|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hoja po kolenih
12.4.2007 3:23:45   
Princess Mononoke
Spet se oglašam. Zgleda da je Ema res malo po svoje. Poleg tega da rada stoji in hodi po prstkih, rada tudi hodi po kolenih. Malo sem brala po internetu in to zgleda zelo izjemno prej kot normalno. Zanima me če ima katera tudi tak primer in kakšne so vaše izkušnje? Ali je to škodljivo?

Jaz mislim da hodi po kolenih ker na tak način lahko nosi stvari okoli. Kar se tiče hoje po prstkih, ji popravljam nogico kot ste mi tukaj svetovale, vendar se mi ne zdi da zaradi tega kaj manj to počne. Zgleda kot da ji je to všeč in ne zato ker ne more stopiti na stopalo, saj stoji in hodi po celem stopalu tudi.

Je pa sedaj stara 1 leto. Plazit po vseh štirih je začela ko je bila stara 8.5 mesecev in se postavljat na nogice ter hodit ob opori ko je bila stara 9 mesecev. Na sredi sobe se še ne postavi na noge. Spusti se ob kavču in naredi par korakov (kake tri štiri). Je stalno bosa in večino dneva "prehodi" oziroma "prestoji" ali pa pleza. Hodi po kolenih pa sedaj že kak mesec.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hoja po kolenih
12.4.2007 9:26:09   
monja79
Po mojem laičnem mnenju ni panike. Tvoja princeska je pač sedaj "pogruntala" nekaj novega in se ji dopade hoditi po kolenih. Bo prešla to fazo in se bo postavila na noge. Otroci niso enaki in potrebujejo različne "faze" in "fore", da osvojijo določene razvojne stopnje.

Naš user posted image tudi do 14 meseca sploh ni hotel hoditi. Je plazil, da je bilo veselje, vsepovsod smo ga imeli, ampak hodit pa ne in ne user posted image  (niti, če si ga držal za obe roki; se je kar spodvil in hotel nazaj na kolena). Sem bila že tudi čisto obupana. Potem je pa v štirinajstih dneh, kar naenkrat začel hoditi z eno roko in v nekaj dneh je shodil. Sedaj pa šiba, da ga komaj dohajamo.user posted image

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hoja po kolenih
17.4.2007 16:25:33   
blak
Evo, niste edini. Luka ima leto in tri tedne in kak teden nazaj je začel hodit po kolenih.  Tudi on noče sam hoditi. Če ga držim za obe rokici, še gre, če pa samo za eno, hop takoj ustavi konje. Kobaca pa tako, da ga komaj ujamem in ob opori je tudi ful hiter. Ampak ta na kolenih je res čudna. Mah, a bo še kakšna faza preden bo shodil, se sprašujemuser posted image .

(odgovor članu monja79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hoja po kolenih
19.4.2007 5:39:17   
Princess Mononoke
blak smo bili pri pedijatru (sicer zaradi drugih problemov) in sem vprašala če je kaj narobe da hodi po kolenih in pravi da ne. Je rekla da verjetno jo to tudi spodbuja da hodi po prstkih ker ko hodi po kolenih ima iztegnjeno nogico. Rekla mi je tudi da naj ji popravljam in jo spodbujam stopat na celo nogo da se ne bi ta navada obdržala ker ima potem lahko težave vendar sedaj še ni panike in nič škode (to je zaradi hoje po prstkih). Je pa predvčerajšnjim naredila kakih deset korakov čez celo sobo in včeraj pa kar začela hodit sama. Jaz sem mislila da ne zna vstati na sredi sobe pa je včeraj ko je padla med hojo se kar sama dvignila tako da sem kar gledala. Je pa ubrala drugačno metodo kot sem videla pri ostalih. Vstane tako da najprej iz kolen poklekne na eno nogo in se potem dvigne. Zgleda da vsak malo po svoje. Torej ne se sekirat ta hoja po kolenih ni nič hudega in verjetno bo kmalu kar shodil. Jaz jo nisem nič vodila za roko čeprav vem da bi hotla, saj se je včasih prijela za moje noge in hodila za mano.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hoja po kolenih
20.4.2007 22:02:11   
blak
Hvala Princess. Naš se je tudi predvčerajšnjem začel malo spuščat. Se drži, pol tuhta in tuhta pol se pa spusti in naredi dva koraka. In kako je ponosenuser posted image , kar iz kože bi skočil. Je pa tak ziheraš!

Mah, jaz se ne sekiram, kdaj bo shodil...sej bo, sam zgleda, da se še ne počuti. Na srečo pa nimamo kakih posebnosti, na nogice lepo stopi.
Pravijo, da mnogi  shodijo, ko spremenijo ambient. Za prvomajske gremo na dopust, morda pa se bo tam opogumil.

(odgovor članu Princess Mononoke)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?