Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dvostranska glasbena podloga 1.12.2010 15:08:03
|
|
|
|
livia
|
Nisem še videla v živo, ampak po slikici sodeč zgleda zanimivo. Odvisno sicer kak zvok dejansko spuščajo te živalce. Na škatli piše, da je za +3. Naša še ni stara 3, pa vem, da je to že zdavnaj prerasla. Po mojem je bolj primerno za 18 mesecev, ko se učijo živalskega oglašanja.
|
|
|
|
RE: Dvostranska glasbena podloga 1.12.2010 15:17:54
|
|
|
|
K_a_t_i
|
Ja, to sem videla, da je za 3+ na škatli - doma imam skoraj 4 letnika in mi je jasno, da je te zvoke že daaaavno prerasel. Imamo pa še enega 6 mesečnika in me je zanimalo, ali je zadeva primerna zanj - no pač čez kak mesec, dva, tri,... (pa da bo za par mesecev, seveda) - če je narejeno tako, da lahko pritisne takšna mala ročica. Pa še to me zanima, če se da zvit in postavit v kot? Ne maram namreč igrač, ki zasedejo pol dnevne sobe, ko so pospravljene . Se mi zdi, da bo treba v trgovino... Vedno najdem nekaj kar ni nikomur zanimivo .
< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 1.12.2010 15:20:44 >
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Ko vstanem iz postelje sem večkrat:Naša črtica korakakot žuboreči potoček: pojem, plešem in se smejim :) (
9%)

taka, da mi raje daj mir! (
23%)

kot iz reklame za probiotične jogurte (
2%)

meglena - zaradi nočnih budnic, saj bo bolje, aneda (
22%)

ok, brez posebnosti (
44%)
Število vseh glasov: 376Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!