005 14:59:46   
Malčica
Corfu, upam da se ti ni prepogosto zbujal. Jaz sem tudi že poskusila finto s čajem, pa je uspela samo prvo noč. Naslednjo je po enem ali dveh požirkih ugotovil da to ni prava stvar, potem pa sem ga morala dojiti. Včasih res ne vem več če je res lačen, vendar slišim, kot da mu kruli po želodčku. Če se ne bo sam nehal pogosto zbujati, bo moral skozi terapijo joka, da ga odvadimo. Vendar ne še čisto zdaj...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   DOJENJE PONOČI
18.9.2005 20:30:37   
Taj
Hoj ,

pri našem 9 mesečniku , ki sicer čez dan poje povsem dovolj, da lahko, kadar se mu zdi , lepo preživi tudi celo noč brez mlekca,sva se pred 2 tednoma odločila, da bo konec z dojenjem pred peto uro zjutraj (zadnji obrok je okoli 21h). Od takrat se tega strogo drživa ,Če ne gre drugače, mu ponudiva le malo vode, sicer pa je mali navihanček povsem sprejel nov režim.Boš videla, da bo.Tako kot vse...

pozdravček vsem

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?