|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dr. Ravnikar - Izola
21.8.2006 19:53:33   
ajči
kako pa se vam zdi dr.ravnikar v izolski bolnici javite se tiste ki hodite k njemu....user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 3.10.2006 22:30:22 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
21.8.2006 21:22:14   
pancek
Ko sem prebrala naslov, sem hotla na vse pretege hvaliti in slaviti dr. Ravnikarja, pa sem pogruntala  (brihtna punca, ni kajuser posted image ), da ne misliš na kirurga, temveč na ta starega ginkolonkota. Ta pa je bajeuser posted image , sicer nisem hodila k njemu,je pa hodila prijateljica (preden je popiuser posted image  in ga menjala). Žal ti ne morem reći nič dobrega o njemu, revica je po vsakem pregledu v nosećnosti jokala, ker jo je nadiral, da je predebela (s temi besedami) in sploh baje, da je ful neprijazen. Bolje, da zveš kaj iz prve roke.... Zakaj sploh pišem? Morala sem pohvait sina Ravnikarja, tolk je luškan (in žal baje srečno poročen).
LP

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
21.8.2006 21:46:28   
ona
jaz ne hodim k njemu,me je pa imel na prvem porodu in ni bilo problema!Drugače pa me je enkrat gledal med drugo nosečnostjo in me ful napizdil,da se ne smem prevč redit,...Se pa sploh nisem sekirala!
Kot druge pravijo,pa ima raje "suhe" pacientkeuser posted image
in je res,da se med nosečnostjo moraš pri njemu pazit glede kilogramov!
jaz,če bi imela za izbirat,bi vzela Dr.Zver Janjo,je ful uredu in pijaznauser posted image user posted image

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
21.8.2006 23:02:44   
šnucika
Mene je Ravnikar sprejel,ko sem bila  v 34. tednu hospitalizirana zaradi viroze.Ne morem reči nič objektivnega,saj se osebno poznava in so vsi najini stiki tudi kasneje,ko sem rodila, bili v tem smislu.Sem pa slišala marsikatero ostro glede njega in njegovega "hojladri" odnosa do pacijentk.No,baje je nekaterim tak način celo všeč....
Jaz sem ga pač "navajena" takega,kot je že od malega....le,da sem imela sedaj z njim prvič tudi profesionalni stik.

_____________________________

kaR te ne ubije,te okrepi!




(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
31.8.2006 12:39:16   
Anonimen
Zelo se govori o dr. Ravnikarju ampak jaz ga ne menjam za nobenega drugega.
Prej sem hodila k dr. Vitezici, potem pa sem prišla k njemu, ker imam probleme glede nerednih cikluosov.
Sedja sem njegova pacientka in se skupaj trudiva da bi bila user posted image . Zame je on number 1. Direkten in profesionalen, čeprav ga dosti pacient prav zaradi njegove direktnosti  ne marajo. Meni pa je všeč, da je direkten zato, da sploh vem pri čem sem.
Drugo pa vse ovinkarijo in niso odkriti in iskreni. Saj danes odkriti in iskerni niso vredni nič, danes uspeš samo če znaš lagat.

Še enkrat pohvale dr. Ravnikarju !!!!!!. Slišala sem tudi, da nemar adebelih, nisem suha sem bolj močna, ampak še do sedaj v 3 letih odkar hodim k njemu še ni nadrl.

Če pa te v nosečnosti nadere zaradi kg, verjetno je to samo nosečnicah v dobro, saj previsoki pridobljeni kg lahko vplivajo tudi na zdravje same nosečnice kot otroka.

L.p

(odgovor članu ajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
4.9.2006 10:27:01   
nives24
Dr. Ravnikar je res direkten, ma kar se tiče strokovnosti nimam kaj rečt čez njega.  Če Grem rodit v Izolo in če pridem k njemu v roke, se ne bom nič pritoževala. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
20.9.2006 14:11:00   
pina-1
jaz sem pa pri njemu rodila in sem bla strašno nezadovoljna. Je bil totalno neprofesionalen in nesramen.
ČE bom še kdaj rodila  ( kar srčno upam) bog ne daj da naletim nanj. Mislim da me vsi popadki hitro minejo.


Pa tudi mali Ravnikar ( kirurg) je svojih besed vreden. Mi imamo z njimi fullll slabe izkušnje. Z obemi.....

Sama sem težko zanosila in nikoli mi nobeden od izolskih ginekologov ( so me meli vsi čez) ni ničesar skrival.So bli vsi kar direktni, samo malo bolj prijazni. Drugače pa hodim k Zverovi.






_____________________________

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu nives24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
22.9.2006 17:10:49   
tanjaDi
Pozdravljene,

jaz sem tudi že slišala, da nadira predebele ljudi, ma čujte, to je dobro za njih, sej ni dobro bit debel, sploh pa v nosečnosti ne.

Moja mama ga je pohvalila, z njo je bil fulll korekten in prijazen, ma prav prijazen!

Ne vem no, kot naletiš, hvalijo ga da je fullll strokovnjak, samo pač njegov odnos, ker nekatere nadira (ne vse).

sej vidiš tudi tukaj na rr so različna mnjenja, pač.

Najboljši je dr. Lovšin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  fulllll prijazen, res.


(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kako pa sev zdo dr.ravnikar v izolski
3.10.2006 11:39:10   
Anonimen
Midva pri njemu zdraviva nepolodnost in imava oba kar nekaj kg preveč, pa se je včasih obregnil ob to, midva sva se samo smejala, še kakšno kontra sva mu rekla, moj mu je enkrat rekel, da ga tako vsaj med seksom nič ne žuli....in smo se vsi smejali.
Meni je tip car, ima pač svoj smisel za humor, vendar če si preobčutljiva, ti pri njemu ne bo všeč.Tudi HSG mi je delal in sem bila ful zadovoljna.
Sicer pa tiste, ki smo predebele same vemo, da imamo preveč kg in da bi morale shujšat.Ampak ne maramo, da nam to nekdo v obraz pove, on je pa tisti, ki to reče.

(odgovor članu tanjaDi)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
4.4.2010 8:38:19   
katja86
No naj še jaz podam mnenje. Doktorja ne poznam, sem pa slišala že toliko kritik, in niti ene pohvale, da bom napisala svoje. Tam kjer je tolko dima je tudi ogenj.

Moj fant je z njim opravljal prakso v Izoli. Prišli so skupaj do malo bolj močne ženske ki je imel aza rodit, pač jutranja vizita. in on je reku, pred njo in vsemi, ki so meli prakso '''' No tukaj pa manjka še malo rožmarina in bi meli svinjo'''' Niti predstavljam si ne kako se je mogl apočutit gospa, če se je že moj fant počutil zelo slabo, da je bil v taki situaciji tam. Ne pravim da je prav se prekomerno zredit, pravim pa, da nek odnos pacient-zdravnik more vedno ostat in predvsem obojestrankso spoštovanje. Da bi bila sama v takem primeru bi zbrala vse moči in bi mu tako primazala da bi se zalepu na zid.

Punca od brata od mojega fanta je rodila pri njemu mesec nazaj. Vmes jo je strašu da bo porod trajal še 10 ur (ko je to slišala je bla pri koncu že ampak je padla skupaj ko je slišala ''še 10 ur), govoril ji je da bo otrok deformiran, ker ni prav dihala oz sodelovala, bilo je prvič za njo in bila je prestrašena. Tretje, na koncu jo je zašil in ko je prišell Dr. Lovšin mimo je bil njegov komentar '''' pa kdo je to šival, to treba takoj odpret in popravit!!!!!'' Ker je imela vročino in bla švoh je niso mogli spet odpret in popravit zunanjih šivov. Zdej je že en teden več v bolnici tam spodaj se ji je spet vnelo, dobila je infuzije za prit k sebi in zdej je končno dovolj vredu da ji vse spet odprejo, ker se je vmes zagnojilo da ni za opisat, in nardijo kot je treba.

lahko bi nadaljevala z zgorbami... pa nej napišejo še ostale kaj.
Tudi če bi imela Lovšina kot doktorja bi se prepisala v Postojno, ker nebi rada riskirala, ga dobit glih njega dežurnega tisti dan ko imam za rodit.


Imela sem Dr.Rožič(tudi izola), ki je nekaj podobnega, kot ravnikar. Kolegico sem vidla kako je parkrat prišle objokana od nje vn. Druga je imela hoteni splav pri 17h, bilo je prvič, bila je težka odločitev, sram jo je bilo in vse kar pride zraven, edini komentar zdravnice je bil ''''Zdej mi pa boš pokvarla statistiko s to napotnico za splav''''. Tudi tega ni vedla da zgodnji splav opravljajo v postojni z vakumom in da si podveh urah doma ali v službi, hotela jo je poslat v izolo na praskanje maternice, ko po posegu lahko nastanejo komplikacije, noč preživiš tam itd itd. Sploh se ji ni sanjalo.

Vesela sem dneva ko sem se odločla za Postojno..to je moje mnenje.

< Sporočilo je popravil katja86 -- 4.4.2010 8:50:52 >

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
4.4.2010 16:52:08   
Bonnie_RR
Spoštovani uporabniki na temi, obveščamo vas, da je obrekovanje po 161. členu Kazenskega zakonika (KZ-1) kaznivo dejanje. Na naš naslov so že prihajale resne obtožbe zaradi podobnih napisanih debat na forumu. Za vse napisano odgovarjate sami in s tem prevzemate morebitne posledice.

Hvala za vaše razumevanje.

Uredništvo portala RR

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
11.4.2010 10:11:22   
katja86
Cel internet je obrekovanje. Obrekujemo izdelke, ustanove(porodnišnice), dogodke, prireditve, politike, avtomobile, vozičke, zdravnike, ginekologe. Tema je v startu odprta kot obrekovanje, torej če to ni dovoljeno bi mogla bit pobrisana. jaz sem napisala dogodke za katere sem 100% sigurna da so se zgodili poleg še veliko ostalih slišanih, ki pa jih nisem preverla zato tudi ne napisala. Če je podajanje mnenj prepovedano bi mogli ukinit cel forum, mar ne?

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
9.5.2010 11:37:00   
Teyla
Po 5 odstavku istega člena, ki ga našteva Bonnie_RR -moderatorka foruma, se obrekovanje ne kaznuje, če se dokaže resničnost trditve ali če se dokaže, da je imela oseba utemeljen razlog verjeti v resničnost tistega kar je raznašala.
Porodnišnica se samo boji za svoj ugled, ki pa ne bo nikoli na ravni ostalih, če bodo zaposlovali ljudi, ki očitno niso "narejeni" za ta poklic.Vi kar pišite, bomo ostale uporabnice vsaj vedele, kam NE zaviti, ko se bodo začeli popadki. user posted image

(odgovor članu katja86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
16.5.2010 23:27:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.6.2010 12:55:02   
Barabinca
Upam, da ni kaznivo, če napišem kakšno pozitivno na račun dr. Ravnikarja.

Že v štartu sem mu hvaležna, da je skoraj 30 let nazaj rešil mojo mamo. Po porodu je
ugotovil, da preveč krvavi in da je počil maternični vrat. Če tega ne bi ugotovil oz. bi le
zamahnil z roko, v smislu "saj je normalno da ženska po porodu krvavi" bi jaz danes bila
brez mame... user posted image Tako, da mu bom večno hvaležna.

Do mene pa je bil tudi izredno korekten. Na predviden datum poroda je hčerka nehala brcati.
Dan kasneje so mi sprožili porod.
On je bil na koncu zraven pri porodu in me tudi šival. Bilo mu je izredno hudo. Zdi se mi, da si je
on kot poslanstvo izbral, da bo pomagal rojevati zdrave otroke. Zato Valen, če je presodil, da boš
rodila je najverjetneje bilo zato, ker je reševal tvojega otroka, ker je bil ogrožen. Res je, da ne govoriči
kaj in kako, vendar zato imaš danes zdravega otročka.

katja 86. Tudi kolegici so se šivi vneli, pa je ni šival Ravnikar. Poleg tega pa je najverjetneje je predelal
nekaj liteature na kaj vse vpliva debelost, da ima potem take in drugačne opazke. Če mu na enak način
odvrneš nazaj, se tudi nasmeje...

Moram pa tudi reči, da sem se prvič po porodu nasmejala ravno njegovi izjavi. Osebno, ga izredno cenim.

Ni noben bav-bav... Je strokovnjak in tudi zelo principielen.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
16.6.2010 21:51:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Barabinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.6.2010 22:34:30   
Barabinca
Valen, oprosti... Nisem te želela prizadeti in očitno sem sklepala prehitro. Ni bil moj namen. Očitno ima vsaka od nas tu z dr. Ravnikarjem drugačno izkušnjo. Sama pač ne morem reči žal besede o njemu. Mi je pa žal, da se je tebi zgodilo kar se je, kakor se je... Res ni bil moj namen.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
2.7.2010 9:11:24   
Skratek46
Tuki se pa prav moram oglasit, ker je moja iskusnja stara 8 dni in je lih v zvezi z dr. Ravbnikarjem. Sama sem bila dva tedna v bolnici, ker sem imela znake toxoplazmoze in tako so me drzali na opazovanju do poroda. Dr. Lovsin je bil krasen, pozoren in je skrbel zame do poroda...Dr. Ravnikar pa je vsako vizito preletel na hitro, mi vsake toliko omenil, da sem se prevec zredila (18kg) in to je bilo to. Sovrazila sem ga res...ko sem le mogla sem se mu izognila.
Potem je pa prisel vecer poroda-jaz s popadki na 3 minute ze ob 6ih zvecer, ob 10ih se mi je razlila voda in sem sla v porodno...Popadki so bli grozni res,pa najprej klistiranje in pol na mizo...tam so me pustili do 7ih zjutraj, ker sem se odpirala, vendar zelo pocasi(ni jim pa padlo na pamet da mi kako pomagajo). Pa je potem prisel Ravnikar v izmeno in babica Nata(ki ji drugace pravijo Hitler). Oba sta ponorela na clane prejsnje izmene-mojemu sineku je namrec primanjkovalo pocasi vode, noben mi ni povedal kako naj diham, da mu pomagam proti ishodu. Tako sem bila popolnoma odprta otrok je pa bil se vedno previsoko. Babica me je stresla in rekla naj se probam zbrati in predihat tako kot mi ona rece se eno urco in bomo zadevo resli kot je treba, ce ne bo treba na carski rez. A si prestavljate? Toliko ur s takimi popadki da sem bila komaj pri zavesti in pol mi se recejo, da bo morda carski.
Pol sem pa zacela dihat, dr.Ravnikar je bil zelo prijazen in me spodbujal...V glavnem je otrok bil zunaj v eni urici kot obljubljeno. Ravnikar je bil ogorcen nad tem da so me tam pustili toliko cajta, me zasil spodaj in rekel, da se bo potrudil da ne bom imela tezav s sivi. Danes-8i dan po porodu,me res manj bolijo in na vsaki viziti so mi rekli da sem res lepo zasita.
Bistvo vsega tega tipkanja je to, da mi je bil odduren kot oseba-nadut,nesramen in v glavnem vse najslabse, vendar ko sem res potrebovala pomoc sta mi lih on in gospa Nata zelo zelo pomagala in jima to ne bom nikoli pozabila.
user posted image

(odgovor članu Barabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
30.7.2010 20:32:24   
team
user posted image -moje osebno mnenje o njemu....tista njegova aroganca sploh ne spada med nosečnice,bolnice....nasplošno pacijentke

roko na srce ni pa tudi nobena izjema pol njih ne paše tam not...


(odgovor članu Skratek46)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.11.2010 15:22:18   
deveta
Pa še jaz svoje mnenje pritaknem.
Mislim, da če bi o katerem koli G govorili, bi bile ene zadovoljne druge ne. Jaz nisem njegova pacientka, me je pa imel pri porodu. Nimam nobene pripombe, bil je prijazen in na momente tudi dohuvit.
To pa, da ne mara debelih žensk je njegov sloves, tako pravijo. Se strinjam, da pa nima pravice grdo govorit s takimi ženskami. Tukaj ga nikakor ne podoiram, tako ali drugače si tega ne bi smel dovoliti. Opomni lahko in da svoje mnenje, zadirčnost pa ni na mestu.
Je pa baje zelo dober diagnostik. Moja prijateljica se je (že nekaj let nazaj) več let zdravila za pogostimi, nepojasnjenimi vnetji in menjala dva ginekologa. Nato se je odločila, da gre k njemu, ker je slišala da je dober diagnostik. Rezultat:  po dveh pregledih in pravih zdravilih se unetja niso več pojavila. Je pa tudi ona bila močnejše postave (slutila je, da bo kregana) vendar je zdravje oddtehtalo njeno odločitev in šla do njega. Ostala je njegova pacientka in je z njim zadovoljna.
Vsi smo ljudje in vsi imamo svoje pomanjklivosti in prednosti.

BTW: vidla sem tudi nekaj napisanega o Dr. Lovšinu. Ta človek pa je, vsaj kar se pristopa do žensk tiče, rojen za ginekologa. (nisem njegova pacientka ampak tudi izkušnja iz porodnišnice, pa še test za nuhalno svetlino sem pri njem opravila). Pohvala. 

(odgovor članu team)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.11.2010 18:22:26   
fiona82
Naj povem še lastno izkušnjo glede omenjenega dr. Sama sem bila še en mesec nazaj njegova pacientka. Žal moram tudi jaz podati negativno mnenje o njem. Karkoli sem ga glede nosečnosti vprašala je, njegov odgovor bil, da ni knjiga in da mi ne bo razlagal. Povedal je kar je bilo najbolj nujno. Tudi meni je bil namenjen njegov humor glede debelosti, pa nisem debela ženska. Konkretno "ne privoščim vašemu otroku debele matere" so bile njegove besede. Proooossssiiiimmmm???? Res, da sem se zredila med nosečnostjo celih 18 kg, vendar sem v roku enega leta tudi normalno shujšala 22 kg. Lahko ga je sram za to izjavo. Moja mama je bila celo življenje debela, pa zato ni meni prav nič žal, da je bila taka.

Imam pa zgodbo od 37 letne pacientke, ki je komaj zanosila in imela komplikacije v nosečnosti in pristala na ginekološkem oddelku. Ženska, ki ni vedela ali bo obdržala otročka ali ne, on ji pa izjavi "kako je kaj nona(babica)?" in "otroka bo sigurno sram, da ste mu vi nona". TAKE BESEDE BI MORAL KOT ZDRAVNIK ZADRŽATI ZASE. V zasebnem življenju me ne briga kakšen je, v profesionalnem pa še kako. Nvsezadnje ga ljudstvo plačuje.
Hvala bogu, da gre iz Izolske bolnišnice stran!!!

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
10.12.2010 14:51:47   
Roži_
A res gre stran???Kdaj pa? Hvala Bogu!!!

_____________________________

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu fiona82)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
16.12.2010 12:49:11   
addl
ravnikar si ne zasluzi da ima naziv dr. ker je najvecji kreten na tem svetu.Lahko ene govorijo da je super ampak ce on ne opravlja svojega dela kot bi moral je totalni idiot.Mene in mojega otroka je skoraj poslal na drugi svet in boljse bi bilo da da odpoved kot da se zgodi se kasen primer kot je bil moj.Jaz sem zdej spet noseca in prosim boga da ga samo ne dobim gor in da mi se neponovi zgodba ker zdej ga nebi resilo niti eno sodisce

(odgovor članu ajči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
29.1.2011 21:19:40   
katy981
Res odhaja in če se ne motim s 1.2.user posted image user posted image user posted image
Že nekaj let sem bila repriačana, da ne bo nikoli rodila v Izoli prav zaradi njega!!!
Sedaj pa, ko sem izvedela, da sem noseča....sem istočasno izvedela, da Ravnikar odhajauser posted image user posted image user posted image
Ob taki izkušnji kot sem jo jaz imela z njim, bi bolj težko rodila ob njegovi prisotnosti!

(odgovor članu addl)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Dr. Ravnikar - Izola
4.2.2011 21:53:00   
deveta
Ja odšel je iz izolske porodnišnice. Tako, da nosečke, ki greste v Izolo: NE BO GA K VAM NA PORODuser posted image user posted image user posted image user posted image
Samo kaj ko je zdaj šel v Koper v ambulanto ravno na mesto mojega genikologa, ker je šel v penzijouser posted image . In ker se meni ne da preveč mešetarit, bom šla kar k njemu ker on avtomatsko sprejme njegove paciente, če seveda ne želiš drugače. Če bom pa spet noseča, pa bomo vidli kako bo, če mi ne bo pasal, ga bom pač menjala.

(odgovor članu katy981)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?