|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 13:54:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Grčija- otok Kreta- apartmaji Ida village http://www.idavillage.gr/
|
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 15:46:10
|
|
|
|
sunny24
|
turčija, mesto Alanya, hotel Alpina (mi smo bli preko Globtourja) V ostalih državah sem tudi že bla, ma sem pozabla hotele oz smo bli vsak dan v drugem. Mi smo v bistvu dali še manj, pa je blo povsod v redu. Vedno je bil ali polni penzion ali all inclusive, plaže so ble blizu (čez cesto al pa kakih 20 min z motorjem), razen v tuniziji, ko smo bli na safariju in smo meli na razpolago samo bazene.
|
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 17.2.2008 16:50:27
|
|
|
|
anča banča
|
midva sva bila lani v tuniziji, kraj hammamet, hotel byron. hotel ima svoj bazen, plažo čez cesto.... je hotel z 4*- to za naše razmere pomeni 3*, ki nudi le all inclusive. v glavni sezoni sva dala z letalskim taksam vred približno 500 eur, ampak mislim da je bilo malo manj.
|
|
|
|
|
|
RE: Grčija, Španija, Turčija, Tunizija 18.2.2008 9:59:15
|
|
|
|
Saskia02
|
Velika ponudba raznih agencij je na Rodosu. Poglej pod kraj Faliraki. IXIa je tudi uredu, ker je blizu centra ampak preveč piha (mi smo bili v Dionizu v Ixii. Čudovit hotel, res A*, čeprav na zunaj izgleda kockasto). Ceni v katalogu prištej 2 x 79 eur za letališke pristojbine. Poglje Sonček/Gulet, Atlas, Palma, Kompas. Rodos je čudovit otok, ima lepe plaže, fajn vodni park, dobre avtobusne povezave, .... Vzemi samo pol penzion in pojdita na kosilo v kakšno luštno gostilno malo v notranjosti. Natakarji so vedno prijazni do Slovencev in se ful spoznajo na naše nogometaše in še bolj na košarkaše.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj storim, ko me zanaša na zasneženem ces...Najpogostejši vzrok zakaj pozimi prihaja do več, predvsem manjših, nesreč z avtomobilom, so nepravilne reakcije voznikov...
Družinski izlet na KrasKras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
Zadnje s foruma
Recepti za otroke ksenija12Kje dobite ideje za kuhanje za otroke? portali- ringaraja, kulinarična slo... (
34%)

kuharske knjige(za otroke..) (
12%)

v revijah (
6%)

drugo (
49%)
Število vseh glasov: 286Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!