Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 11:16:05
|
|
|
|
LuLu
|
Na Youtube so, če to kaj pomaga. (The Forgotten Toys)
|
|
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 11:36:30
|
|
|
|
Paštetka
|
Besedilo bi rabila, da bi otrokoma brala.
|
|
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 12:16:26
|
|
|
|
CUKRČEK
|
imam knjigo doma:)
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 12:22:13
|
|
|
|
Paštetka
|
Cena?
|
|
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 12:25:05
|
|
|
|
CUKRČEK
|
pojma nimam po koliko so take knjige
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 12:27:38
|
|
|
|
Paštetka
|
Jao ženo Lahko tudi menjava kakšno knjigico ali drugo igračo, če potrebuješ. Koliko pa ima strani? Ker sploh ne znam kako izgleda. Vsebino poznam v treh stavkih
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 19.11.2012 12:28:38 >
|
|
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 19.11.2012 12:29:21
|
|
|
|
CUKRČEK
|
daj, se slišiva zvečer, da pogledam, če je knjiga še doma v pravem stanju.. Lahko bi zamenjala za kako drugo. OD kje pa si?
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 20.11.2012 6:05:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Tako. Sem zdaj pogledala, kaj imam. In sicer imam knjigo o medvedki skuštrančku in ne o pozabljeni igrači. Samo zgodbica se mi tdi dost podobna . http://sl.wikisource.org/wiki/Zgodba_o_medvedku_Sku%C5%A1tran%C4%8Dku Poglej tukaj, o čem gre. In če jo želiš...
|
|
RE: Iščem zgodbico Pozabljeni igrači 20.11.2012 7:51:27
|
|
|
|
alda
|
risanko imajo pri nas na pošti-če jo želiš ti jo lahko nabavim in pošljem!
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?