Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

je bil takrat star 15 m. Lahko rečem, da nismo imeli nobenih problemov, zelo smo uživali in ni nam žal. Bili smo v hotelu Vinci Djerba Resort - super hotel, hrana, osebje enkratno.
. Midva sva bila v Sidi slim, 3 zvezdice, ampak sva se odločila, če greva še kdaj, greva v boljši hotel. Pa nisva kaka sitneža, ne pri hrani ne pri apartmajih. Za ta hotel, ki ga je bebica napisala, sem pa tudi jaz slišala ful pohvale.
sva bila v hotelu Djerba sun, sicer brez
vroče, maja pa je bilo morje še precej mrzlo, hotelski bazen pa ni bil ogrevan.
; Imamo se fino, smo tudi ze nabrali izkusnje z zdravniki - Julija si je prvi vecer ustnico razbila in smo morali na urgenco, zdravnik je bil zelo prijazen in zelo hitro so jo zasili; Smo pa v hotelu Iberostar Mehari - med Nemci zelo priljubljen - sem preverjala na Holiday check; Julija (9 mes) je zaenkrat to kar mi jemo in zaenkrat ni tezav - trkam na les;