|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Govorilne ure
15.4.2009 10:49:53   
Lenny
Firbec me daje, kako pogosto se starši prvošolčkov udeležujete govorilnih ur.
Pri nas so 1xmesečno in praviloma grem malo povprašat, kako je, katere pa tudi spustim. Kot vidim, je udeležba minimalna. Srečujemo se staršei treh, štirih otrok. Nekaterih ne vidiš niti na roditeljskem, druge pa samo tam, na govorilnih pa ne. Kakšno prakso pa imate ve?

_____________________________

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 10:59:10   
Volga
Jaz sem bila letos trikrat. Pa bom šla še enkrat. Pa vedno mi reče učiteljica, da si takšnega otroka kot je naš, vsaka učiteljica lahko samo želi  v razredu. Zato nočem tam preveč težit, mislim vsak mesec, in jim odžirat čas. Če bi bilo kaj spremembe vmes, bi že v beležko  napisala, naj se oglasim v šoli.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 11:01:09   
Splišni
Jaz sem bila 2-krat. Enkrat bolj na začetku in 1-krat po roditeljskem sestanku, tako usput. Drugače pa večkrat povprašam zjutraj učiteljico, če se moram kaj za govorilne vpisat, ko vidim list na vratih, pa pravi, da ne, da je vse super. Tako da potem pač ne grem.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 11:06:47   
Anonimen
Jaz sem sla tudi parkrat,ko je bila tamala v prvem.Je bila pridna,tako da ni bilo ne vem kake potrebe po veckratnih obiskih.
V drugega je sla na drugo solo,kjer je imela eno "kravo"za uciteljico...tja sem sla zelo nerada,ker je bilo vedno 3/4 pogovora,kako se obnasa,kaj je spet uspicla,rekla...si je uciteljica kar zapisovala,za vsakega ucenca...le kje je nasla cas,mar bi se jim raje bolj posvecala.Nazadnje sem hotela izvedeti,kako je z ucenjem in sodelovanjem...to je bilo pa vedno 1a,mislim,kot,da me je se kaj drugega zanimalouser posted image user posted image .

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 12:17:32   
nuala
Jaz kar sproti ob petkih ( cca 1x mesečno ) vprašam, če je kaj posebnega (  glede na to, da smo tujci, pa bi lahko bil problem jezik ). Govorilnih ur mi sploh nimamo, smo pa imeli 2 ocenjevalna obdobja ko je učiteljica z vsakim staršem govorila in opozorila na otrokove sposobnosti / pomankljivosti.

_____________________________

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 13:45:42   
t5t6
Mi imamo 1X na mesec in praviloma pridemo vsi, je pa sistem tak, da visi na vratih tabela v kateri se na razmak 15 minut vpišemo, tam vidim, da se vedno vsi vpišemo. Če kdo, kdaj ne more pa se tudi sproti lahko pogovorimo. Smo pa v 2 r.  

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 14:13:23   
matkica
mi imamo tudi enkrat mesečno govorilne ure.Pa smo se zmenili ko je potreba učiteljica v beležko napiše da se oglasimo.Če so pa kakšni problemi s strani staršev se pa sproti domenimo za govorilno uro. smo pa v drugem razredu.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 16:51:23   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: t5t6

Mi imamo 1X na mesec in praviloma pridemo vsi, je pa sistem tak, da visi na vratih tabela v kateri se na razmak 15 minut vpišemo, tam vidim, da se vedno vsi vpišemo.


No, pri nas pa skoraj nikoli nobeden.user posted image  

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 19:30:05   
mojcaziga
Sama sem bila do sedaj na treh gov. urah in mi j erekla, da mi ni potrebno več hoditi, ker z našim ni nobenih problemov. Je pa res, da skoraj vsaki dan govorim s "pomočnico" ta glavne učiteljice in poznam situacijo dnevno. Bom pa šla zopet v maju. SEm pa tudi pri nas opazila, da smo več al manj eni in isti starši tam.

lp, mojca

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 20:12:27   
tajtaja
Na rod. sest. smo se zmenili, da bomo na govorilnih vsak drug mesec. Se pravi pol razreda en mesec, pol razr. drugi, potem pa nam v beležko napiše uro, da brezveze ne čakamo. ČE bi pa bilo kaj nujnega, bi pa itak posebej klicala.
Tudi pri starejšima imamo ta sistem (ena je že v srednji) in super funkcionira. Tako za ostale sicer ne vem (me tudi ne zanima) če se udeležujejo, na rodi. sestankih pa je solidna udeležba.
V vrtcu pa se vpišemo na list in to je to.


_____________________________

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Govorilne ure
15.4.2009 22:53:07   
nejcko
Bila sem 2x, enkrat na začetku šol. leta in zdaj pred kratkim in verjetno bom šla še enkrat letos. Se pa z učiteljico velikokrat še kaj tako mimogrede pomenimo.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Govorilne ure
19.4.2009 22:01:49   
tašy
Govorilne imamo vsak mesec,na vratih je list kjer se vpišemo za uro,ker sin hodi v šolo z avtobusom in drugače učiteljice ne vidim,grem na govorilne vsak mesec,da sem malo na tekočem z dogajanjem.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Govorilne ure
20.4.2009 10:52:17   
Lenny
No, vidim da sem tu nekje v sredini user posted image  Pri nas nimajo sistema z vpisovanjem, pač ko prideš, prideš. Tudi beležk za sporočila niso uvedle.

_____________________________

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu tašy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Govorilne ure
20.4.2009 16:08:46   
mily
Pri nas je na oglasni deski list in ure za vsak ponedeljek za starše, ki imajo zjutraj čas. Za starše, ki so zjutraj v službi, pa enkrat mesečno v beležko prilepi vabilo in obkrožiš še prideš ali ne. jaz grem nekje vsak drug mesec in se mi zdi, da je čist ok. Nisem ne prevečkrat tam, niti premalo. Itak naša ni neki problematična, razen vmes, ko je začela preveč klepetati. Ampak so jih presedle in je spet ok.

_____________________________

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Govorilne ure
21.4.2009 14:48:32   
bori2
Jest sem splaniralagovorilne za mojo prvošolko na dva meseca. Grem tudi na vse roditeljske, po njem se pa ne udeležujem govorilnih, ker je gužva in to raje uredim sama z radzredničarko.

Ker zaenkrat nimamo problemov in smo vsakič pohvaljeni, smatram da je tako ok. Je pa razredničarka na roditeljskem že večkrat rekla, da se v šolo pokažemo tisti starši s katerih otroci itak nimajo težav,...

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Govorilne ure
21.4.2009 14:53:58   
Splišni
Jaz sem bila danes tretjič.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




vrednost ideje
nada56

Koliko stane podjetniška ideja s smernicami in predpripravo za poslovni načrt?

manj kot 100 eur (18%)

od 100 do 250 eur (18%)

od 250 do 500 eur (18%)

več kot 500 eur (45%)


Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!