Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. 2 velika in 2 ročna. En ročen je še tisti mali, 5 let star in dela kot nov. V uporabi vsak dan- večinoma spodaj v kuhinji in dnevnih prostorih.. Letos sem pa še dobila v last tega DC45 z dolgo cevjo. Imam ga v zgornjem nadstropju (sobe in kopalnice), ker se mi ne da vsakih vlečt velikega sesalca gor. Sesa super, ima moč. Ampak sesam le prah, mucke, lase, ok kaka smet se najde. V bistvu s tem bolj ali ne preletim prostore in potem z večjim le 1-2 na mesec bolj konkretno. V spalnici imam volneni tepih in tudi njega lahk sesam. Ampak iz tepiha valjda ne potegne tolk ven kot močen sesalec. Baterija dolgo drži, ampak vedet moraš da je le ročni sesalec, z velikim sesalcem boš veliko prej in bolje posesala. Je pa definitivno boljši od ostalih ročnih sesalcev. Ne more zamenjat velikega, pa vseeno ne obžalujem nakupa.
. Predvsem pa pogrešam od starega modela krtačo- tanjšo- ki sem jo imela za sesanje parketa. Tisto debelo, vrtečo krtačo nisem nikoli uporabljala. Sem že prinesla staro s sabo, ampak ne paše na vijola
.