|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   DOJENJE in prehrana
6.4.2005 16:35:06   
@ŽOGICA@
ŽIVJO!

Prosim, če mi lahko svetujete, kateri hrani naj se izogibam, zaradi dojenja. Kaj napenja in povzroča krčke, kako na mleko vpliva sladka hrana-sladice, piškoti, sladki namazi. Kaj pa slana hrana-čips, in drugi priboljški za grickanje ob teveju?!
Kako ohranjati dojenje?!

HVALA VSEM!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   DOJENJE in prehrana
6.4.2005 17:09:26   
Anonimen
Adela brez zamere ampak 1000x obdelana tema.

Najbrž se ne bom vsega spomnila ampak vsaj nekaj.

Kot prvo, ni nujno, da bo otroka napenjalo tisto, kar napenja tebe.

Potem če hočeš, da boš imela dovolj mleka moraš veliko piti.

Izogibaj se pa:
gaziranim pijačam, surovemu mesu, agrumom, pismo nič kaj dost mi na pamet ne pade.

Bo še kakšna malo pomagala.

Drugače pa se okus mleka spreminja s tvojo prehrano. Torej če se boš najedla čokolade bo mleko bolj sladko ampak pazi, ker čokolada rada povzroča krče.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   DOJENJE in prehrana
6.4.2005 20:06:51   
Jančika_
No, tudi jaz sem tole napisala že x-krat, pa dajmo še enkrat:). Od vsega začetka sem jedla čisto vse, s tem da itak ne jem mesa. Nobenih krčev, nobenih pikic pri tamalem.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   DOJENJE in prehrana
6.4.2005 21:32:57   
Nikica
Mojega :duda:definitivno napenja, če jem lazanjo z grahom. Jaz kar pazim, kaj jem. Izogibam se svinjskemu mesu, suhim salamam, sirom z zelišči, česnu, čebuli, arašidom, surovi zelenjavi, razen rdeči pesi in zeleni solati. :hudicek:Drugače jem urovo sadje - jabolka in banane, tudi avokado sem jedla že, pa ni bilo nobenih reakcij. Čips sem si tudi že privoščila za večerjo:(, ni imel nobenih krčev. Na splošno pa še nisem opazila, da bi ga kaj preveč zvijalo. Pomembno je le, da veliko piješ- planinski čaj, čaj za dojilje, vodo.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Jaz imam pomojem prav zaradi tekočine tako veliko mleka. :) Piškote tudi lahko ješ, če le nimajo orehov. Uživaj tudi mlečne izdelke. Meni so svetovali naj pojem veliko vanilijevega pudinga, narejenega iz mleka. Ne vem, če je to samo v moji glavi, ampak meni se res zdi, da takrat, ko ga jem, imam eksplozijo mleka.A, ja pa zelja, pasulja tudi ne jem. Na začetku nisem jedla tudi ocvrte hrane, zdaj pa si kdaj privoščim tudi dunajski zrezek. Kave ne pijem, včasih le kapučino s čokolado.Upam, da sem ti kaj pomagala.:zmeden:

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   DOJENJE in prehrana
6.4.2005 23:45:27   
piščanc
tako kot Jančika, samo da jaz jem tudi meso. Mali nima nobenih krčev ali alergij, jem vse. To svetujejo tudi na LLL, vse v mejah normale. Za mleko pa pij veliko tekočine, jej izdelke iz koruze... pa čimbolj mirne živce-to najbolj pomaga pri dojenju.

(odgovor članu @ŽOGICA@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?