|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel Beli Kamik, Nijivice
6.2.2014 12:19:36   
mayci
Najprej en lep pozdravček!
Zanima me, če ima kdo izkušnjo z bivanjem v hotelu Beli Kamik, ker sem opazila, da imajo precej ugodno ponudbo in bi rada vedela, če je v redu hrana, hotel, plaža... Hvala za vse komentarje! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel Beli Kamik, Nijivice
8.2.2014 16:47:38   
ona
Mah, zame eden izmed slabših hotelov,premalo za ta denar :(
Sicer nisem bla jaz osebno tam,je bila moja kolegica in je bila totalno razočarana...mi smo šli le na en sprehod tam okoli,ko smo bili na Krku in izgleda prav bogo :(

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hotel Beli Kamik, Nijivice
9.2.2014 17:05:12   
Anonimen
Mi smo bili predlani tam ... ni nekaj uau, ampak nekaj uau ni 90% hotelov ob jadranski obali ... pač neka klasika ... soba je bila čisto solidno velika (2+1), soliden balkon, edino mi smo bili v desni lameli, ki je pa za dostop z vozičkom neprimerna ... kakšno imajo pa hrano pa ne vem povedati, ker smo imeli samo nočitev z zajtrkom (večino dneva smo bili pri kolegih v kampu). Plaža pa kar nekaj ...

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hotel Beli Kamik, Nijivice
9.2.2014 18:09:29   
tashq
mi smo bili tudi dve leti nazaj v Njivicah.ne v hotelu,ampak v bungalovih,tako da vem povedati samo za plažo.ni nek presežek,gužva je itak,sence pa dovolj,če ti ni odveč hodit 10 m do morja.mi je pa bil pa zelo všeč en mini zalivček,kjer je voda odraslemu človeku le do kolen,tako da sem 2-letnico v rokavčkih kar samo pustila v vodo.(da ne bo zgražanja,bila sem 2 metra stran na suhem)je pa naslošno dokaj mirno,mi smo večinoma videvali penzioniste in mlade družine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hotel Beli Kamik, Nijivice
10.2.2014 9:01:32   
darhaha84
Mi smo bili tam septembra 2011 s ½ leta starim dojenčkom in nam je bilo super. Hotel / sobe solidne, hrana v redu, osebje prijazno in na plaži ni bilo gužve – na splošno smo se imeli fino J Je pa tako, da si ne predstavljam biti tam v sezoni:

hotel nima klime (septembra ni bilo panike, ker so noči že hladnejše in smo imeli odprto okno, tako da smo lahko spali, samo do 10:00 smo se morali spakirat iz sobe, ker nisem mogla dihat več notri, malemu je kar teklo dol. Tako, da smo bili do 6ih zvečer na plaži (zunaj))
plaža ni ravno velika in kakor vem je v sezoni nabita (kar meni ni všeč). Septembra nas je bilo vsega skupaj na plaži 15 parov / družin.
Res pa je, da smo bili tam okoli 15.9. in smo imeli res srečo, ker je bil cel teden sonček in okoli 30 °C in voda topla. Idealno za nas s tako malim otrokom. V sezoni pa jaz nebi šla tja – moje mnenje.

(odgovor članu tashq)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hotel Beli Kamik, Nijivice
11.2.2014 14:33:32   
mayci
Najlepša hvala za vaša mnenja, bomo še malo iskali naprej... user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu darhaha84)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.
Kako organizirati prvomajske šolske počitn...
Tisti starši, ki med počitnicami nimate na voljo "servisa babic in dedkov", se lahko znajdete tako, da se dogovorite s...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?