|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dodajanje kašice zvečer 7.7.2006 14:08:38
|
|
|
|
Darči76
|
Z se še vedno polno dojiva, vendar so podoji sedaj že na vsaki 2 uri, tudi ponoči - čeprav sva prej spala že 5 ur skupaj. Star je 5 mesecev, dojenje na 2 uri pa traja že 1 mesec, tako da razlog za to ni v poskoku rasti. Odločila sem se dodajat riževo kašico zvečer, zmešano z mojim mlekom, po flaški. Vendar, naš ne mara flaške - sem poskusila včeraj in se je samo drl! Zato sem mislila, da bi mu dala kar gosto kašico, vendar ne vem, koliko lahko za začetek poje. 1 žličko, 3 žličke, 5 itd.? Kake so vaše izkušnje? Seveda bi ga po kašici še podojila. Hvala in pozdravček vsem!
|
|
|
|
|
RE: Dodajanje kašice zvečer 7.7.2006 14:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
JAz sem mu za začetek 3 žličke kosmičev kar dodala v stekleničko. Naslednji večer sem dala 5 žličk, in šele 3 dan sem mu dala gosto kašico za jest na žlico.
|
|
|
|
|
RE: Dodajanje kašice zvečer 7.7.2006 14:44:41
|
|
|
|
Darči76
|
Urška hvala, tudi jaz sem mislila na ta način, vendar stekleničke noče. Mogoče mu pripravim bolj tekočo kašico s tremi žličkami kosmičev in mu jih ponudim pri večernem obroku.....
|
|
|
|
|
RE: Dodajanje kašice zvečer 7.7.2006 14:59:11
|
|
|
|
Anonimen
|
JA komot na žličko, če noče flaške. Jaz sem mu dala najprej samo 3 žličke zato, ker nikoli ne veš, na kaj je lahko alergičen. Sicer alergij na riž skoraj ni vendar vseeno. Pa še večer je, ne?
|
|
|
|
|
RE: Dodajanje kašice zvečer 7.7.2006 21:32:39
|
|
|
|
tincci
|
Jaz ji nikoli nisem dala flaške, prvič je dobila riževe kosmiče kar tiste, ki se zmešajo samo še z vodo (se mi ni dalo iztiskat mleka) in sicer kar normalno goste. Prvič je itak pojedla 2 žlički, potem pa vsakič malo več, tako da sva nekje v 2 mesecih prišli na cel večerni obrok (pred spanjem pa še dojenje).
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
krst in veroukgoogicaali boste krstili svoje otročke, bodo hodili tudi k verouku?
prosila bi tudi za kometar, zakaj tako... hvala, lp :)da, oboje (
41%)

samo krst, potem bomo videli (
19%)

samo krst (
4%)

ko bo starejši se bo sam odločil (
14%)

ne (
22%)
Število vseh glasov: 1229Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!