|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
21.9.2005 15:14:50   
Kalina
Punce, prosila bi vas, ce mi katera lahko pove kaj je hiperstimulacija, in kako to vpliva name oz kaj semi lahko zgodi, kajti danes ko sem imela UZ, (sem namrec v IVF postopku), mi je dr reku da je vse neki narobe, in da bodo veliki problemi in bom nazalost hiperstimulativna zaradi velike doze preparatov. Sem ful zalostna in depresivna, da o bolecinah sploh ne govorim...tko da prosim ce mi lahko katera pomaga? Aja pa se to je reku, da takih kot sem jaz je zelo redko (zaradi mojega zdravstvenega stanja) in da se jih zdravniki odtepajo, ker je vse skupaj zelo mucno, in to me je ful prizadelo.

Kalina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
21.9.2005 15:26:42   
hati
Joj Kalina, žal mi je, da si naletela na tako brezsrčnega zdravnika. Žal ti ne znam nič svetovati in povedati glede hiperstimulacije. Mogoče je to kaj povezano z jajčniki in proizvajanjem foliklov, ampak pojma nimam. Provaj malce odmislit celotno situacijo in vedi, da obstajajo tudi prijazni zdravniki. Če ne drugače se pač provi kam prešaltat. Upam, da se ti vse srečno razplete in boš kmalu srečka nosečka.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
21.9.2005 15:40:23   
MarijaPo
Ali ti je to zato rekel, ker si kaj precej resno bolana in jih skrbi, da bi nosecnost tvojo zdravstveno situacijo zelo poslabsala?
Ce je tako, potem ne smes biti jezna na zdravnike, oni so ti samo dobro hoteli.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
21.9.2005 15:54:15   
Kalina
Mah ne, sej nisem cist nc jezna na zdravnika, ker on je pac to v tem smislu reku, da je zame vse prevec mucno in bolece..sam vseen me je prizadel..drugac je pa super zdravnik, in ga nebi nikoli zamenjala.

hati hvala iz srca za lepe besede in tvojo podporo

MarijaPo, ne nisem tko kej resno bolana, sam pac neplodna z ful enih komplikacij in tezav zraven..

Ampak kot vdana fosilka, jaz recem UPANJE UMRE ZADNJE!

LP, Kalina

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
21.9.2005 21:21:06   
aljaz p
Živjo Kalina naj ti odgovorim.Hiperstimulacija pomeni da imaš preveč foliklov,ponavadi ti naredijo že en dan prej punkcijo da ti malo spraznijo jajčnike,potem pa imaš naslednji dan spet punkcijo te pa grejo v oploditev.Tako je bilo pri meni,ker sem tudi dobila premočno dozo zdravil.Ne obupat si pač tako dobro reagirala na zdravila ,marsikatera bi imela rajši hiperstimulacijo kot pa da pridela komaj en folikel.Želim ti veliko sreče in ne obupat .


Lp,Vesna

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: HIPERSTIMULACIJA - NUJNO
27.9.2005 21:21:34   
rija
Kalina, jaz sem imela hiperstimulacijo, sicer ne najhujše oblike hvalabogu!!!
Pač sem zelo odreagirala na zdravila, pridelala 22 foliklov, in jajčniki so se mi močno povečali. Pa proti koncu postopka, pred punkcijo, me je hudičevo bolelo že ležanje.
Po punkciji mi zaradi poslabšanja stanja najprej niso hoteli delati transferja, potem pa so mi prenesli en zarodek.
Po transferju se je stanje zelo poslabšalo, bila sem bolj napihnjena in z večjim trebuhom kot sedaj, ko sem v 7 mesecu nosečnosti. Pa komaj sem dihala, pa ko sem vstala, sem rabila kakih 10 minut, da je bolečina malo popustila. Ni prijetno, ni pa tudi najhuje, kar se ti lahko zgodi v življenju. Je pa res, da je hiperstimulacija, če le ni prehuda, dober znak, saj nosečnost ponavadi poslabša stanje. No, pri meni se to na žalost v tistem poskusu ni zgodilo.

Kalina, nič se ne sekiraj naprej. Te bodo že pošlihtali zdravniki. Upam samo, da si šla na GK. Mislim, da sva si enkrat nazaj že pisali o tem. Na GK so stručkoti tudi takrat, ko se kaj zakomplicira.
Pa hiperstimulacija sploh ni tako redek pojav pri teh stimulacijah, saj nikoli nobeden ne ve, kako se bo telo odzvalo na zdravila.

Želim ti vse dobro.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?