|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fax ali otročiček?
12.1.2006 10:14:43   
zverca
Lep pozdrav!
S fantom sva skupaj eno leto, mislim da sva kar srečna, čeprav me nekatere stvari pri njemu motijo... kot naprimer mi ne pokaže svojega telefona, češ če gre za zaupanje, je njegov telefon- njegov, kadar se skregava se prav zaradi tega. Doma je zelo priden, ker mu je lansko leto umrl oče, se zelo prizadeva za svojo mamo, itd. Zgleda vse ok. Si predstavljam življenje z njim.
Ok, moj je star 27 let, jaz 21 in sedaj je prišel na dan, če bi nehala jemat tabletke? Da naj bo kar bo. Jaz bi bila takoj za, vendar.... sem na faxu, brez prihodkov, živim pri starših. Da bi potem živela pri njemu, sedaj namerava zidat hišo, da bi nas on preživljal....
Sedaj pa še vas vprašam...kaj mislite o vsem tem?
Mislim, da sem jaz že odločena glede tega, zanima me pa še malo vaše mnenje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 10:19:32   
mojcadamijan
Punca najprej naredi fax, saj nikoli ne veš kaj se zgodi v življenju, izobrazba pa odpira veliko vrat, za otročka bo še čas

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 10:22:07   
hati
Pozdravljena.

Definitivno si boš zadnji odgovor dala sama. Jaz ti lahko povem kaj sama mislim. Eno leto je zelo kratka doba in v enem letu ne moreš spoznati človeka in biti prepričan če je on to kar želiš in hočeš. Tudi otroka ti pri 21 še ne rabi imeti. Si še zelo mlada in po moje najprej poskrbi za svoje šolanje in finančno neodvisnost. Ko pride otrok se vse spremeni, velikokrat tudi moški. Res dobro pretehtaj vse možnosti. Torej, če boš pridna boš lahko pri 23 že diplomirala in definitivno bolje spoznala svojega partnerja in še vedno boš lahko mlada mamica. Včasih je bolje pustiti času čas. Kakorkoli se odločiš, ti želim veliko sreče.

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 10:28:30   
tasha23
Koliko pa imaš še do konca faxa? Če si na kocu, lahko začneš počasi razmišljat na user posted image . Prej pa raje ne. Saj je res, da jih je kar nekaj, ki so doštudirale in imajo otroke. Večina, pa so bile res na koncu študija (zadnji letnik...)

Sicer pa, kot bi rekli nekateri, si še mlada (čeprav jaz trdim, da je vedno odvisno od posameznika in ne od neke starosti - menim, da mlaši si , lažje imaš otroka)

Želim ti srečno, da se boš čimboljše odločila.

Kar se pa tiče telefona, mi res ni jasno kaj ima pri tem zaupanje. Očitno, ti nekaj skriva, če igra na karte zaupanja... Moj, npr mi ni nikoli prepovedal pogledat v telefon (jaz tega sicer ne počnem, sem pa enkrat ga preizkusila in mu vzela telefon ter začela brskat -on pa: le pogledal me je in rekel - kar mirno poglej kadar hočeš pa javi se tudi, če mene ni zraven, prosim. Tako tudi je. Najina telefona (moj in njegov) sta najina.
 
 
LP
 
Nataša

_____________________________

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 10:35:51   
Dejča
Odločila se boš sama, jaz pa bi pri tvojih letih dala prednost faksu. Glede telefona pa le tole - tudi midva z možem se javljava na telefon drug drugega, smsov, mailov ipd. njegovih pa ne berem, razen če mi jih on sam ne - in to pričakujem tudi od njega - ker se mi zdi, da nekaj zasebnosti pa res ne škodi. Pa ničesar ne skrivam pred njim!!! To je pač moje mnenje - tako da se mi ne zdi nič čudnega, če ti reče, da ima pravico do zasebnosti. Problem je bolj v tem, da tebi ta njegova zasebnost očitno ni všeč.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 11:13:04   
bskrle
Preverita vajin odnos in načrte, vključita se v kakšno skupino, kjer se mladi pripravljajo na zakon, lahko tudi prek interneta.
Da bi kar takole na hitro zanosila, akj pa vem ...
Samo vajina trdna skupnost, je predpogoj za lepo družinsko življenje. Sta res oba pripravljena?

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 11:16:45   
Anonimen
fax! tolk si še mlada da maš cajta še za otokoa do onemoglosti. najprej zase poskrbi, da ti ne bo treba bit odvisna od desca!

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 11:18:42   
corfu
Menim, da tudi ti nisi ravno najbolj prepričana in sprašuješ še nas za mnenje, a ne res? Svetujem ti, da dokončaš šolanje in se potem sproščena podaš materinstvu naproti, medtem pa še malo bolj spoznaš svojega partnerja.

_____________________________

Uživaj življenje...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 11:24:32   
MarijaPo
fax - svet je neskoncno enostavnejsi, ko imas enkrat diplomo... drgac se pa kar vlece studij in pol ga nikol ne koncas...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 11:42:29   
Anonimen
Jaz ti svetujem, da najprej naredi faks, vsaj toliko da prideš do absolventa in ga imaš lahko takrat. Skupaj sta šele dobro leto, tako da se vama naj nikamor ne mudi.
Tudi jaz sem bila toliko stara kakor ti in bi bila takoj za enega dojenčka, pa sem raje najprej naredila faks, sedaj v absolventu pa bomo začeli delat na dojenčku. Finančno nama ni hudega, tako da... Moram pa še dodati, da ko sva pred tremi leti začela živeti skupaj, sva se šele bolj spoznala, pa vse napake, ki jih kdo ima... Mislim, da je pred vama še veliko časa...

LP

(odgovor članu zverca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 12:10:33   
Liona
Strinjam se, da je eno leto čisto premalo, da človeka resnično spoznaš. Jaz bi ti za začetek predlagala, da se skupaj preselita, ker boš na ta način najlažje videla ali sta za skupaj ali ne. Zdi se mi tudi, da si pri 21 še premlada... Uživaj še nekaj časa. Midva s fantom sva skupaj štiri leta, jaz sem stara 28, on štiri več. Končala sem faks, si našla službo v kateri sem že tri leta, uredila sva si skupen domek in kakšno leto uživala sama v njem. Zdaj sva se končno odločila za naraščaj in ga že težko pričakujeva.
Odločitev je na tvoji strani. Ne glede na to kako se boš odločila, ti želim vso srečo.

Lp, Liona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 14:22:39   
lelaval
Jaz ti svetujem, da poskusita najprej skupaj živet - takrat se najbolj spoznaa oz. vidita ali se dopolnjujeta ali ne. Medtem poskusi dokončat fax, potem pa boš videla, kako je med vama. In, če bosta še vedno skupaj in bo pri vama vse štimalo, potem pa le delajta na user posted image .

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Fax ali otročiček?
12.1.2006 15:24:51   
K_a_t_j_a
Res je, da je eno leto premalo da spoznaš res dobro partenrja, vendar pa mislim da ni nekih starostnih mej, kdaj maš otroka, ker ene ste pa res čudne, da ji rečete da je full premlada, jaz poznam več mladih mamic, ki se odločijo za otroka. Mislim, da je to čist odvisno od posameznika. Nekatere se pač prej odločijo in gredo pol v službo, ker danes ti nekateri delodajalci postavljajo pogoj, kdaj lahko zanosiš, če zaprosiš za službo. Zverca mislim pa da, je res najbolje, da prideš do zadnjega letnika in se potem odločiš za user posted image , tudi jaz tako planiram, imam pa fanta, ki boma maja skupaj 5 let.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Fax ali otročiček?
13.1.2006 10:23:36   
DrejcDrejc
Tudi jaz bi dala prednost faksu. Glede na to, da si v dvomih, pa sploh. Občutek sem dobila, da še ne poznaš prav dobro svojega fanta in da si otroka v bistvu še ne želiš. Želja bi morala zrasti v tebi kot plod pravega partnerskega odnosa, nič pa ni narobe, če je partner tisti, ki to prvi omeni in ti seveda da dovolj časa, da premisliš.

Diploma je danes en čisto osnoven papir, da sploh dobiš kakšno povprečno službo, zato tega ne zanemari. Ko imaš otroka, je potrebno veliko več švica in predvsem volje, da dokončaš faks. In eno leto tudi ni nujno dovolj, da spoznaš fanta. To, da si znaš predstavljati življenje v dvoje z njim, še ne pomeni, da bi bilo to življenje res kvalitetno - ljudje marsikaj potrpimo, pa prepozno ugotovimo, da nima smisla. Zato si vzemi čas. Ustavi konje, razloži mu, da bi rada še kakšno leto počakala, da narediš faks, da sama začutiš željo po družini.

Kar se tiče pa telefona... z mojim bivšim sva imela take fore, da ni pustil šnofat po telefonu. Meni se je takrat zdelo to vredu, pač del osebne svobode, in sem to spoštovala. Ampak hec pa je bil v tem, da je res dobival sporočila od drugih bejb, jaz pa sem slepo verjela, da je do mene iskren. Eno z drugim, potem se je z mano zgodilo isto in ne bom rekla, da je bil telefon kriv, da sva se razšla, bil pa je zelo dober pokazatelj stanja v najinem odnosu. Ko imaš nekaj za skrivat pred partnerjem, manjka del iskrenosti in zaupanja. Žal.



_____________________________

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Fax ali otročiček?
13.1.2006 19:58:52   
Anonimen
Glede na to, da niti ne živita skupaj, potem je bolje, da najprej narediš faks in v tem času zaživita skupaj. Veliko parov se skrega, ko začnejo živeti skupaj, saj vidijo, da je samostojno življenje v partnerstvu nekaj povsem drugega kot živeti pri starših. Otrok pa s sabo prinese še cel kup drugih stvari, ki jih prej niti predviditi ne moremo.
Drugače se mi ne zdi nič groznega, če ima ženska otroka že med faksom, samo mora imeti pošlihtane zadeve v odnosu (da ti ne začne partner kdaj npr. naprej metat, da samo on skrbi za denar) in glavi, torej si mora otroka sama želeti.
Jaz bi na tvojem mestu počakala vsaj do 4. letnika.

(odgovor članu DrejcDrejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Fax ali otročiček?
13.1.2006 20:53:19   
zverca
Helow!
Najprej vsem hvala za vaše odgovore. Res je, skupaj še nisva dolgo in najino spoznavanje drug drugega še poteka. Glede na to, da je sam napeljal na to temo, sem dobesedno ostala brez sape. Ker pa že od nekdaj obožujem otroke, sem morda res pomislila, da bi začela delat na tem. Ampak po premisleku...  sem tudi sama prišla do zaključka, da najprej naredim fax, da skupaj začneva živeti in se tako še malo bolj spoznava.
Sem pa zelo vesela, ker si mislim, da fant, če nebi imel resnih namenov z mano, tega verjetno nebi omenil, kaj pravite?
Lp vsem od mene

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Fax ali otročiček?
15.1.2006 8:07:20   
tita2006
Priporočam, da najprej končaš faks. Imel sem sošolko, ki je zanosila v 1.letniku in sem lahko videl, koliko težav je imela s preživljanjem, saj sta z možem imela le eno štipendijo in pomoč staršev.
Po enem letu človeka še ne moreš poznati!

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Fax ali otročiček?
19.1.2006 11:12:19   
girly
za otroka je po mojem mnenju definitivno prezgodaj.pa ne zarad faksa, ampak ker se enostavno premalo poznata.najprej se preselita skupaj, bodita vsaj eno leto skupaj, boš videla kako bo.ker eno leto zmenkov je pa res premalo, da človeka spoznaš. aja, pa to glede telefona kaže na to, da on tebi ne zaupa vsega, ne da ti njemu.ker če nima česa skrivat, potem ne bo mel nič proti, če malo pobrskaš po telefonu, a ne?pr nama je že tko, da sicer ne brskava po stvareh drugega, ampak tudi ne skrivava stvari en pred drugim.tako lahko moj pogleda v moj telefon, jst pa v njegov.to nikol ni blo vprašanje.

pa veliko sreče! in odloči se kot ti veleva srce!
girly

_____________________________

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tita2006)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 8:11:27   
bačko
POZDRAVLJENA!Moje mišljenje glede otroka ali faksa je taka.Najprej naredi faks.Mlada si in imaš še dosti časa za otroka.Glede telefona pa je tako.Mogoče kaj skriva mogoče pa ne!Pogovori se z njim in ga vprašaj za razlog,zakaj ti ne dovoli pogledati v njegov mobitel.Zaupanje je v vezi zelo pomembno.
Upam, da boš rešila svoje probleme.Pa lep dan te želim!

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 8:34:26   
maja_
FAX, FAX in FAX!!! (veliko sem pisala zato, da veš, da govorim zelo glasno)

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 14:20:17   
ur+sa
Punce zakaj ji pravite, da je premlada da bi mela otroka? pa saj to ni res.... zakaj pa nebi 21. ženksa mela otroka???

zverca.... narediti boš mogla kakor sama želiš...jest osebno, nisem šla naprej v šolo ravno zaradi tega. Jaz se želim prej preselita z mojim na svoje, dobiti službo in imeti otroke... v šolo bom pa lahko še šla, samo če bom hotela..

glede tega ima vsak svoje mišljenje.. meni ni IN MI NIKOLI NE BO žal, ker sem nisem šla naprej v šolo...

mi2 z mojim sva skupaj skoraj 4 leta, zdej čez 14 dni greva na svoje...  pa počasi družinico...(počasi sem rekla zato, ker do zdej še nič ni ratal..)

odloči se sama.. kaj želiš od življenja..

LP

_____________________________

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 15:35:40   
K_a_t_j_a
Ur+sa strinjam se s tebo glede tega, da zakaj nebi mogla imet 21. letna ženska otroka. Ne vem zakaj,  se to nekaterim zdi tak napačno, če imaš svoje stanovanje, vsaj nekaj prihodka pa ni hudič da gre. Ur+sa tudi midva se odpravljama na svoje spomladi in boma maja skupaj 5 let. Moj že ima službo, jaz pa še imam v planu narest vsaj višjo in se boma, ko bom pisala diplomo odločila po vsej verjetnosti za bebico.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 16:15:14   
Anonimen
K_a_t_j_a in ur+sa!

Nihče ni rekel, da si pri 21-ih PREmlad za imet otroka, ampak samo mlad in glede nato, da je izrazila neko nezaupanje med njima (telefon), pa da sta skupaj šele 1 leto, pa da ima željo iti še na faks,... smo ji svetovale, da ima lahko otroka čez par let. Sicer je pa bilo to le mnenje, končna odločitev je pa SAMO njena.
Tudi midva sva počakala, da sem proti koncu faksa, že 2,5 let živiva skupaj...pa kolikokrat prej bi že imela dojenčka...imela, pa če pogledam nazaj je prav, da sva počakala, da bo najina pikica res samo še pika na i, češnja na vrhu tortice in se bomo posvečali eden drugemu, ne pa sekirali kako se bom učila za ta izpit, kdo bo varoval moja malo, ko bom na obveznih vajah, kam s stanovanjem, pa finance,...
Nihče ni za dojenčka PREmlad ali PREstar, ampak morata biti za takšno stvar DVA DOVOLJ ZRELA!!!

LP, jjasna


(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 16:42:10   
K_a_t_j_a
Nekatere pač pišete, da je mlada. Pa nisem mislila direkt na njo ampak govorim NA SPLOŠNO, ker so nekatere punce take, ko znajo samo to očitat. Lahko si pa tudi prebereš še en moj odgovor zgoraj. Mislim pa, če ima res željo za fax naj ga prej nardi in glede telefona se men tud ne zdi lepo. Zaupanje je ZELO pomembno v partnerski zvezi. V glavnem zverca jaz ti želim, da se boš prav odločila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Fax ali otročiček?
23.1.2006 16:50:40   
Beti S
Oj
Ko sem pri 20 letih user posted image  bila v prvem letniku faksa in brez prihodkov. S fantom sva bila skupaj že štiri leta in sva se odločila za poroko, živet pa sva šla v najemniško stanovanje. user posted image sem pri 21 in ko je bila hčerka stara 9 mesecev, sam šla zopet na faks-redno. Trikrat na teden sem se vozila 90km v vsako smer. Sedaj pa še delam preko študentskega servisa po 8 ur dnevno, tako da je včasih zelo naporno, saj me doma čakajo vsa hišna opravila, učenje, hčerka.... Res pa je da mi mož zelo veliko pomaga. Rečem ti samo to, da če imaš veliko volje in energije ti vse uspe.
Čeprav sem mnenja da sta vidva s fantom premalo časa skupaj, da bi se odločila za tako pomemben korak. Raje se še malo spoznajta in počakajta.
čau

(odgovor članu zverca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?