|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 12:18:47   
filipinka
POzdravljene punce!
Že dolgo nisem bila tukaj, čeprav se večkrat spomnim na vas, a enostavno ni nikoli časa...
Skratka iskrene čestitke vsem:bravo:, ki pridno hujšate in ste izgubile že kar nekaj kilogramčkov.
Rada bi vam povedala, da sem tudi sama pred slabim letom tehtala kakšnih 30 kg več. No takrat sem bila res proti koncu nosečnosti pa vseeno. Iz porodnišnice sem prišla z dobrimi 90 kg, danes po 10 mesecih in nekaj jih imam 65. 9nebesa Res sem srečna! Kar padali so, no nekaj časa nič nato spet po tri skupaj, spet dolgo nič pa spet 5 in tako dalje.
Rada bi vam povedala samo to, da se res da in da imejet voljo. Jaz se nisem držala nekih diet, če sem poskusila, se je vse vrtelo okrog hrane in sem pojedla še več. Moja dieta je bila, jej čim manj- to je pomenilo zajtrk in kosilo! Pa še dojenje najbrž zelo pripomore k temu, da kg kar grejo!
Takšna je torej moja izkušnja o hujšanju! Lepo se je spet oblačiti in kam iti, ker itak vse vemo, kako nam godijo komplimenti-"Kako pa ti dobro zgledaš!!!"
Veliko uspeha in volje!
V.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 13:35:44   
mehurčica
Čestitke!:bravo:

No, saj to je TO. Sploh ni finta v nekih posebnih dietah, glavno je, da zaužiješ dnevno manj kalorij, kot jih porabiš. To je bistvo. Najboljše bi bilo, če bi si pogledale, koliko kalorij ima katera hrana, malo preračunale te kalorije in tiste, ki jih porabimo skozi dan z raznimi aktivnostmi:hoja, pucanje stanovanja, tek, sedenje..vse skupaj.

Jaz se izogibam edino kakim hudim OH. S tem in s tekom sem v enem mesecu shujšala 5kg. Pač ne jem vsak dan krompirja, kruha sploh ne, testenin, riža. Če jem to hrano na vsak 3. dan, je čisto dovolj. No, pred enim mesecem sem samo riž jedla od teh stvari.

V glavnem, če še katero zanima takšna prehrana, si lahko pogleda kake članke tukaj: http://www.maxximum-portal.com/sport/index.php , pa tudi na forumu so zelo zanimive debate, recimo na "prehrani" in "recepti".

Pa sej sem že dala enkrat te linke gor, ampak zgleda da me nobena noče upoštevat.:(

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 13:42:46   
CUKRČEK
Bravo zate:bravo: JAz se že celo življenje bojujem s kilogrami. Največ sem jih zgubila dobrih 20 ampak ne za dolgo, ker sem se diete napačno lotila. Jedla sem samo kuhano zelenjavo....ampak ko sem spet začela jesti, je šlo vse nazaj.

Tako se zdaj ukvarjam z telovadbo, po peti uri ne jem in zelo počasi upam da bom uspela.

Težko je, ko greš v trgovino in ti vsak pravi, da tolikšnih številk pa nimajo. Modo imajo itak samo za suhce.

Upam, da mi(nam) uspe, ker bi tudi jaz bila enkrat rada lepa. Vem, da lepota ni v kilah ampak v notranjosti človeka.....je pa vseeno težko gledat buljenje suhcev, kot da smo marsovci.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 15:17:52   
soncka
oj mehurčica. ker vidim, da si expert:ups: kdaj po porodu pa lahko začneš s tekom, npr. če prej nisi oz. si malo. nekaj sem slišala da dojenje in tek naj ne bi šla skupja, pa me zanima.
hvala in lep we:metulj:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 16:01:37   
mehurčica
Soncka, jaz sem začela hodit na aerobiko, ko je bil David star 9 mesecev, ker prej ni hotel sam zaspat in ni sprejel flaške. Tako da sva se dojila za zaspat.

Dojenje in tek gresta po moje čisto ok skupaj. Mene je bilo ful strah, da bom zaradi preutrujenosti izgubia mleko. Pa ga nisem.:)

Koliko pa imaš ti starega dojenčka? Jaz sem bila pravzaprav tudi ful lena, preden sem začela hodit na aerobiko. Saj če bi si ful želela, bi šlo že prej.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 16:19:27   
Jančika_
Soncka, jaz sem začela teči 4 mesece po porodu in sem do 6 mesecev polno dojila. Fajn modrček, pa bo:).

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 16:35:48   
ma&he
Mehurčica, ali si hujšala z zeljno juho. Zanima me namreč kako jo narediš?

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 19:17:01   
mehurčica
Heda, nisem hujšala z zeljno juho in tudi sedaj ne. Niti ne vem kako se naredi. Mislim pa, da je ena moja prijateljica hujšala s to juho. Se že sto let nisva videle.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 19:32:07   
Jančika_
Mehurčica, mogoče je tako shujšala, da je kar nevidna:zmeden2:.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 19:36:41   
mehurčica
ROFL:)- Ne, ne, brez skrbi. Se je nazaj zredila. Ampak kaj češ, če se enim ne da dopovedat...

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 19:39:47   
Annny
Filipinka, iskrene čestitke!:rozica:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Hujšanje-moja zgodba
19.8.2005 20:37:55   
snorlax
Punce, jaz vam pa iz svojih izkušenj povem, da je večji problem težo obdržat, kot pa shujšat. Shujšala sem že enkrat 25 in drugič 30 kg in vse dobila nazaj. To pa zato, ker sem po hujšanju mislila, aha, zdaj sem pa šlank, pa lahko vse jem. Napaka! Če hočeš ostati vitek, moraš spremeniti prehranjevalne navade za celo življenje.

Zato zdaj prvič poskušam s to 30 D dieto, ker mi je fino to, da lahko ješ vse. Pri prejšnjih dietah (obe sta bili pod zdravniškim nadzorom), sem morala črtati vse ogljikove hidrate in ravno teh se mi je potem najbolj luštalo. Res je, da na ta način hujšaš s svetlobno hitrostjo 2 kg na teden ali pa še več, samo to je na kratek rok.

Veliko je tudi v metabolizmu. Moj mož npr. poje vsaj 3x več kot jaz, rad ima mastno hrano, ki je jaz ne maram, pa je celo življenje suh. Vse kar poje, sproti pokuri, če se pa slučajno malce zredi, par dni malo manj je in je spet isti.

Pa še nekaj bi rada rekla v zvezi z debelostjo. Punce, ki ste vitke in nimate preveč problemov z ohranjanjem svoje teže, ne obsojajte debelih ljudi. Kajti mi te poglede čutimo in bolijo. Res je, da je vsak kriv, koliko kg nosi na sebi, ampak za prekomerno težo se često skrivajo drugi, bolj resni problemi, ki pa jih marsikateri skrivajo (-mo), tako da se obdamo s plaščem lažne varnosti.

Upam, da nam bo vsem uspelo!

L.p. :metulj:

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Hujšanje-moja zgodba
20.8.2005 20:43:05   
mehurčica
Snorlax, ja, to meni tudi gre na živce-ko kdo kaj šimfa bolj močne. Že recimo če pride kakšna punca na fitness in namesto da bi ji kdo kaj razložil, jo po tihem opravljajo.:grrr:Halooo?! Končno je zbrala toliko poguma, da je prišla tja! Ma jaz sem že na mojega dragega ful dostikrat jezna, ko ima kdaj kake izjave.:grrr:

Sama sem pa ful dostikrat razmišljala, da bi se zbrale v kako skupino in bi hodile športat in bi se druga drugo vzpodbujale. Ampak na žalost se malo kateri da športat.:(

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Hujšanje-moja zgodba
20.8.2005 20:56:39   
snorlax
Jaz ti čisto odkrito povem, da se meni ne da. Edini prosti čas je zvečer, ko vsi spijo, pa še to včasih likam do polnoči. Potem pa samo še padem dol ali pa grem na RR.

Sva pa pred leti hodile s sodelavko na aerobiko, ko je bila še popularna. Sva mogle bit hecen par, ona suha kot trlica, jaz pa bajsika. Samo takrat so bili drugi pogoji, samo en otrok in že ta kar samostojen. Sedaj pa je tu dojenček, pa gradnja... enostavno ne gre.


(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?