Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
....in potem grem na pregled še G da mi potrdi da je vse uredu........in glej...smola........okužena...HPV...papiloma virus
...nekaj mora prit vmes.....zdaj pa ne vem kaj naj naredim......res sem žalostna.niti to ne vem koliko časa traja zdravljenje.......upam, da bo vse uredu......kakšne izkušnje imate ve?lp 
mogoče ima katera kakšne izkušnje s tem?ali pa katera koga pozna ki to ima?nisem toliko vešča o tem...lp
......torej se da vse uredit....ja, malo me je strah......sicer nimam hude oblike ampak saj veš kako je.....ko bi rad da je vse uredu....koliko časa pa je trajalo da je lahko začela
in bom videla rezultate....kupila sem natura femina 100%bombaž, bom pa poskusila tudi vir vložke da bom videla kaj mi bolj ustreza....mislim pa da vnetje ki ga dobimo punce tudi razlog vložkov.do sedaj sem uporabljala always....bomo videli kakšni rezultati bodo.......
spravim že enkrat