|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 18:29:31
|
|
|
|
Goldy
|
Mogoče Kanarski otoki, Zelenortski otoki...? Ali pa kam dlje. Bila sva oktobra na Tenerifih. Nam je bilo zelo všeč. Če te kaj več zanima... LP
|
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 19:31:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Turčija-dobra kvaliteta za zmeren denar. Če ti postane dolgčas imaš kar nekaj lušnih izletov. Kanarski-če želiš bolj ali manj zabušavat in imet lepo vreme. Mavricijus. Ne vem sicer, kako se obnese septembra, ampak vseeno poglej; meni je na čakalni listi že nekaj časa (poleg kupa drugih destinacij) . Dubrovnik pa itak moram napisat.
|
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 4.8.2007 21:10:28
|
|
|
|
butara
|
Kuba
|
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 6.8.2007 14:17:29
|
|
|
|
binica
|
Bali..... odličen čas, enkratna destinacija!
|
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 11.8.2007 22:55:47
|
|
|
|
Balonchy
|
Mauritius, Bali, Tajska, Sejšeli, Maldivi, Kapverdi, Kanari, JAR, Madagaskar, .... Pa ne vem več.... destinacij je na tisoče!!! Kar se pa agencij tiče imam izkušnje (do danes same pozitivne) z naslednjimi : - Imperial Travel
- Relax
- Kompas
- Globtour
|
|
|
|
|
RE: Eksotika - kam septembra? 12.8.2007 11:16:55
|
|
|
|
helloKitty
|
Ja sam Tajska, Kuba, Maldivi,... in podobne destinacije majo ta čas vse deževno obdobje. A je že katera bila na Novi Kaledoniji? Verjetno se čez mesec odpravljam tja in me zanima, če ima katera kakšen nasvet?
< Sporočilo je popravil helloKitty -- 12.8.2007 11:25:31 >
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
obdarovanjegoogicazanima me, če in kako obdarujete svoje otroke? samo za Miklavža, Božička ali Dedka Mraza, za dva od naštetih ali vse tri? zanima me tudi kako ste oziroma boste svojim otrokom razložili te tri osebe, prosim če malo opišete v komentarje.. lp ;)Miklavž (
25%)

Božiček (
15%)

Dedek Mraz (
9%)

M&B&DM (
17%)

dva od treh (v komentarjih) (
35%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!