Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
je tukaj, tako, da se selim v maj.... Upam, da se mi pridružite v čim manjšem številu... Vsem nam, ki pa še ni uspelo pa želim, da bo ta magični maj samo naš in da bomo zagledale vsaka svoj +

imam pa še eno vprašanje...po mojih izraunih sem bila noseča 5 tednov (če štejemo od prvega dne menstruacije). tudi znaki so bili prosotni (boleče prsi, boleč spodnji del trebuha, pogosto uriniranje itd.) tudi menstruacija mi je zamujala 4 dni in test je pokazal
... po 4 dneh pa zelo močna menstruacija z krči, ki jih ponavadi ni. najbrž je šlo za SS
kličem ginekologinjo in sestri povem, kaj se je zgodilo in ona me samo sprašuje, če imam sedaj kakšne težave.. ki jih nimam, razen tega, da imam menstruacijo že5 dni..ponavadi jo imam 3.. berem na forumih, kdaj spet lahko začneš
...nekatere pravijo, da po 3 menstruacijah, nekatere že po prvi...meni je med.sestra pri ginekologinji rekla, da naj vse normalno naprej, če pa se pojavijo kakšne težave pa naj pokličem.. zanima me, kaj bi mi ve svetovale.. koliko časa naj počakam..mislim pa, da se mi je vse samo sčistilo..
PRIČAKUJEMO:
.
:P najlepša hvala za odgovor...tebi pa čestitam
pričakujem 2.5.
)