Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 13:22:59
|
|
|
|
Ribica **
|
Gremo mi po svoje vsebuje kar nekaj kletvic in ene par prizorov, ki po najinem mnenju niso primerni za 6-letnika, tako da midva sva sla to gledat sama. Mislim, sicer ni nic takega v filmu, no, ampak ni panike, ce tega pri 6 se ne gleda.
|
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 13:48:02
|
|
|
|
oka
|
MOja 6-letnica je tabornica in bo šla gledat Mi gremo po svoje s svojimi taborniškimi kompanjoni.
|
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 19.11.2010 14:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka MOja 6-letnica je tabornica in bo šla gledat Mi gremo po svoje s svojimi taborniškimi kompanjoni. tudi moj 6-letnik. ravno danes.
|
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 12:22:07
|
|
|
|
alda
|
Gledala oba in niti eden mi ni lih všeč, Kar se pa tiče primernosti za otroke pa le to: mislim da je v filmu še vedno dosti manj kletvic in "neprimernih" prizorov/ki zame sploh niso/ kot jih vidi oz. sliši vsak dan tako mimo grede po cesti, v šoli, trgovini,..in še kje
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 13:28:25
|
|
|
|
nanč
|
Gremo mi po svoje vsebuje kar nekaj kletvic in ene par prizorov, ki po najinem mnenju niso primerni za 6-letnika, tako da midva sva sla to gledat sama. Mislim, sicer ni nic takega v filmu, no, ampak ni panike, ce tega pri 6 se ne gleda. user posted image Ni take panike,da se ne bi dalo preživet.Je za nasmejat,primerno tako za otroke kot odrasle.In za spremembo prideš iz kina nasmejan in ne zamorjen.
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 15:13:14
|
|
|
|
Anonimen
|
menda pokažejo celo joške tamali pravi, da je super film
|
|
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 18:15:30
|
|
|
|
F*S*M
|
glavni kamerman v filmu oz. direktor fotografije, ki je moj prijatelj, je rekel, da je Gremo mi ... neke vrste sodobni kekec, zato mi je reku, da ni panike, da ga gremo z našim 4 letnikom gledat.
|
|
|
RE: Film: Jaz baraba in Gremo mi po svoje 20.11.2010 19:06:02
|
|
|
|
nanč
|
menda pokažejo celo joške user posted image Itak-ni slo filma brez golote
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
Ime za deklicoLucka9Katero ime vam je všeč?Anastazija (
17%)

Arija (
10%)

Živa (
31%)

Klara (
42%)
Število vseh glasov: 356Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!