Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel Olympia ali kak bolj družinski hotel 3.5.2011 23:04:44
|
|
|
|
ona
|
Točno tako je kot na filmu,gužva na plaži taka,da se niti uležt ne moreš,skoraj obvezno moraš dokupit ležalnik...da ne govorim o ledenem morju konec julija...mi smo bili v tem hotelu,na plažo pa smo šli samo 1x,ker je bilo res neprijetno tam ležat kot sardina ened na drugemu.... Je pa v hotelskem kompleksu bazen,kjer smo mi preživeli cel dopust in dokaj v miru Moram pa ta hotel pohvalit,ker je ful lepo urejen,hrana fantastična,take nisem jedla že dolgo kot sem jo tam,otroška animacija je super...skratka vse je ok,razen plaže in morja
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam na počitnice (ideje Ringarajinih starš...Ste že rezervirali letošnje poletne počitnice? Če niste in še kar ne veste, kam bi se odpravili, smo na Facebooku povpra...
Pariz, vive la France!V večernih urah smo se spravili v avto. Otroka in jaz obdani z blazinami in odejicami, mož pa z zalogo Red bulla in čoko...
Zadnje s foruma
Steklenička.
пеперутка16
Moja malčica je stara 2 leti in se hrani s stekleničko. V dilemi sem, kako in kdaj jo naj odstavim, pomagajte mi.