|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
|
RE: Fitnes Top power studio Maribor 15.2.2013 10:12:38
|
|
|
|
MajaTaj
|
Hello, žal moram zgornjo trditev IZPODBIJAT! Vadba osebnega trenerja pod strokovnim vodstvom Bojana je daleč od strokovnega. Prednost daje osebnemu življenju in tudi, če je dogovorjen za termin s tabo ni nujno, da bo polek tebe tam. Jaz sem hodila tja, pa nisem dobila niti navodil za prehrano niti vodenja kot se za to pričakuje. Ko sem kasneje menjala fitnes studio mi je novi osebni trener razložil vaje in sem ugotovila, da sem pol vaj delala narobe. Vidim, da s5 ponuja pol cenejšo karto za 2 meseca, osebno vodenje, jedilnik, masažo,... Punce, bodite pozorne kako in kaj glede masaže. Ne pristajajte na masaže v njegovih prostorih v kleti, ker vas bo napeljeval... Tudi masažo izvaja na predelih, ki nimajo z masažo nobene veze! Ne bit naivne! Moje mnenje: raje dam 250 € mesečno za vadbo z osebnim trenerjem za katerega se ne rabim bati ali bo ob meni, ko bom rabila brco v rit ali ne. Moje skromno mnenje...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
Zadnje s foruma
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!