|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:12:31   
srki
 
Za mojega partnerja sem do včeraj roko dala v ogenj, da me ne (bi) pre(varal). V soboto sva bila na eni žurki. Ko sva prišla domov, je začel pisarit en sms, pa ga vprašam, kaj zdaj dela s tem telefonom, že na žurki pa sva oba komaj čakala, da prideva domov, ker sva se skozi "rajcala". Pa reče da nič, OK, grem v spalnico, mu rečem, pridi za mano v spalnico, da ga malo presenetim, pa ga ni. OK, je zaspal na kavču v kuhinji. Zjutraj hočem poklicat prijateljico, če so se naspali....oz. ji napišem sms. Potem pa malo zaidem, ker me je, priznam, firbec, kaj je bilo ob 03.45 uri zjutraj tako pomembno, da je pisal SMS. In glej ga zlomka, ko sem brala, kakšna sporočila je eni pošiljal, me je kap. Nekaj v stilu, "daj napiši mi kaj, saj veš da ne rabim dost, a te lahk pokličem, a že spiš"....Tresla sem se ko šiba na vodi. Ko se zbudi, mu direkt povem in mu rečem, naj mi razloži vso zadevo. Pa reče, da to ni nič, da on ji je zato pisal, ker je bila prejšnjo soboto namaškarana tako sexi, da je kazala precej gole kože in mu je bila pač všeč. Halo?! To se pravi, da jaz zanj nisem sexi, da mu ona že en teden očitno ne da miru, mogoče pa že dalj časa. Žensko poznam, ona mene, tudi onadva se poznataa, samo stikov (razen uradnih v zvezi z nekim društvom) nista imela nikoli, razen v preteklosti, ko so še skupaj žurali, potem pa je ona našla tipa, on mene, ostali znanci prav tako. Najbolj od vsega me je prizadelo to, da je bil ON tisti, ki je to začel pisariti in je bil ON tisti, ki je začel izzivati. Sicer se do mene ni nikoli obnašal, da mu nič ne pomenim, sva se razumela tudi kar se sexa tiče. Na koncu se pa obnaša, kot da sem bila jaz tista, ki je vse to zakuhala in mi reče, naj ga pustim pri miru. Mogoče sem res tudi jaz kriva v določenih stvareh, ampak problem je, da mi tega nikoli ni povedal. Je človek, ki svoja čustava potlači...Malo zmedeno je vse to napisano, kaj naj storim sploh ne vem, pustim ga pri miru, obnašam se, kot da ga ni, jokam in jokam, sedaj sem se malo pomirila, saj sem v službi. Vem, da je več kot očitno, da me je izdal, prevaral na nek način. Z njo sem tudi že bila v stiku, zagotovila mi je, da ga je v vsek takih sporočilcih zabila na za njega najbolj boleč način in da so moški pač takšni, da ko so pijani, da hočejo stalno nekaj met.   Ampak tega ne morem in verjetno tudi nikoli več ne bom pozabila, tudi če se vse uredi in ni tako, kot si pač sama mislim. Sicer je bil tudi pijan, ampak za to vseeno ni opravičila. Tudi če mi pove vso resnico, ne bom nikoli tako kot je bilo, saj bo misel, kako grdo je naredil z mano, vedno prisotna. Rada bi samo malo vaše tolažbe, mogoče tudi tiste moške nasvete, od Tyazija, Dadyja,...čeprav so včasih krute, vendar resnične. Ne želim bežati stran od tega, hočem se spopasti s tem, hočem narediti konec z njim, pa nimam poguma....Najbolj pa se mi smili najin Aljaž....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:21:04   
tipka
Jaz te razumem, da te je zjutraj trezen odpravil s pusti me pri miru, kaj te briga, komu in kaj jaz pišem, če hočem, lahko seksam, ti si pa lahko samo srečna, da sem s tabo, je tako?

Jaz nisem sposobna odpuščati, če si ti, se poskusi pogovorit, dogovorit pravila, meje, seveda pa najprej ugotovi, če te sploh ljubi, jaz mislim, da te ne.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:25:45   
ronja5
Jaz bi znorela! Razčistita kaj je za vaju en partnerski odnos, kaj pričakujeta drug od drugega, zavedajta se, da imata otroka, ki sta mu za zgled! Če to njemu ni nič takega, pomeni da mu tud ti nisi nič posebnega, potem je bolje, da ga nekam pošlješ user posted image
Imej se rada!!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:26:55   
Anonimen
Mah, jaz bi pa vse skupaj pozabila oz. obrnila na hec. Češ, kakšna je bila tista v maškarah, če je gledal, kako se jih špehek na trebuhu trese, itd....kaj pa vem, velikokrat mora človek kaj tudi požreti, da gre lahko naprej.

Kaj si pa šla brskat po mobi, če ne bi, ne bi vedela ničesar in te ne bi nič bolelo. Tako to je.

(odgovor članu tipka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:28:31   
soncicaT
Dobro si povedala...da tlači čustva tvoj partner...saj zato pa do takih situacij pride.

Jaz osebno menim, da nekaj med vama ne štima..on mi deluje nekako " na easy", ti pa se preveč "ženeš"..mogoče se motim?!

Sploh ne vem kaj naj napišem, potrebujeta pogovor, ampak ne tak, da bosta kričala drug na drugega, pač pa eno večerjo.

Nujno bi si tudi morala povedat stvari, ki vaju motijo, predvsem tvoj tip bi se moral odpret...

Nič, upam da bosta to rešila, še enkrat ponavljam: poskusi se posvetit sebi...in čimmanj "pikanja"...saj razumeš?!

Lp

< Sporočilo je popravil soncicaT -- 6.3.2006 9:29:38 >

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:31:52   
tipka
Albina, to bi ti naredila? Če bi tebi to tvoj naredil? In nikoli ne bi vedela, kolikokrat te je že in kolikokrat te še bo prevaral in če te ljubi in če je zanesljiv in če je zdrav??????

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:40:04   
mehurčica
Joj Tipka, ti pa imaš včasih prav čudne izjave. A to je bil zdaj znak, da je ne ljubi? Pa daj ne ga sračkat no.

Res je, da boš od sedaj naprej mogoče bolj ljubosumna, ampak se bo dalo preživet. Pomenita se pa bo. Brezveze sedaj kar nekaj sklepat, kaj je bilo, kaj bi lahko bilo...itd. Mene edino pri moških(ja no, sej niste vsi isti)moti to, da so prpe. Ne upajo priznat, da jim je kakšna všeč in mislijo, da bomo ženske dol padle, če nam bodo povedali. In ker ponavadi vse "izvohamo" slej kot prej, nastane sranje, če izvemo za kakšno tako stvar od kje drugje, kot iz njegovih ust. Ok, res je, da nekatere ženske niso za tak odnos in ne marajo niti slišat, da obstajajo še kakšne druge, kot one(ki jih po možnosti partnerji kdaj pogledajo). Ampak v tem primeru naj moški vsaj bolj pazijo,ne pa da se jim povsod cedijo sledi...


Zato pa je tako: če je moški s kako drugo žensko, se bo ziher komu pohvalil. Če pa ženska,pa ne bo povedala niti svoji najboljši prijateljici. Zato pa pride pol do zmed zmedastih.

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:42:27   
anitaz
Ja,ni fino, tale situacija. Samo,ZAKAJ za hudiča ji je šel pisat, če nima nikakršnega namena?? Saj ura sploh ni važna-al bi ji zjutri,popoldne,ponoči...PISAL ji je! Kaj pa bi on naredu, če bi se ti s kom dopisvala? Jest bi težko odpustila oz. ne vem če bi kdaj lahko. Počutila bi se izdano in nikoli ne bi imela miru in bi pomoje skoz hotla gledat v njegov tel. in preverjat. Ne bi bilo več zaupanja.

Jaz sem imela "podoben" primer s svojim bivšim. Sem mu namenoma (ne pomotoma) pobrskala v tel. (po nočnem žuranju), ker sem nekaj slutila. Pa sem našla in klice in mesiče. In hvalabogu da sem takrat bila firbčna, ker takoj ko sva midva končala, sta bila onadva skupi. user posted image  Prej je pa zatrjeval, da ni nič, da se "samo" slišta...pa bla bla bla.....

Srki-bodi močna in dobro premisli. Predvsem se pa pogovorta.

Želim ti vso srečo!user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:43:58   
Anonimen
Ja, tipka, točno to bi naredila. A ti bi se pa na trepalnice metala al kaj?

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:47:20   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Mah, jaz bi pa vse skupaj pozabila oz. obrnila na hec. Češ, kakšna je bila tista v maškarah, če je gledal, kako se jih špehek na trebuhu trese, itd....kaj pa vem, velikokrat mora človek kaj tudi požreti, da gre lahko naprej.

Kaj si pa šla brskat po mobi, če ne bi, ne bi vedela ničesar in te ne bi nič bolelo. Tako to je.


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:50:30   
ronja5
Očitno sem jaz za luno. A ve pa kr pustite da si vaši pišejo sms-e z nekimi vročimi bejbami???? A to je dans normalno al kaj???   In pol ste zraven še 100%, da vas ne varajo??? Pa ja no, al pa ga pač hočte obdržat za vsako ceno, važno, da je fasada ok, ne? 
No očitno sem tokrat jaz v srednjem veku.

< Sporočilo je popravil ronja5 -- 6.3.2006 9:57:11 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:50:48   
tipka
Jaz bi ga bek spravla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:51:30   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Ja, tipka, točno to bi naredila. A ti bi se pa na trepalnice metala al kaj?


Auč!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:53:15   
tipka
Ronja, če mislijo resno, pol sem tud jaz za luno. Mogoče celo mislijo, da mislijo resno user posted image , ko pa bi bile v taki situaciji, pa bi se počutile ko tazadnji drek in jim ne bi bilo do šale, ziher. user posted image

(odgovor članu tipka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:53:28   
Anonimen
O.K., jaz priznam, da bi bila najprej huda. Ampak potem bi se pustila prepričat, da je to vse skupaj brez veze. Če bi res bilo. Saj se takoj vidi.

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:53:53   
KiSsMyAsS
Kake butaste izjave mate nekatere - Tako se vidi, da vam je cisto useeno, ce vas ima rad al ce si dopisuje z drugimi in bo tako razdrl familijo. Take, ki se nc ne sekirate, ga nimate zares rade in ste same iste. Kar je naredil ni prav, prav tako pa tisto zensko bi jst 3x na gobec, ker se vmesava v familijo. Prasice potrebne!!! user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:54:08   
srki
Z vsemi vašimi odgovori se strinjam. Strinjam se s tem, da se pogovoriva in pozabim na vse, ampak bom sigurno nezaupljiva do njega, kar bo spet prineslo nove prepire in razpotja, strinjam se tudi s tem, da ga pustim in se imam rada in zaživim na novo. Sedaj mi je res že malo boljše in tudi sama to bolj "na izi" jemljem, čeprav me bo trgalo do amena. Ja Al-Bina, imaš prav, saj se ji je res tisti špeh tresel, ker je dost pri sebi. Svaka čast, če bi ti na to gledala tako v hecu, samo da mu je ona bolj privlačna oz. mu roji po glavi, ja majka mila, saj imam tud jest sexi perilo, pa mislim da pri sexu nisem nobena sramežljivka, potem pa tole. Ona mi je tudi napisala, da ni nikoli namignil na to, da bi se kje dobila ali kaj več imela, ampak da so to zgolj komentarji. Drugače je pa res tip, ki se mu zdi vse na izi, vsaj tako kaže, v resnici pa vem, da ga žre, saj sem videla v njegovih očeh solze, oz. so mu tekle po licih. Jaz sem pa res taka, ki se ženem. Rekel mi je, da mislim, da on nima čustev, pa jih ima. Ja, ampak pokaže pa jih ne. Še kakšnen nasvet ali tolažba, pa mi bo res veliko boljše. Hvala vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:54:11   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja5

Očitno sem jaz za luno. A ve pa kr pustite da si vaši pišejo sms-e z nekimi vročimi bejbami???? A to je dans normalno al kaj??? No očitno sem tokrat jaz v srednjem veku.


Ojoj spet je srednji vek v igri. user posted image  Kje je že Radha??? user posted image  Mislm, da se bo spet fejst debata tuki razvila, kaj si kdo misl o tem... Men se ne da vedno ponavljat, ce pa koga zanima moje mnenje, pa si lahko prebere par tem nazaj.user posted image

(odgovor članu ronja5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:55:27   
lutka
srki, moj nasvet je da vse skupaj vzameš malo z rezervo. Momentalno se ti je res sesul svet, ampak čez čas boš videla da ni vse tako črno user posted image .

Tudi meni se je enkrat zgodilo nekaj podobnega , vendar v malce drugačni obliki.

Dobila sam SMS od prijatelja v katerem je pisalo če " pridem na sex". Skoraj me je zadela kap. Seveda je moj možek to prebral in je bil ogenj v strehi. Izkazalo se je da je kolega SMS poslal meni in ne tisti, ki ji je bil namenjen.

Moj možek je seveda meni to hitro vrnil in to na takšen način, da je mojo kolegico pred menoj "povabil na sex". Sem mislila, da mu bom tako primazala, da ga bo desetkrat okoli zasukalo user posted image .

Verjetno te zanima reakcija moje kolegice, poslala mu je takšen SMS, da ji še do danes ni odpustil, da je tako prizadela njegovo "moškost". Jaz sem zelo dolgo kuhala mulo, ampak sedaj je pozabljeno in tega ni nikoli več nobeni rekel.

Če bi bila vsaka beseda ali SMS znak, da je negdo koga prevara, potem bi varali skoraj VSI. Je pa res, da se je potrebno pogovori, ampak malo počakaj, ker sedaj si bosta verjetno izrekala besede, ki si jih  drugače nebi.

Glavo pokonci in lep dan ti želim , user posted image

_____________________________

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:55:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srki

Pa reče, da to ni nič, da on ji je zato pisal, ker je bila prejšnjo soboto namaškarana tako sexi, da je kazala precej gole kože in mu je bila pač všeč. Halo?! To se pravi, da jaz zanj nisem sexi....

Vem, da je več kot očitno, da me je izdal, prevaral na nek način....  


Ne to se ne pravi, da ti nisi seksi.. ampak se pravi tocno toako kot je rekel.. Ona je bila seksi.. in takrat se je zazelel pac njo.. in ce bi vidva imela zdrav odnos.. bi lahko prisel do tebe... in ti rekel nekaj v smislo.. "Srki.. vidis tisto mackico.. Uff bi jo zdele, da ne bi vedla od kje je.. in bi lahko to potem vidva malo na zafrkancijo obrnila in potem ne bi bilo treba pisat SMS, ker bi mu lahko med vajinim seksom, rekla.. naj si predstavlja, da je tista seksi macka prisotna.. in naj ti pove, kaj vse  bi z njo pocel in naj tebe.. tako kot bi njo.. itd...
Potem bi tista zelja po realizaciji tega, da bi zares sel z njo verjetno izpuhtela.. ker bi videl, da lako tudi v tebi najde tisto seksi macko..

Zdaj pa si reagirala neopraviceno in prav cudno za moje pojme.. In kako naj on zdaj v tebi vidi tisto seksi macko, ki bi jo tko, da ne bi vedla kje je doma.. Zeljo si mu samo se povecala.. ker sta se vidva oddaljila.. in ce mu reces se to, da mu nikoli vec ne bos zaupala zaradi tega.. pol pa itak lahko v bliznji prihodnosti pricakujes se kaksen SMS.. in kaj podobnega.. ker kdo pa se bo ukvarjal z zensko, ki mu itak nikoli vec ne bo zaupala?!? Sej se ukvarjas tko za silo.. ker pac nimas druge.. Ko pa pride druga.. pa ti lahko odletis zgolj zaradi taksnih reakcij..

Ta sam dogodek sploh ni noben problem.. problem je tvoja reakcija na ta dogodek..

In zakaj hudica mislis, da zdaj ko je s tabo ne sme vec nobene pogledat.. in ti povedat, kako svinjsko mu je vsec tam ena.. in da si zelo zeli, jo imeti samo za eno noc.. ali pa tudi za pol noci.. noo tudi ena ura bi bila ze dovolj...

Tvoj drugi stavek, pa je se bolj cuden?! S cim te je izdal.. in s cim te je prevaral?? Koncno se ta dogodek tebe nic ne tice.. in pac te je v tem dogodku izkljucil iz svojega zivlejnja.. in to bi pac mogla spostovati.. ker biti tecen in se riniti nekam kjer nisi trenutno zazeljen.. ni prevec vljudno.. Bonton pac..

Torej.. ne delaj nemunosti zaradi malenkosti.. in vedno.. cisto vedno lahko vse dogodke, ki so na prvi pogled videti zelo slabo.. obrnes v svojo ali vajino korist..

Bodi vesela, da si izvedela, kaj se fantu mota po glavi.. mah sej.. v bisto se to nam skoz mota po glavi.. tko da to ni tko tezko ugotovit.. user posted image user posted image  in zdaj lahko kaj naredis za vajin boljsi seks.. Ali po domace.. navelical se je samo zgancev.. malo mu zabeli.. pa bo.. Lahko mu tudi zgance zabelis z zgancami, samo da bojo malo disali po drugih zgancih.. user posted image user posted image

Nisem olepseval, ker si ravno to hotela.. in fajn bi bilo, da zakljucis s tem.. premlevanjem.. kaj in kako.. in prides iz sluzbe srecna in nasmejana.. ker argumentov za to imas zelo veliko.. Tudi ce vse izgubis.. nikoli ne izgubi SEBE in nikoli ne kaznuj sebe zaradi dogodkov ki jih pocnejo drugi..
user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:56:30   
baguSka
Srki, potem pa obleci to spodnje perilo in se dokazi da si boljsa!!!!! Ni vse tko crno kot zgleda. Zakaj pa se nebi mela rada, ce bi nardila to, kar ti je svetovala al bina??? Ne stekam..

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:57:00   
Anonimen
Moje je tudi par postov višje. Dalje ne grem, se mi ne da.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:58:01   
dory
To da bi si dopisoval z babami bi mi blo ze tko mal cudno...sploh pa taksni sms-ji...pri teh stvareh je za pazit,saj se hitr lahko razvijejo v kaj vec...ne vem,meni ne bi blo kul, ker tud,ce mam jest nekoga,k ga mam rada, ne cutim potrebe po tem,da bi si morala dopisovat s kasnim tipom, se najmanj pa pikantne zadeve...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:59:41   
Anonimen
Joj, Tjaži, kako se strinjam s tabo user posted image  A si misli bereva user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Evo, še ena izdana
6.3.2006 9:59:51   
srki
Sem brala temo nazaj "Izdana" in nekatere odgovore, tako bolj na hitro, lahko bi tudi tam nadaljevala temo, ker se še danes piše o njej. Albina, res je, če ne bi bila firbčna, ne bi tega vedela, samo kaj pa če bi se nadaljevalo in v še kaj več prišlo, zdaj vsaj vem kakšen je in on ve, da jaz vem...Ja Splišni, tudi jaz mislim da je najbolj se pogovorit in pozabit. Jaz verjamem, da nikoli nič nista imela, ker sploh ni prilike, saj med tednom hodimo domov pozno in smo potem doma, za vikend, če kam greva, pa greva skupaj tja in domov. On že dolgo fantazira o sexu s še eno žesnko, jaz pa ne oz. imam pač neke zadržke, čeprav me ta misel oz. videnje vzburja, tega pa jaz osebno ne bi delala. Mogoče mu je možgane o tem sexu spralo obdobje, ko je bil službeno odsoten pol leta, videla sva se na dva meseca, pa je začel o tem fantazirat...En kup vprašanj in če-jev. Pa nekako bo že.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?