Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:20:19
|
|
|
|
špelin@
|
Majhno hišo v predmestju na sredi velike parcele, da bi imela svoj mir A si ujela zlato ribico?
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:22:39
|
|
|
|
rija
|
ne, kita
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:23:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ne, kita Ja, saj za mojo željo bi res moral biti kit
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:34:37
|
|
|
|
CatJa
|
Kreditno kartico z neskončnim limitom.
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:39:06
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Kreditno kartico z neskončnim limitom. ne velja nekaj kar se pač kupi in imaš.....nikakve neograničene želje
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:45:51
|
|
|
|
Korina1
|
Novo kuhinjo in vso belo tehniko ki spada zraven- hladilnik, pomivalni stroj..
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:52:38
|
|
|
|
water lily
|
Ritz hotel v NY. Da bi ga lahko potem prodala in si kupila vse kar si želim, pa še ostalo bi....
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 16:57:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Majhno hišo v predmestju na sredi velike parcele, da bi imela svoj mir Tudi moja trenutna želja.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 17:01:02
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Majhno hišo v predmestju na sredi velike parcele, da bi imela svoj mir Tudi moja trenutna želja. tudi moja...ma, tudi s stanovanjem bi bila zadovoljna, da bi le bilo moje...
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 17:27:23
|
|
|
|
Netopirčy81
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Majhno hišo v predmestju na sredi velike parcele, da bi imela svoj mir Tudi moja trenutna želja. tudi moja...ma, tudi s stanovanjem bi bila zadovoljna, da bi le bilo moje... moja tudi, mogoče bi lahko bila na obrobju gozda
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 17:28:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Frizerko, ki bi mi vsak dan prisla domov oprat lase in glavo zmasirat. Plus strizenje dvakrat na leto, ampak to ni kapitalnega pomena v celi zadevi.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 17:42:25
|
|
|
|
principessablu
|
eno veliko stanovanjsko blokovsko naselje,ki bi bilo vse moje,pol bi ga pa oddajala in od tega lepo živela...
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 17:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: principessablu eno veliko stanovanjsko blokovsko naselje,ki bi bilo vse moje,pol bi ga pa oddajala in od tega lepo živela... Saj si ne rabis dela dajat z oddajanjem . Danes zlata ribica uresnicuje zelje po lepem zivljenju.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 18:09:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Banjo s polno tople, skoraj vroče vode in mehurčki, zraven pa eno uro miru in tišine, ko bi se namakala s kozarcem dobrega vina v eni roki in odlično knjigo v drugi.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 18:21:52
|
|
|
|
aprilčica07
|
Še ena, ki si želi hiško, nekje na deželi, bolj na samem
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 18:29:54
|
|
|
|
total
|
Vikend na morju, nekje na otoku,mir ob sami obali...uhh sanje.
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 18:32:44
|
|
|
|
hrchy
|
Nekako bon za zastonj potovanja za celo zivljenje, ce bi obstajal, zame in za mojo druzino.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 18:57:54
|
|
|
|
malenaa
|
moja želja pa je čisto majhna: da končno ugotovijo kaj je narobe z atejem, ki je v bolnici in da pride domov
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 19:00:36
|
|
|
|
lemavrica
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Majhno hišo v predmestju na sredi velike parcele, da bi imela svoj mir Tudi moja trenutna želja. Moja tudi
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 19:08:06
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ...materialna, če bi vam nekdo rekel zberi si....nima veze, koliko košta.... Kaj bi si zbrale? Na čudovitem koščku zemlje, ob gorskem jezeru, brunarico od Honke,.....mmmmm, lepo je sanjat, ja....
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 19:10:40
|
|
|
|
Blueberry
|
Hmm.. Nič mi kaj ne pade na pamet. Zaenkrat sem zadovoljna z vsem. Edino telefon bi si lahko že menjala. Kaj pa bi ti rija izbrala?
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 19:19:11
|
|
|
|
benika
|
Lastno kavarnico, prijazno mamicam in otrokom z veliko notranjo in zunanjo igaralnico.
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 20:03:17
|
|
|
|
nejcko
|
Nimam pojma
|
|
|
|
RE: Ena stvar, ki bi si jo zbrale... 24.3.2009 20:15:38
|
|
|
|
anajmad
|
Eno starinarnico,brez najemnine in veliko zaloge v njej. To je moja želja od nekdaj....sam ni many da bi si to privoščila.
|
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?