|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dominikanska republika!
15.10.2008 14:34:06   
valy1
Zdravo!

Je že bila katera tam na dopustu s 3 letnikom. Zanima me, če so tam tudi koralni grebeni tako kot npr. v Egiptu, da stojiš v vodi pa ribice kar same do tebe pridejo. Moti me samo pot ki je tako dolga 10 ur leta. Hvala za info.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dominikanska republika!
15.10.2008 18:12:36   
enkratna
Na dopustu v Dominikanski repulbiki sem bila lani (natančneje v Punta Cani), vendar ne s 3- ampak 37-letnikom user posted image
Kakorkoli - tam ni grebenov, so same krasne peščene plaže (mivka), palme (kot na tistih "kičastih" razglednicah user posted image ). Smo pa na obali vsako jutri s krekerji (od zajtrka) futrali ribice, ki so nam dobesedno jedle iz roke. So pa bile take "prozorne", in ne živahnih barv...
Sama sem bila prav otroško vesela obiska v tamkajšnjem ZOO-ju (Manati Park), kjer sem lahko božala legvane in se pustila poljubiti tjulnu. No, nekatere zadeve so pač glede na miselnost tam doli skomercializirane (slikanje z boo ali opicjo, šov s papagaji, šov z delfini in tjulenji)...


(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dominikanska republika!
17.10.2008 13:51:12   
bumerang
Mi hodimo na Bayahibe. Letos sin še nima štiri leta in gremo čez en teden, lani je pa imel dobra tri, ko smo bili. Pot je pač kot katerakoli druga na drugi konec sveta. Mi je pa fajn, ker se nazaj vračaš ponoči tako da se domov ne vrneš utrujen.
Ne, ni koralnih grebenov, so pa ribice vendar vsega skupaj ne moreš primerjati z Egiptom. Tam je zame (na mestih, ki niso turistična) zame najlepši koralni greben na svetu.
Plaže so peščene vendar vse niso z belim peskom. Pazi pri izbiri lokacije, ker so nekatere precej vetrovne, posledično je tudi morje bolj mrzlo kot drugje.

_____________________________

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dominikanska republika!
18.10.2008 9:16:00   
valy1
Bumerang hvala, če se bomo odločili,te še kaj povprašam.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dominikanska republika!
27.10.2008 15:52:36   
citrončica
Jaz sem bila konec februarja/začetek marca v Puerto Plati,super,res,
meni je vse napotke dala tany83,ki je poročena tam...na internacionalnih klepetuljah jo najdešuser posted image

(odgovor članu valy1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Dominikanska republika!
27.10.2008 20:39:04   
valy1
Hvala, sem jo že našla. A si šla tja na last minute, kaj misliš je primerno za otročka 3 leta, ker če ni, mi jo je brez veze gnjavit, če potem ne bomo šli.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?