|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dan Kuchen
3.11.2007 9:00:58   
GoYa
Ima katera njihovo kuhinjo in kako je z njo zadovoljna? Kakšna je njihova kvaliteta v primerjavi z drugimi kuhinjami?
Sem se zagrela za njihov model Alessa v belo-antracitni barvi in se mi kar ne da drugih iskati. Sem sicer gledala še eno podobno Gorenjevo črno-belo, samo prodajalec pravi, da bi za isti denar raje Dan Kuchen, ker je baje boljša.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 9:15:26   
Naja30
Moja prijateljica jo ima in je zelo zadovoljna z njo. Se vidi kvaliteta. Že iz tovarne ti pripeljejo zmontirano, samo ročaje daš ti gor. In še lepi dizajni so. Res lepo zgleda.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 9:19:36   
Janya
Jaz jo imam dve leti. Omare predali super kvaliteta, razočarana pa nad pultom, ker se zelo hitro okruši. Ko sva kupovala je bila akcija pult zastonj, tako da je mogoče kakšna slabša kvaliteta. Ampak vse ostalo je pa res super.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 9:20:01   
piščanc
mi smo se selili marca. že februarja sva naredila izmero in naročila dan kuchen. res so nama obljubili, da bo kuhinja v roku enega meseca prišla. naročila sva pa preko zastopnika v slo. ko sva se odločala je bil direktor vedno na razpolago, vse je razlagal, naredil izmero... ko pa so se začeli problemi, je postal kar naenkrat nedosegljiv.

no, nanjo smo čakali skoraj tri mesece, s tem da je hladilnik prišel še en mesec kasneje, na stensko ploščo pri kuhalni plošči in montažo nape sva čakala pa skoraj pol leta. veliko vrat je opraskanih (visoki sijaj), ročaji niso bili nameščeni v enakem nivoju, nekateri celo krivi. nekaj so že zamenjali, veliko pa še morajo, pa je to samo zaradi vztrajnosti mojega moža, drugače sploh ne bi. v glavnem nisva zadovoljna in je ne priporočam zaradi slabih odnosov v podjetju (lastnik, monterji) in nekvalitete, razen če se ti da potem še kar nekaj časa ukvajati s popravili. mogoče bi bilo drugače, če naročiš direktno od avstrijcev. 

drugače pa je kuhinja lepa in zelo praktična. fino je mehko zapiranje vseh predalov in predali pod omaricami.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 9:22:27   
Anonimen
user posted image
 
Simpatična kuhinja!user posted image

(odgovor članu GoYa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 9:47:41   
tinčica
jaz jo tud imam kupila sem jo pa v lesnini in sem ful zadovoljna.
lp

_____________________________

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 13:56:47   
gumbek
No tko še moja pripomba sem  nesla da mi jo izrišejo in to leta 2005 v viktorijo v kranju in še do dnes nisem dobila izrisa tako da sem jo dala potem tišlarju narest pa je lepa in postavljena je bila na rok..Sem pa klicala v firmo vsaj 2x na teden pa so mi vednoo samo obljubljali na koncu pa nič.user posted image user posted image user posted image . Drugač so mi pa njihove kuhinje zelo všeč.

_____________________________


Firbec sem!

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 15:48:19   
kofetek2010
Mi jo imamo že od julija 2002 in je še vedno kot nova. user posted image

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 18:06:34   
Anonimen
http://www.kuhinje-dankuchen.com/img/softec/softec_dakargelb_800.jpg

Meni je ta všeč.

(odgovor članu kofetek2010)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dan Kuchen
3.11.2007 19:40:41   
robinzon
Imam tole softec v dakargelb barvi, barva je zelo nežno rumena in ne taka, kot ta na sliki. Meni je še vedno ena najlepšh, pa jo imam že kakšna tri leta in sem z njo zelo zadovoljna. Montaže ne morem prehvalit, tako v nulo nam jo je monter sestavil. Tako, da zgleda, da je odvisno od prodajalca, koliko ima usposobljene monterje. Naročila sem jo v Kranju v V., monter je bil nekje z okolice Metlike. Moje mnenje je, da je montaža zelo odvisna od resnosti trgovine. V ceni kuhinje je montaža in če prodajalec nima pošlihtano z monterjem glede plačil, potem ti  ne delajo tako, kot bi bilo treba.

Kuhinja DC je dosti kvalitetna, je pa še dosti kvalitetnejših in posledično tudi dražjih kuhinj. Dobiš toliko, kolikor plačaš. Imajo pa zelo velik izbor elementov , barv pa precej manj. Meni je bila všeč tudi ena od lipinih kuhinj, pa izpadla, ker so izredno nefleksibilni. DC mi je kuhinjo dobesedno vpasal v prostor,  o čemer pri lipi lahko samo sanjaš.

Nikoli ne bom pozabila, ko sem obiskala eno trgovino z italijanskimi kuhinjami. Najprej me je skoraj vrglo, ko mi je prodajalka rekla, da je vgradni pomivalec ožji od prostostoječega za debelino sten. No ja, vsak ima lahko slab dan. Potem malo pogledam razstavljene kuhinje. Montaža je bila katastrofalna, kakšna je šele doma, če že v trgovini vse striže in je petkrat preluknjano, ker so zgrešili pravo mero.

< Sporočilo je popravil robinzon -- 3.11.2007 19:44:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dan Kuchen
4.11.2007 0:27:54   
Annny
Edina stvar, ki meni pri Dan kuhinjah ni v redu, je 'pomanjkanje' barvuser posted image  No, saj jih je kar nekaj, pa vendar ni prav velike izbire. Same kuhinje so pa super.
V. V Kranju in A. studio na Jesenicah imata zelo kvalitetno montažo.
Lp

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 7:02:22   
sončnica14
Tudi midva imava Dan Kuchen  (sedaj 3 leta) in sva zelo zadovoljna. Kupila sva jo v Kranju v Viktoriji in sva bila zelo zadovoljna. Prišla je še prekmalu (še nisva imela vsega pripravljenega).  Montaža je bila super. Vse je v nulo. Tudi s pultom sva zelo zadovoljna. Po treh letih izleda kot nov (brez kakršnih koli prask ali kaj podobnega).  Meni se zdi zelo kvalitetna. 

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 9:15:05   
anit1983
Pozdravljeni,
tudi jaz imam Dc kuhinjo- zaenkrat še nezmontirana. Malce sem sicer strgala kartone in se mi zdi OK.
Poleg tega, da so v salonu razstavljene kuhinje s sivimi predali (inside), dobim pa bele- brez kakršnega koli obvestila, da je mogoča izbira barve- tu se mi je tudi zdelo samoumevno, da če so vsi predali sivi, potem imajo pač tako serijsko proizvodnjo.
Nad prodajelcem pa sem totalno razočarana. Prvo govori, da je čas za sremebo en mesec prej kot gre v proizodnjo. No, odločila sem se za spremembo- mu narisala- točne mere, označila spremembe, prosila za nov izračun.
Kaj se zgodi? čez 1 mesec mi odgovori (kuhinja že v proizvodnji), da ni bistvene spremembe v ceni (razumela sem kot cca100€).
Ko pa mi je po nadalnjih 3 tednih poslal izračun (PAZI: samo končen izračun) je bila razlika 300€+ (celotna vrednost kuhinje je bila prej 2.000€) Se pravi, da je tistih 300€ več kot 10%.
Ko mi je po prigovarjanju končno naredil izpis cen po elementih- sem ugotovila,  da je dve omari napačno naročil  (korito ki sem ga že kupila, mi ni šlo v omaro) in kasneje za izgovor vzel, da sem tečka in da se ne da tako, da se skoz nekaj spreminja.
Aja, pa še to- rekel je, da okrog kunhinje za 2.300€ se on ne bo dajal.


Mislim, da imamo tudi potrošniki kakšno pravico.

Kvaliteta OK, ostalo....

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 9:25:29   
LoCa
ma kašne prodajalce to vi maste? user posted image nevem če ma proizvajalec kaj veze, je pa res, da tut proizvajalci kdaj zabluzijo, recimo ti beli predali. wtf. še sreča da se jih ne vidi user posted image

(odgovor članu anit1983)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 10:53:53   
Tanik
jaz jo imam na sveže in je fajn, pa garancija na les je 5 let in doživljenjska na vodila. vse sem dobila v roku, kar je pa prodajalec narobe naročil so mi pa kasneje dostavili ampak sem dobila lepoooo odškodnino, tako da se je splačal še mal počakat user posted image user posted image , tako da se ne pritožujem. in monter je bil super. pa monter k montira vse kuhinje pravi, da je dankuchen super montirat, ker je vse prav narejeno.
pravijo da so to kuhinje višji cenovni razred.
če je karkoli narobe pri teh kuhinjah, da kaj ne pride prav je kriv prodajalec, ker v Dan Kuchen vse naredijo prav, če je prav naročen in napisan.
pa ugodna je bila glede na ostale kuhinje.

lp


_____________________________

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 11:54:38   
sazi
mi imamo tudi naročeno softec - prej nisem marala teh "lesenih" kuhinj in sem bila bolj za barve,ampak ta me je pa očarala
zaenkrat tudi z naročanjem in izbiranjem nisem imela težav, kako bo pa z dobavo in montažo, pa ne vem

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dan Kuchen
5.11.2007 12:58:23   
MARTINŠČICA
Midva imava DK 2 leti. Kupila sva jo v Viktoriji (KR). Kar se tiče funkcionalnosti, neslišnega zapiranja vratic in predalov, je super.
Sva pa imela izredno smolo z monterji. Najprej se je montža zavlačevla za cele 3 mesece. Opraskali so nama oboke vrat, zmontirali en zg. del kuhinje višje od drugega, odrgnili svetlečo oblogo nekaterih vratic, pozabili nekaj mehanizmov blum, pomivalca so vgradili tako, da si se z rostfrayem lahko fino porezal ... V glavnem, cela štala. Potem so pa še rekli, da sva sama vse to naredila in ne oni. Halooo! Ker so bili s šefom vred kar naenkrat nedosegljivi, sva takoj poslikala napake, napisala pritožbo, pa drugo, tretjo in četrto, pa vmes klicala na Urad za varstvo potrošnikov, kjer so nama povedali, da je to po zakonu slabo opravljena storitev in da naj vztrajava pri popravilu vseh napak in zmanjšani ceni. Zagrozila sva tudi s cajtngom in objavo na TV. Tako smo se šli še ene pol leta, da so nama kuhinjo kolikortoliko spravili v red, pa še ceno sva oklestila.
Viktorija je eno veliko sranje! Raje kupite DK kuhinjo v Lesnini.

_____________________________

200% MAMI

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dan Kuchen
7.11.2007 11:10:53   
karamela
Meni so tudi všeč Dan Kuchen.

Sva oz. se je kar moj dragi angažiral za sestav  kuhinje  za vikend, pa je bil izredno razočaran. Vsi ostali so nama naredili izris na računalnik, pri dan Kuchen pa je domov prinesel na belem papirju in s kulijem na hitr narisan sestav. Nisva pričakovala od tako priznane firme.

Kuhinjo sva potem dala delat mizarju in zgleda fenomenalno, sprobala je pa še nisem,  priznam!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dan Kuchen
7.11.2007 11:13:08   
sazi
v Lesnini sem dobila izris kuhinje - tloris, poglede, projekcijo - v več smereh in v pravih barvah kuhinje.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dan Kuchen
8.11.2007 22:03:55   
Olivija
Naši jo imajo zdaj že 5 let in moram priznati, da je boljše kvalitete kot najina Gorenjeva, je bila pa tudi precej dražja.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dan Kuchen
16.11.2007 11:08:04   
lanaSpende
Midva imava tudi Dan Kuechen, kupljeno sicer v Novem mestu, odlično svetovanje, cena je bila precej bolj ugodna kot Lipa ali pa Svea. Imajo monterja, ki je zelo prijazen in je naredil vse v piko, še počistil je za sabo, res pohvale vse je bilo v roku. Kuhava sicer ne veliko(dolg delovnik :-)) računam pa, da bo v prihodnje več časa(po porodu).


(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dan Kuchen
13.12.2007 16:53:00   
upajoča
Tudi midva imava novo njihovo kuhinjo-od februarja. Je super, sva pa jo naročila v Lesnini, kjer so bili zelo prijazni in ustrežljivi, saj sva nanjo čakala manj kot 1 mesec in sva jo dobila pred rokom dobave. To se zgodi res redko. Kuhinja pa se super obnese. Vse je bilo v kartonih in hitro so zmontirali. Se splača naročit, sedaj imajo pa še eno akcijo.   lp upajočauser posted image

(odgovor članu lanaSpende)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dan Kuchen
13.12.2007 17:04:44   
mojčca
IZVIRNO SPOROČILO: gumbek

No tko še moja pripomba sem  nesla da mi jo izrišejo in to leta 2005 v viktorijo v kranju in še do dnes nisem dobila izrisa tako da sem jo dala potem tišlarju narest pa je lepa in postavljena je bila na rok..Sem pa klicala v firmo vsaj 2x na teden pa so mi vednoo samo obljubljali na koncu pa nič.user posted image user posted image user posted image . Drugač so mi pa njihove kuhinje zelo všeč.


Sem čisto brez komentarja, ker so se tudi iz naju delali dobesedno norca.

_____________________________

**************************************
Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

**************************************

(odgovor članu gumbek)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Dan Kuchen
15.12.2007 15:17:04   
makica
Jaz jo imam cca 2 meseca in sem ful zadovolna. Še posebej s prodajalci in monterji. Monter je odkril pri montaži, da so ena vrata malo popraskana in ozadje nekoliko poškodovano. So zmontirali in naročili novo. Po točno 3 tednih so vse prinesli novo in ponovno zmontirali. Montaža 1a. Kuhinjo pa imam vivere visok sijaj. S prodajalcem se da glihat tudi za popust. Lesnina imam že v osnovi 6,3% maržo, ostali prodajalci imajo enake cene. Midva sva zdilala še dodatnih 10%popusta. Pri strojih sva v primerjavi s cenami na GA prišparala vsaj 1000€. Naročila pa sva tle : http://www.kuhinje-dankuchen.com/. Kolegica je naročila v Lesnini pa vsaj 4 mesece čaka na reklamacijo. Je zelo pomembno kje naročiš. 

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Dan Kuchen
15.12.2007 19:35:00   
Katrin
Tudi mi imamo Dan Kuchen in sem zadovoljna. Naročila sva jo v Lesnini, zmontirala so jo njihovi monterji in je super!
Ni mi žal, da je bila malo dražja user posted image

_____________________________

Be the Peace and Harmony you desire...



(odgovor članu makica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?