|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in vrtec
19.8.2009 10:02:26   
migulja
Povezovalno starševstvo mi je pisano na kožo, me pa zanima, kako ste tiste, ki ste otročka uspavale z zibanjem in petjem ter dojenjem (zato pa to pišem pri tej temi, ker dobim drugače takoj pod nos, kaj ga pa razvajam, saj sem ti rekla, da otrok ne sme zaspati na dojki ...), uspele otroka pripravit do tega, da je spal sam, saj gre z novembrom v vrtec, kjer ga verjetno ne bodo ravno cartali pred spanjem user posted image .


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in vrtec
3.9.2009 22:24:21   
emina83
Živjo!

Vrtci ponavadi delajo čuda, glede marsičesa, kar si starši predstavljamo drugačeuser posted image . Tudi jaz sem se za mojo starejšo piko spraševala marsikaj, pa ji je vse zalaufalo. Tudi glede uspavanja. Doma je ponavadi imela dudo in brez nje ni zaspala. No v vrtcu jo je na začetku tudi imela, kasneje pa jo je zgubila, in ji sploh ni bil problem zaspat tudi brez nje, mogoče je trajalo kakšno minutko več. Tako da pusti času čas in boš videla, da bo vse v najlepšem redu.user posted image

Želim vama čimlažji prehod i čimmanj solzic!

(odgovor članu migulja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dojenje in vrtec
18.9.2009 6:29:28   
neli99
živijo!

moji otroci sicer niso šli v vrtec ampak jih je pazila doma babica, drži pa dejstvo, da otročki te prehode sprejmejo krasno (sploh če z načeli PS dobijo dovolj povezanosti). ena izmed glavnih prednosti PS je da je otrok v sebi bolj miren, prilagodljiv in trden.

jaz se spomnim da sem dojila čez dan do zadnjega dne pred službo. in potem seveda imela probleme prve dni v službi ker so me tišale dojke. ampak mala je že prvi dan brez problema sprejela da ni mamice, ni dojke. da ne govorim da sem mela jaz zmeri cirkuse za uspavanje. pri babici je zaspala v 5 min (brez petja, ujčkanja in ostalih drobnih ritualčkov ki so pri nama nujni). to ni razvajanje, to je povezovanje in zapomni si - ker sta vidva dobro povezana, mu bo lažje iti v svet.  kar tako naprej!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dojenje in vrtec
4.10.2009 17:14:19   
karin412
Jaz sem dojila še 2 m., ko je šel v vrtec. En mesec in pol sem ga sama dajala spat, ker je pač zaspal opoldne na joški, potem sem pa kar naenkrat rekla,da bo pa čas, da prespi v vrtcu, pa ni bilo problema, imel pa je dudo. Le spal je samo 1 uro, se je pa počasi navadil. Ni nič jokal zaradi spanja.

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?