|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Električna zobna ščetka za 5-letnika? 22.1.2007 12:41:06
|
|
|
|
mala
|
Ja jest sem zadovoljna s to ščetko, je tudi zobozdravnica rekla, da bolj sčistijo zobe,kot navadna zobna ščetka...
|
|
|
|
|
RE: Električna zobna ščetka za 5-letnika? 22.1.2007 16:12:46
|
|
|
|
lelaval
|
Mislim, da je moj sin tudi štel toliko let, ko sem jima prvič kupila el. zobne ščetke. Resda, ni bilo nikoli težav z umivanjem, a če že so, mislim, da bi bilo bolj zanimivo umivanje, če nekaj zraven brni.
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Vegetarijanski vrtecMedeja75Ali bi želeli svojega otroka vpisati v vegetarijanski vrtec?Da, a ne najdem prostega mesta (
20%)

Da, je že v vegetarijanskem vrtcu (
5%)

Ne, me ne zanima (
69%)

Vseeno mi je (
6%)
Število vseh glasov: 427Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!