|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšajmo z Ringaraja.net in Linea Snello
2.9.2009 21:23:37   
Jerneja_
Hujšajmo z Ringaraja.net in Linea Snello
Drage Ringarajevke, pozor!
Si želite izgubiti odvečne kilograme, preoblikovati postavo in izboljšati počutje? V sodelovanju s centri za hujšanje in oblikovanje telesa LINEA SNELLA bomo v okviru trimesečne akcije dvema srečnima izžrebankama dokazali, da lahko ponovno zasijeta v svojem telesu!


user posted image Če ste tudi sami ujeti v sodobni življenjski ritem, povezan s slabimi prehranskimi navadami, pomanjkanjem časa, gibanja in stresom, potem je pred vami priložnost, ki je ne smete zamuditi! V centrih za oblikovanje telesa Linea Snella bodo pod svoje okrilje sprejeli dve izbranki, katerima bodo pomagali do prave celostne preobrazbe. Ob začetku akcije bodo vsaki udeleženki pripravili individualen in zelo ciljno naravnan program, ki ji bo omogočil izgubo kilogramov in centimetrov točno tam, kjer si to najbolj želi. Hkrati bodo nagarjenki tudi naučili, kako uravnotežiti svoj življenjski slog in s tem zagotoviti, da bodo doseženi rezultati trajni.

Od 1. oktobra 2009 do 15. januarja 2010 bo na spletnem portalu www.ringaraja.net potekala akcija Vitka in prerojena v jesen, v sodelovanju s centri za oblikovanje telesa Linea Snella. Izbrali bomo dve Ringarajevki (lahko sta že mamici, lahko pa sta tudi babici, teti, sestri ...), ki jima bo Linea Snella podarila trimesečni individualni program hujšanja in oblikovanja telesa v enem izmed centrov Linea Snella, ki jih najdete po vsej Sloveniji.


Več na http://www.ringaraja.net/akcija

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 2.9.2009 21:26:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hujšajmo z Ringaraja.net in Linea Snello
3.9.2009 9:15:34   
ona
In kje je kakšna prijavnica....odpre prazno stran????

(odgovor članu Jerneja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hujšajmo z Ringaraja.net in Linea Snello
4.9.2009 20:18:55   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: ona

In kje je kakšna prijavnica....odpre prazno stran????


zdaj odpre normalno prijavnicouser posted image PRIJAVNICA

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 4.9.2009 20:20:24 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?