Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ker morava po ss počakat 3 , da lahko pričneva spet delat na , se prej ne morem vpisat kot za oktober. Je še katera, ki bo takrat čakala na , da skupaj preganjamo čas, da bo čimprej minilo?
Ker morava po ss počakat 3 , da lahko pričneva spet delat na , se prej ne morem vpisat kot za oktober. Je še katera, ki bo takrat čakala na , da skupaj preganjamo čas, da bo čimprej minilo?
Evo, še jaz se javljam, da pričakujem oktobra. Začetek septembra štartamo z IVF, tako da začetek oktobra pričakujemo plusek!
Evo, še jaz se javljam, da pričakujem oktobra. Začetek septembra štartamo z IVF, tako da začetek oktobra pričakujemo plusek!
aqui, super res sem vesela zate, da se je začelo premikati. oktober bo tukaj en dva tri
Absolutna in stoodstotna navijačica za obe borki trenutno in za vse, ki še prihajajo na sceno Oktober je pravljični mesec (vsaj zame, imam osebne razloge, da tako mislim) tako da iskreno verjamem, da boste vse nosečke srečke meseca oktobra in verjetno potem zibale junija (poleg oktobra še en pravljični mesec zame )
tudi jaz bom vaša zvesta navijačica in da vam vsem uspe
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
RE: II pričakujemo oktobra 2009 11.8.2009 15:33:55
Rakica_80
Še jaz, še jaz pričakujem oktobra Septembra grem po zamrznjenčka in takrat BO USPELO Dejte me pod seznam xx.10 Srečno vsem in da bo čim več Junijk- Julijk
RE: II pričakujemo oktobra 2009 12.8.2009 15:03:37
Teni_
Se že zbiramo.
Jaz imam čez dva tedna uz, da pregleda, če bi bila kakšna pregrada. Je rekla, da moram prit tik pred 2. M. Upam, da je vse ok, glede na to, da imam doma 2, pa ni bilo pri nobeni problemov.
RE: II pričakujemo oktobra 2009 13.8.2009 17:28:43
lottyka
Se vam še jaz pridružujem . Upam da ne bo 30.10. Prav lepo da ste že odprle to temo. Mi je prav težko ko ne morem nobenemu povedati, sama pa komaj čakam da začneva. To bo najin prvi poizkus in upam da nama bo kmalu uspelo čeprav ne pričakujem da bo že v 1. poizkusu. Me kar malo skrbi ker nikoli ne veš če je vse vredu, dokler ne začneš delati na tem.
Upam da vse zagledamo v oktobru in da kmalu postanemo vse srečke .
RE: II pričakujemo oktobra 2009 13.8.2009 18:58:21
ribica81
Pozdravljene vse bodoče srečke . Sem nova pa prosim še mene na seznamček za oktober. Sicer pa ne vem kdaj bo kaj ratalo, ker z mojim sončkom še ne živiva skupaj tako, da tudi bolj poredko. No bo že, ko bo . Upam, da vse čimprej zagledamo, tiste težko pričakovane črtice.