|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ICSI in PCO
20.6.2012 18:33:20   
tiky
Živjo, no torej nama so izdali napotnico za ICSI in sedaj morava počakati na konzilij, da nama odobrijo. Ali katera ve kdaj bo približno 1.konzilij po počitnicah? Potem pa greva v postopek. Zanima me tudi kako je potem s to mojo neredno user posted image , ker jo nimam lahko zelo dolgo? Ali mi dajo tablete za sprožitev, da grem potem v postopek ali kako? Potem me zanima še to oddati moreva kri za spolno prenosljive bolezni ali se je treba naročiti, ali se dolgo čaka? Hvala za odgovore. LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ICSI in PCO
20.6.2012 21:43:40   
marjetacveta
Živjo tiky, kdaj bo naslednji konzilij nimam pojma, vem da je bil prejšnji 11.6.
Glede menstruacije ni potrebno skrbeti, ker dobiš tabletke za sprožitev. Za SPB se pa ni potrebno naročati, ampak pri svojem ginekologu na kliniki za neplodnost (partner pri andrologu) dobiš vijoličen obrazec s katerim greš potem na odvzem krvi. Rezultate pa potem oni posredujejo v tvoj karton. No, tako je vsaj v LJ :)

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ICSI in PCO
21.6.2012 11:32:27   
tiky
A super potem. Ja to vijolčno napotnico imava oba, potem samo greva tja in to je to, kdaj pa delajo na zavodu za transfuzijo? Torej ko dobiva potrditev od konziljija greva se tja prijavit za postopek in takrat dobim tablete za sprožit user posted image . Kako pa poteka ta kratki postopek? Jaz imam menda dozo dve ampuli so mi rekli, da je to majhna doza.

(odgovor članu marjetacveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ICSI in PCO
22.6.2012 18:56:09   
marjetacveta
Pojma nimam za urnik...jaz sem šla, ko sem imela pregled. Pomojem da do 15 ziher delajo.
Ko dobiš papirje s konzilija so ponavadi zraven še "navodila". Preden greš v postopek moraš imet izvid za SPB, ki velja 1 leto, pa izvid brisa, ki ni starejši od 3 let (dobiš pri svoji ginekologinji), in zraven v kuverti je še en list s tvojim imenom, ki ga moraš met ob začetku postopka. Torej, ko dobiš pošto, pokličeš na navedeno telefonsko za evidenčno številko, naprej ti bojo pa sestre razložle :)
Kratek postopek je pa opisan na spletni strani reprodukcija.si, zavihek protokoli.

(odgovor članu tiky)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?