|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hipp 2
15.9.2004 23:11:19   
Mandarin
Pred časom je bila debata, ko so se pakiranja Hipp-a 2 naenkrat spremenila in tudi struktura prahu je bila drugačna kot prej.
Rada bi samo opozorila, da pakiranja Hipp-a 2 iz DM-ja in večine drugih trgovin nimajo iste sestave kot tisto mleko iz Muller-ja!!! :zmeden:Tudi doziranje se za malenkost razlikuje. :zmeden::zmeden::zmeden:
Ne vem sicer kako je to mogoče, ampak našla sem staro škatlo (iz DMja) in sem šla gledat koliko ima maščobe, nakar sem začudena ugotovila, da se skorej vse količine snovi razlikujejo!
Saj razumem, da je drugi uvoznik in tudi drugi proizvajalec, ampak, kako si lahko to Hipp privošči, mi pa ni čisto jasno!???
Toliko samo za opozorilo vsem, kii ga uporabljate: poglejte še enkrat doziranje ;)
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hipp 2
16.9.2004 7:34:59   
dory
Mi uporabljamo striktno nemskega...ker ima po tistem kupljenem v lekarni krce, mleko ima slabso topnost, skratka zelo sem nezadovoljna...sem ze kontaktirala z uvozniki hippa za slo, pa so mi rekli, da so za nas trg pripravili posebno formulo, ki je bolj nasitna in z vec vitamini...zakaj ze? Meni se to zdi zelo nesmiselno...tudi rizolino, ki sem ga zadnjic kupiva v dm je drugacen....v cem je fora? No, obremenjujem se ne ravno prevec..grem v mullerja in je stvar resena...

(odgovor članu Mandarin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hipp 2
16.9.2004 19:22:19   
MATEJA.*
Tud mi kupujemo Hipp 2 samo v Mullerju. Zadnjič mi je tega original nemškega zmanjkalo, v Mulerju še ni bilo nove robe in sem bila primorana kupiti tega slo v Mercatorju. Mislim, da tudi našemu ni odgovarjal, ker se je tisti dan, ko sem mu ga začela dajat, zvečer zvijal in jokal. Lepo je zaspal, čez pol ure se predramil oz. napol v spanju žalostno jokal in nogice vlekel k sebi. Predvidevala sem, da je to od tega mleka, ker mu nisem nič drugega novega dajala. Včeraj sem poterm dobila originalnega in mu ga takoj spet dala in danes je dobro.
Tako, da se strinjam, da je bolj masten in v drugačni sestavi. Že če pogledaš prah je originalni lahek kot puh, uni drugi pa gost in tak težak.
No ja, mi samo originalnega!

Uživajte in čim manj težav z mlekcam!

(odgovor članu Mandarin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?