|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Domači grisini
9.11.2005 21:48:53   
HuAnita
Kruhove paličke ali grisini za dojenčke in malčke
 
250 g moke (lahko tretjino polnovredne, pirine…)
žlička sladkorja
ščepec soli
150 ml tople vode
pol vrečke instant kvasa
(po želji sesekljano suho sadje ali sezam)
 
Vse sestavine gnetemo, dokler masa ni več lepljiva. Če je treba, dodamo še malo moke. Testo pustimo približno uro počivati v posodi, pokriti z vlažnim prtičem. Ko naraste na približno dvojno količino, spet močno gnetemo nekaj minut. Pečico segrejemo na 200 stopinj Celzija. Iz testa oblikujemo približno 20 tankih paličk, dolgih približno 15 cm. Pustimo jih zhajati še četrt ure. Pomokane polagamo na peki-papir v pekaču. Pečemo pri 190 stopinj Celzija največ 15 minut.
 Doma izdelani grisini so za dojenčke ali malčke neprimerno boljši kot industrijski, saj jim ne dodamo sredstev za izboljšanje okusa. user posted image user posted image user posted image Če želimo, jih lahko oplemenitimo s sesekljanim suhim sadjem (marelice, rozineuser posted image ) ali sezamom, kar vmesimo v testo na začetku. Hranite jih lahko nekaj dni v zaprti posodi. V pomoč so tudi, ko dojenčkom izraščajo zobje. (((Iz lastnih izkušenj pa vem, da jih ne grizljajo radi le najmlajši, ampak radi končajo tudi v želodcih odraslih…)))user posted image  (tu so mišljena odprta usta...)
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Recept tedna: Šparglji v rižoti iz kuskusa
Šparlji veljajo za nizkokalorično zelenjavo, ki je odlična popestritev družinskega jedilnika, saj z njimi lahko pripravi...
Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?