|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice
29.3.2006 12:32:56   
tintara






Evo, zdaj ko mi je Naja 3 razlozila, pa znam odpret. SAj v bistvu sem se spomnila, da sem pa to res ze enkrat videla. Sem pac blond po dusi, al kako se se to rece.

Torej slovesno odpiram novo temo za nas decmbrcice, ki smo pocasi zacele kapljat skupaj. Zaenkrat smo javne 3, ampak upam, da nas bo kmalu veliko. Pa da seveda pridemo do tja.

Ja, Naja 3, tudi jaz sem odlocena, da se ne bom sekirala in se tega tudi drzim, ceprav ko me je pa zadnjic nekaj malo drugace spikalo sem pa ze zagnala tudi malo panike.

datuma pregelda se nimam, evo bom zdaj poklicala. Samo nazadnje sem jih kar kak teden klicala (seveda po 1 poskus na dan ali pa se manj). Kdaj ga imas ti?

Ko takole pisem se mi zdi vse bolj resnicno. Do pregleda imava namen ne povedat nobenemu, ceprav mene so doma zadnjic ze sami pogruntal. LAhko pa vsaj tu klepetam.

Takole, tema je odprta, zdaj pa le pridno pisite. Lep soncen dan vam zelim - a veste da je danes mrk (delni za nas na zalost).


< Sporočilo je popravil puncica -- 19.5.2006 10:58:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: DECEMBRCICE
29.3.2006 19:00:58   
Naja30
O, tintara si se opogumila! user posted image user posted image user posted image  Kako lepo, bomo lahko čvekale. Sem se odločila, da bom vseeno pisala na to temo, saj nima veze ali imam PDP konec nov ali začetek dec. važno je, da delimo svoja mnenja, nasvete, skrbi, največ pa veselja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam prvi pregled 19.4. Kako je še daleč... pa saj bo hitro minilo user posted image
Povedala pa sem za enkrat ene par kolegicam, doma pa še ne. Kor veš, sva imela smolo pred 3 meseci in ne bi rada preveč hitela s to novico. Nekako se tokrat počutim drugače - ne mudi se mi nikamor.

Kako se pa kaj počutiš?user posted image Ti je kaj slabo?user posted image Si zmatrana? user posted image  
Meni je slabo najbolj takrat, če dolgo časa nečesa ne pojem, to pomeni da jem vsaj na 3 ure če ne več, zmatrana sem pa zelo zelo. V službi včasih kar sedim in komaj držim oči odprte. tintara, če te kaj špika, pa ne zganjaj panike, saj to je čisto normalno, ker se razteza maternica user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: DECEMBRCICE
29.3.2006 21:19:41   
afna
pozdravljene,

super, da ste odprle nove temo. javlja se še ena decembrska user posted image - no, vsaj po mojih izračunih. prvi pregled imam čez dva tedna, bom javila, kako bo šlo. sicer pa doma (na obeh straneh) že vsi vedo, je bilo veselje preveliko. res upam, da ne bo šlo kaj narobe. kot sem obljubila, trdno držim pesti za vse nas, tintaro, najo3 in seveda zase! držite se in se slišimo!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: DECEMBRCICE
30.3.2006 7:11:43   
tintara
Jupi, pa smo zacele. user posted image  Saj ni vazno al smo decmbrcice ali novembrke, dete pride ven, kadar se mu zahoce in prav malo ga briga pod kateri mesec se mama dopisuje. Lahko pa pisemo pod oba meseca, pa bo volk sit in koza cela.
Slabosti? Se jih spomnim od prejsnjih nosecnosti, v tej je pa se ne poznam. Danes zjutraj se mi je malo zdelo, da mi je vseeno malo slabo (sem bila kar vesela), ampak je ze vse mimo.
Pregled imam 18. 4., torej en dan pred tabo Naja 3. Bo treba cez veliko noc mal merkat. pa ne prevec dobrot pojest.
Utrujena sem pa jaz tudi. Zadnjic sem v sluzbi skoraj zaspala, sem bila tako vesela, ko me je sef poklical in sem mogla en dokument nekam nest. Mal sprehoda, pa je bilo takoj boljse. Doma imam ze enga 2,5 leta starega mulcka, s katerim zdaj ponavadi skupaj zaspiva - to pomeni nekje do 9h, ampak jaz bi tudi ze ob 8h, ce bi se dalo. zjutraj ustajam ob 5h, tako da me to ze itak zdela.

Povedala nisva se nobenemu. Domacim bova po prvem pregledu (ce nama bo uspelo do takrat skrivat), ostalim pa najbrz se kaj kasneje. No, bomo videli kako bo v resnici, ampak tak je plan.

No, fino prezivita dan, tudi jaz stiskam pesti za vaju in zase in imam cisto dober obcutek (skoarj skoz). Upam, da se nam kmalu pridruzi se kaksna zgovorna decmbrka. Lep soncen dan!

(odgovor članu afna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: DECEMBRCICE
30.3.2006 17:29:39   
Naja30
Oh, meni je tudi slabo user posted image  in moram hitro kaj pojest, da je boljše. Samo na tak način se bom zredila ko user posted image , ker to pomeni, da moram jest najmanj na 3 ure ali še prej. Pa nobeno sadje ne pomaga, mora biti konkretno. A je to normalno?
Pa zaspana sem tako... user posted image  Da komaj zdržim do konca službe, potem pa tudi že ob devetih spim.
Ja, tintara pa res imaš pregled en dan pred mano! Kako lepo user posted image user posted image user posted image  Komaj že čakam, da bo ta dan. A ti imaš pa že enga malčka user posted image  doma? potem ti pa ni dolgčas in lahko malo pozabiš na problemčke v user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: DECEMBRCICE
30.3.2006 17:51:30   
sasabela
Oj..jaz se vam tudi pridružujem.
Jaz imam prvi pregled 10.aprila...zaenkrat nisva povedala še nobenemu. Januarja sem imela ss in sem si sedaj rekla, da dokler ne grem na prvi pregled...ni šans da komu povem...
Drugač pa zaenkrat mi ni nič slabo, samo ful ful sem zaspana, ves čas bi spala.
Lepe nosečniške dni še naprej in se še pišemo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: DECEMBRCICE
30.3.2006 18:12:24   
Zasanjana
Wihuu...jaz sem tudi med vami.Prvi pregled imam šele 15.4.Kje je še to...Res lepo, da si odprla temo, hvala.user posted image Meni je bilo včeraj ful slabo in sem zjutraj tudi bruhala, danes je vse bp le spi se mi.Uživajte pa se slišimo!

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: DECEMBRCICE
30.3.2006 20:30:15   
Naja30
Pozdravljene, Sasabela in Zasanjana user posted image

Saj bo hitro minil čas do prvega pregleda! sicer pa - jaz sem za enkrat zadnja na vrsti za pregled! Šele 19.4.

Punce, držite se in božajte svoje trebuščke user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 6:58:43   
tintara
Pozdravljene Sasabela in Zasanjana! Lepo, da nas je ze malo vec.user posted image
Sasabela, tudi midva po grenki izkusnji decembra ne poveva do pregleda nobenemu. Saj vem, da takrat potem itak poves, ampak jaz sem vseen vrazeverna. Pri prvem sva bila tiho do pregleda, pa je bilo vse ok, no, pri drugem sva povedala, pa ni bilo ok. Saj vem, to nic ne steje, ampak vseeno.

Sicer me pa mal vseeno skrbi, ker nimam v bistvu nobenega nosecniskega znaka. Slabost vceraj 2krat po 10 min, pa se to tako milo, da sem si jo lahko tudi namislila. Krcev oz sirjenja maternice tudi ne cutim veliko, le tko en na dan. Joskice se me tudi ne bolijo, malo imam edino obcutljive bradavice. Tudi povecale se mi niso, kriza v glavnem.
No, edino utrujena pa sem, mislim zaspana. Ampak se mi tudi zdi, da sem bila pred kaksnim tednom bolj. Vceraj sem namrec lahko celo likala zvecer in to brez problema.

No, zjutraj me je malo stisnilo, da bi vseeno moral biti prisoten kak znak, ampak zdaj sem pa ze bolje. Bo kot bo, upam, na najboljse.

Lep dan vam zelim.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 8:08:15   
Naja30
Tintara, zakaj tako čakaš na znake? user posted image   Zavestno jih pričakuješ in ves čas misliš samo na to, potem se ti pa zdi, da jih ni. Praviš, da si utrujena, saj to je znak. Prav tako bi pa lahko bila pomladanska  utrujenost user posted image   Ne se tolk sekirat. Jaz sem se tudi zalotila, da se opazujem in se mi je zdelo, da nimam nič znakov, potem pa ko pozabim na to, me pa zaseka močna slabost in me spomni, da je čas za malico user posted image  Ali pa moj user posted image  ko me objame in me prsa zabolijo...
Saj veš,da sem jaz tudi imela smolo, samo ne smeš zdaj na tisto mislit. Takrat je bila druga pikica in drug čas, zdaj pa je čas za tole pikico, ki jo greješ pod user posted image   in ta ne sme biti ogrožena z negativnimi mislimi. Saj te čisto razumem, vsi smo ljudje in tudi jaz kdaj razmišljam vse mogoče, kar ne bi bilo treba, ampak se trudim da čim manj.

Vse user posted image  lepo pozdravljam in vam želim lep dan.

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 14:19:38   
Zasanjana
Ojla punce!
Kako ste kaj danes?A tuki smo mele pa res že vse smolo, al kakouser posted image ?
Mene danes tako bolijo prsi, da je joj.Zjutraj se je user posted image  stisnil k meni me je tako zabolelo, da sem kar v luft skočila.user posted image
In ker imam tako zlato teto G, ki je 15.4 na dopustu, me je naročila že 10....Juhuuu!user posted image
Svoji bejbi sva že povedala in ni bila glih vesela dojenčka.user posted image Je rekla, da ne mara dojenčkov, ker jokajo.user posted image Tintara, sta že povedala važemu malčku in kako je odreagiral?Mene je kr malo strah, da ga ne bo sprejela.user posted image

Lep dan še naprej in božajte svoje bušije.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 17:42:07   
Naja30
Ojla punce! user posted image user posted image

Jaz se danes počutim presenetljivo dobro, le malo me špika v trebuhu, pa utrujena sem in y wc školjko sva še vedno najboljše prijateljice v hiši user posted image  slabosti pa ni toliko, fajn! user posted image

Zasanjana (by zhe way, jaz sem tudi bikica! user posted image ), ti si tudi imela smolo? Veš kaj, zdaj bomo pa vse čez 8 mesecev srečne mamice s svojimi ene prvimi, ene drugimi user posted image

Oglasite se še kaj, jaz tako rada pišem sem. in lepo se imejte s svojimi pikicami. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 18:11:29   
Zasanjana
Meni je tud lepo tko debatirat.
Naja3, kdaj pa imaš rojstni dan?

Res močno upam, da bo šlo vsem po sreči, ker če ne bi blo pa res preveč!

Kakšno vreme imate kaj?Pri nas je oblačno in vsake tolk časa se usuje dež...ni za nikamoruser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 18:20:13   
Naja30
Rojstni dan imam 27.4. user posted image   user posted image   user posted image  Kaj pa ti?

Uh, pri nas v Lj je bilo cel dan tako kislo vreme user posted image , šele zdaj se je malo zjasnilo. Tako vreme je, da bi še prej zaspala. user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 18:29:44   
Zasanjana
To bo pa kmal...jaz ga mam 9.5.Si bom eno  user posted image  sam zase prvošča.user posted image
Ma to vreme ga bo zdej sračkalo do maja, al kaj...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 19:28:50   
Naja30
Ah, saj vreme bo... Samo da bo spet tplo in gremo na morjeeeeee!! user posted image user posted image

Kaj zdaj sva pa same tukaj gor, edine decemberčice? user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 19:53:02   
sasabela
Zdravo...sem prav vesela k tko berem vaša pisanja o počutju, k jaz še nobenemu nisem povedala za to, moj pa tud ne zastop tega našega babjega čveka...pa kako je bit noseč...sam to me ves čas sprašuje če me še kaj joške bolijo, pa če sem se kaj zredila...ja halooo a me lohk vprašaš, kako se pa počutim? user posted image  deci ej...user posted image
No v glavnem, res ne morm jamrat, ker zaenkrat mi ni nč slabo, dobro se počutim, mogoče samo malo utrujeno, razen tega da imam občutljive bradavice..res nimam drugih večjih ˝problemov˝. Je že tako prav, sej verjetno me še vse čaka...samo ne smemo bit nestrpne...ampak mormo uživat v user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 20:14:59   
Zasanjana
Ma ja dedci, dej...

Meni je prej po večerji tako obrnlo želodec...komi sm do školke pršla...groza.

Sasabela, fajn, da nimaš večjih problemov.Upejmo, da jih tud ne bomo imele...

In, kam greste kaj na morje?user posted image Jaz že kar prehitevam dogodke...ampak si ne morm pomagat.Kar zdaj bi mal zaplavala.user posted image

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: DECEMBRCICE
31.3.2006 21:11:52   
Naja30
Saj pred poletnim dopustom je tukaj še 1.maj! Upam, da bo lepo vreme, taki sprehodi ob morju so najlepši v tem času!  user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 18:17:06   
Zasanjana
A seveda!Komi čakam...in kako ste kaj user posted image ?Ta naša tema se pa mal počasi polniuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 20:55:07   
Naja30
Ojla. user posted image

Jaz sem danes bolj slabo, ker sem imela zjutraj drisko user posted image  in me trebuh boli že cel dan. Pijem borovničev čaj in bolj suho hrano jem. poleg tega me še špika vspodi... user posted image  Tako da sem se kar malo ustrašila kaj je to user posted image
Ja, jaz sem se ustrašila, ki sem še dva dneva nazaj tako herojsko govorila. ne bom več! priznam, da je tudi mene strah (pa pssst!) user posted image

Kako ste pa kaj ostale?

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 21:10:47   
Zasanjana
Eh Naja3 se zgodi...mene je tud fajn strah, ampak nekak poskušam zatrt strah.Ne uspeva glih najbolš.

Jaz sem se pa dons s školko spoprijateljila.Sem ji zaupala marsikajuser posted image .
Kje so pa druge?Jaz mam filing, da sam midve čvekaveuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 21:48:06   
sasabela
Oj
Jaz edine težave k jih imam, so mazolji. Nikol nisem bila tako mazoljasta k sedaj. Prav groza me je sama sebe.

Drugač me je pa prav strah kaj vse me še čaka, k meni res zaenkrat sploh ni slabo.
Aja, pa ful sem ratala občutljiva, tko kaj mi kdo reče. Lahko kr v trenutku popenim, pa nobenmu ni nč jasn.

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 22:01:36   
Naja30
Hej

(odgovor članu sasabela)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: DECEMBRCICE
1.4.2006 22:04:16   
Naja30
Nekaj je narobe z mojim rač.,ker nisem in nisem mogla poslat sporočila user posted image

O, sasabela, si se le pridružila? user posted image user posted image  Veš kaj, jaz sem tudi grozno občutljiva postala, user posted image  me pa včasih še bolj zafrkava zaradi tega in mi je še huje. Ah kaj čmo, hormončki so podivjali.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?