|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Estima, prometrium, Dabroston
25.9.2017 10:19:28   
babysmile
Zanimajo me vaše izkušnje z omenjenimi zdravili. Zakaj ste jih jemale, kakšno koncentracijo (pogostost jemanja). Kakšen je bil učinek in v kolikem času ste zanosile?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Estima, prometrium, Dabroston
26.9.2017 10:56:47   
madjanca
Sama sem imela dabroston in mi zal ni pomagal pri zanositvi. Sem pa imela tezave z ovuliranjem tako, da je potem uspelo v tretjem ciklu clomida.
Je pa imela prijateljica hude tezave in ji je pri 4ih tednih grozil splav, s pomocjo terapije dabrostona se je stanje izboljsalo toliko, da lahko normalno naprej dela in ni vec skrbi.
Drugih dveh zdravil pa ne poznam.

(odgovor članu babysmile)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Estima, prometrium, Dabroston
14.2.2021 14:39:05   
jabuk
Sem, vse ok, zanosila brez menstruacije, ampak se je sin rodil z hipospadijo. To pa nihče ne pove. Žal mi je, da sem tako hitela z zanositvijo, magari bi počakala. :(


(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





"Delanje otroka" je lahko stresno
Če se trudite zanositi in vam ne uspeva, veste, da to ni nekaj, česar bi se neznansko veselili, ampak ravno nasprotno, t...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?