|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipp 1
21.9.2005 17:15:28   
Zala01
Pozdravljene punce,
jaz bi pa rabila samo en nasvet-Mojega Tima dojim,star je 2 meseca pa en teden,ker pa že od začetka nimam dovolj mleka,mu ga dodajam.Zmanjka mi ga ponavadi proti večeru.Do zdaj sem mu dodajala Novalac,ker pa ni kakal tudi po 6 ali 7 dni in se ob tem močno napenjal,sem se odločila, da mlekce zamenjam.Kupila sem mu Hipp 1,včeraj zvečer sem mu ga prvič dala.Presenetilo me je,da je to mleko tako gosto,mali pa ga je brez problema pil.Danes se je tudi že dvakrat pokakal Zanima pa me,kakšna je vaša izkušnja s tem mlekom,koliko od vas ga sploh uporablja za vaše malčke.
Že vnaprej hvala za odgovore, janja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hipp 1
21.9.2005 18:32:57   
cmokec
Jaz adaptirnega mleka še ne potrebujem, sem pa Hipp1 kupila za vsak slučaj, če ga bomo potrebovali. Pregledala sem namreč vse debate o mleku na RR in je ta dobil največ pohval, tako po kvaliteti, kot po ceni. Lepo, da imaš tudi ti z njim lepe izkušnje.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hipp 1
21.9.2005 18:41:10   
Marogica
Jaz sem uporabljala najprej Aptamil, kasneje pa prešla na Hipp1. (tudi iz finančnih razlogov). Otrok je pil enako kot prej-torej nisem opazila nobene razlike pri obnašanju otroka, razen v denarnici. Jaz ga priporočam

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hipp 1
21.9.2005 19:14:04   
Grascakinja
Jaz ga enako kot ti, dodajam zvečer, ker nimam dovolj. Prej smo imeli Aptamil, pa jo je krčil in zapiral. Po Hipp 1, kombiniranem z dojenjem, kakamo ponavadi večkrat na dan, krčev ni, cenovno je ugoden, dobiš ga tako v Tušu in Šparu, in ni problem, če ti ga zmanjka v nedeljo dopoldan ali v soboto zvečer - vedno dosegljiv, ni ekskluziva lekarn.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hipp 1
21.9.2005 22:06:47   
Barči78
Moja samega mleka HIPP 1 ni hotela piti, pa sem ji dodatno kupila riževo kašico in ji med mleko dodam 4 žličke, da je še vedno tekoče. Rajši ga popije, samo še to me zanima, če jo bo kaj zvijalo, ker smo ravno začeli to varianto. Mleko ji zgostim tudi zato, ker ogromno poliva.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hipp 1
25.9.2005 16:55:04   
Tiamo
Hy, Zamenjala sem 3 vrste adaptiranega mleka, ker je moja malčica imela zelo močne krče. Začela sem z Aptimilom, po katerem je dobesedno kričala celo noč. Potem sem prešla na Hipp1 nemškega proizvajalca (ne avstrijskega) , krči so se še vedno pojavljali in v lekarni so me prepričali user posted image naj raje uporabim Novolac. Po tem je je bila tudi zaprta in kakala je kravje bobke, pri tem pa tok kričala, da je meni skoraj srce počilo. Tako, da sem prešla nazaj na Hipp1 in sem še najbolj zadovoljna. Kaka enkrat na dan in to normalno. Tudi krči počasi minevajo...user posted image   

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hipp 1
25.9.2005 23:00:21   
kimi
Jaz sem svojemu prvemu sončku dajala le aptamil po 8 mesecu pa hipp 3 kupujempa v Millerju ker je absulutno najcenejši.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?