|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail?
1.10.2009 8:14:05   
Kerensa*
Mi ga lahko katera pomaga najti kje na Internetu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dr. Mojca Demšar, ginekologinja, e-mail?
1.10.2009 8:16:55   
danajana
A ona ima e-mail naslov? Kakor vem se za naročanje uporablja telefon.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.10.2009 8:24:14   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: danajana
A ona ima e-mail naslov?

Ja. Vsi zdravniki ga imajo.

(odgovor članu danajana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.10.2009 8:36:17   
špelin@
Če je to ta, ki dela v ZD Šiška, poskusi tale postopek:

NAROČANJE PREKO ELEKTRONSKE POŠTE V ZDL se na pregled lahko naročite tudi preko elektronske pošte, vendar svojega obiska v tem trenutku ne morete direktno vpisati v čakalno vrsto, iz katere bi razbrali termin svojega obiska. O terminu obiska se morate dogovoriti z medicinsko sestro, kar je bolj smiselno tudi s strokovnega vidika, saj medicinska sestra iz vašega e-sporočila lahko razbere nujnost vaših zdravstvenih težav. 
E-naslovi niso objavljeni na spletni strani, ker bi bili tako enostaven vir za pridobivanje naslovov za namene neželene elektronske pošte (spam-a).

Vsaka ambulanta, kjer je mogoče naročanje, ima elektronski naslov v obliki:
narocanje.ime.priimek@zd-lj.si
Tako bi imela naprimer ambulanta dr. Janeza Novaka elektronski naslov:
\n narocanje.janez.novak@zd-lj.si Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript

V primeru, ko ima zdravnik dva priimka, je elektronski naslov v obliki:
\n [email=narocanje.ime.priimek1-priimek2@zd-lj.si]narocanje.ime.priimek1-priimek2@zd-lj.si[/email] Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript
Dr. Alenka Polajnar Gačič bi tako imela elektronski naslov v obliki:
\n [email=narocanje.alenka.polajnar-gacic@zd-lj.si]narocanje.alenka.polajnar-gacic@zd-lj.si[/email] Elektronski naslov je bil zakrit pred oglaševalskimi robotki; Če ga želite videti, morate imeti omogočen Javascript

Elektronski naslovi za naročanje niso namenjeni izmenjavi informacij o zdravstvenemu stanju pacienta ali posredovanju nasvetov o zdravljenju, temveč izključno naročanju.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.10.2009 8:38:57   
Kerensa*
To je ta, ki dela v ZD LJ - Šiška, ja. Hvala. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime bi slo zraven Neli n Filipa?

Tim (62%)

Izak (38%)

Število vseh glasov: 159

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!