|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF, ICSI - julijčice in avgustovčice
29.6.2006 21:44:16   
*Karmen*
Tako je, draga moja dekleta! Poletni meseci so tu! Pričenjajo se dopusti, pred vrati so brezskrbni, vroči dnevi. Za večino deklet. Imamo pa tudi nekaj takih, ki od teh dveh mesecev pričakujejo nekaj več kot le prijetne dopustniške dneve. Kapica in Mišek1 sta že dve od mnogih deklet, ki se bosta ta dva  meseca trudili za male pikice. Najprej bosta seveda "iglavki", potem bosta imeli priprave na punkcijo, sledil bo veseli dogodek - ET, ko bosta v varstvo dobili svoje pikice in nato ju, tako kot vse nas, čaka tistih negotovih 14 dni, ko si bosta grizli nohte v pričakovanju tako zaželjenega pozitivnega testa.
 
Kapica in Mišek1, vabim vaju v čvekalni kotiček, kjer bosta izmenjavali mnenja, si dajali nasvete, se pogovarjali o svojih postopkih in čvekali o vseh pomembnih in manj pomembnih rečeh. Seveda pa ste vabljene tudi vse druge čvekice, ki boste navijale za julijčice in avgustovčice in pa vse, ki vas bo karkoli zanimalo glede OBMP postopka. Predvsem pa se javite vse, ki boste ta dva meseca v istem "zosu" kot Kapica in Mišek1. Čimprej se pofočkajte tukaj in se spoznajte. Boste videle kako prijetno je, če lahko klepetaš s soborkami. Pri srcu ti postane toplo in kar nekako bolj varno se počutiš, ko klepetaš s sebi enakimi. Včasih pa priteče tudi kakšna solza sreče, ko vidiš kako zelo ti soborke stojijo ob strani.
 
Tako punce, tipkovnico pod roke in javite se na vašo stran. Povejte kdaj začenjate s postopkom, kakšen bo postopek, pa povejte še na kakšnih drogah boste... In seveda kako se počutite sedaj, ko je postopek končno tu.
 
Punce, upam, da se čimprej beremo. Lep pozdrav in veliko sreče. Karmen.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 15.9.2007 9:16:08 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
29.6.2006 21:51:16   
*Karmen*
Za vzpodbudo naj julijčicam in avgustovčicam že zdaj povem, da so misli in pesti vseh IVF-jevk že zdaj namenjene vam. GO GIRLS user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
29.6.2006 23:08:01   
kapica
Joj, zigar super, da si zacela to temo user posted image user posted image user posted image ! Sem ze razmisljala a bo katera zacela ali bi jaz.

Meni se postopek v ponedeljek zacne, juhu, kako sem vesela in srecna, res, sploh ne morem povedat. Danes sem bila v ambulanti, sem ze dobila sprej in gonal inekcije. In sicer zacnem s ponedeljkom najprej z sprejem za nos, zjutraj in zvecer eno pumpico v eno nosnico. To bo trajalo do M, potem pa zacnem z inekcijami. In sicer so pripravljene v penkalu, tako da samo nastavim koliko rabim in spricnem. Mislim da ne bo prehudo.

Tako da se super veselim, sploh ker je prisel moj  mesec, po dveh letih cakanja.

Torej punce, oglasite se se ostale, da se spoznamo, upam da se bomo pravtako spodbujale in tolazile kot nase predhodnice.

Hura za poletje !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 7:43:21   
Anonimen
Ste pa ene pupike res face in fajn dekleta. Hvala Karmen. V zahvalo tudi ostalim pupikam, ki so naju s kapico bodrile že prejšnji mesec, bove probale naridit vse, da mal dvignevi povprečje. A ne kapica?
Edinole me mal skrbi, da bo ta mesec naša kapica ostala sama, ker se vse odpravljamo nekam na dopust. Za to kapica, če drugo ne, bomo v mislih sigurno s tabo. Vsaj jaz, saj nestrpno pričakujem tvoje poročanje s prve bojne črte. Drugače bom pa sigurno tu pa tam skočila iz dopusta, da se pofočkam na RR.
Zdaj, ko sve s kapico tako osamljeni na tej temi, prosim pupike, ne pozabite na naju

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 9:20:20   
Špelka
Dragi Kapica in MIŠEK!

Vidim, da se že pripravljata na vele pomembni štart! user posted image user posted image user posted image  Vedita, a imata vso podporo nas, bivših in boodočih IVF-jevk, ki bomo navijale za vaju! Jaz iskreno upam in verjamem v vaju, da bo vajino povprečje kar 100%! user posted image  Samo en mini nasvet: KO BOSTA V FAZI ČAKANJA NA REZULTAT, NE DELAJTA TESTA PRE 11. DNEM PO ET! KER JE TO ŽIVČNA VOJNA. IN KER SE ČLOVEKU LAHKO ZMEŠA! IN KER SPLOH NE POKAŽE PRAV! OK? user posted image  Drugače pa kar pogumno, punkcijo se da preživeti, vse ostalo je pa tako mala malca! Držta se! user posted image

_____________________________

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 9:25:39   
neni
Mišek in Kapica!
Seveda navijamo za vaju user posted image user posted image user posted image ! Enako močno!

Neni user posted image  (uspešna majčica-junijčica)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 14:11:35   
kapica
Punce hvala za pestke in lepe misli, s misko1 se bova potrudile da bo najino povprecje 100%, a ne? user posted image

Zal mi je da bo bolj osamljeno tukaj gor, jaz bi pa rada cvekala in debatirala o vsaki malenkosti. Ampak se veselim z vami da greste na dopuste user posted image user posted image user posted image .

Jaz bi naj sla konec julija, v zacetku avgusta user posted image user posted image , po mojih izracunih bi moglo biti ravno tam tistih 14 dni cakanja in upanja. Tako da se ne vem kako bo, lahko da se kaj prestavi, bom videla.

Spelka jaz ti ne morem obljubit da ne bom testa delala pred 11. ET dnem, saj sama ves kako je user posted image user posted image , se bom pa potrudla in porocala.

No, saj bomo videli kako se bo vse odvijalo, saj mogoce se pa se kaksna poletna borka najde in le ne bo taka susa tukaj user posted image .

Lep  skok v vikend vam zelim, upam da bo vreme poletno user posted image , da lahko tankamo malo soncka user posted image .

LP in hvala drugim, ze znankam ivf-jevkam, da ste se javile in za hvala za vase pestke user posted image user posted image user posted image .

Punce super ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za vas!!!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 14:14:18   
*Karmen*
Kapica, ne boj se, ne boš ostala sama. Tudi, če gredo vse borke na morje, jaz ostajam doma. Moja roka bo v mavcu še kaka dva meseca, zato bom na vaših straneh redna čvekica.

Danes sem že imela prvo kontrolo. Zaenkrat vse stoji tako kot mora. Prihaja pa najbolj nevarnih 7 dni, ko se v 50 % rado spet kaj premakne. V petek imam še drugo kontrolo. Če bo takrat vse ok, bom zvozila brez operacije. Zato bi vas prosila, da kakšno majhno pestko stisnete tudi zame. Samo do petka. Zlom je bil res kar zakompliciran. Danes mi je dr. kar narisal kako to izgleda... Mi je kar malo vroče postalo user posted image . Na petih cm se mi je kost zlomila kar 2x in od tega se je ena kar zarila v drugo user posted image ... To kopanje me je definitivno zelooooooo dragooooooo stalo user posted image ...

Kakorkoli, jaz bom ta dva meseca z vami. Če boste željne čvekanja se vam bom z veseljem pridružila. In če vam kaj glede postopka ne bo jasno vam bom z veseljem razjasnila zadevo, če bo le v moji moči. In cela dva meseca bom za vas držala eno močno in drugo malo bolj klavrno pest user posted image . Bom pa pridno telovadila, da bo tudi ta druga pest v finišu vaših postopkov že čisto taka kot mora biti. In če ne bo operacije, bom naslednji teden že tudi levo roko počasi spet privajala na tipkovnico. To je odlična fizioterapija tudi po besedah zdravnika. Če se bo pa kakšen dan na tej strani pojavilo več osamljenih čvekic, si bomo pa skuhale kavo in odprle internetni čvek bife.

Mišek1, a ti boš pa kar cel mesec na počitnicah? Prav je tako. Kar naberi si moči. Punce, zdaj pa en lep pozdravček in seveda še enkrat povabilo za vse, ki vas v teh dveh mesecih čakajo OBMP postopki, da se nam pridružite. Karmen.

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 14:31:18   
Saša27
user posted image  GO GIRLS GO user posted image , tako kot pravijo punce, OGROMNE PESTKE, se držijo za vaju (vas), kolikor vas je. Pa glejta, da bo stopnja uspeha 100%, glede na to, da je prvo polletje bilo bolj slabo. Veliko nas je, ki nam ni uspelo, zato pa upamo z vami, da bo.
100/uro se približuje september, ko bom tudi jaz prosila za vaše pestke, zato pa še bolj navijam za vas.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 14:31:56   
*Karmen*
Ona78, na seznamu IVF-jevk sem te zasledila v zadnji rubriki (čakajoče na 2. krog). A je že čisto 100%, da ni uspelo? Ne bi namreč rada prehitevala z besedami...

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 14:58:32   
kapica
Karmen, za tvojo roko drzim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam da se bo vse po nacrtu pozdravilo in da operacija na po potrebna. Si imela pa res smolo, da se je na tolikih mestih zlomlo.
Me pa veseli da bos lahko zraven klepetala! user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 17:17:35   
pika74
Jaz tudi lepo pozdravljam nove kandidatke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vsem želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz bom pa naslednjič v postopku nekje decembra. Do takrat pa žuuuuuuuuuur na vseh področjihuser posted image . Sploh pa sem zdaj začela spet laufatuser posted image  pa user posted image  pa user posted image  pauser posted image pa user posted image  
in izgubila sem eno kilo (ki sem jo pridobila v IVF). Pa mišice so se začele že kazat user posted image . Punce - držte se pa rade se imejte user posted image .

Lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
30.6.2006 19:16:47   
pika74
Ja Karmen, ti maš pa tud smolo no... da bi se kmal pocajtala tvoja roka user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
1.7.2006 17:02:25   
koala
Kapica jez ne grem na dopust in ti bom v podporo, pa tudi čvekala bom rada z tabo, čeprav še nisem v postopku.

Zigar, jaz sem pa nekaj prešvicala, kaj si počela z svojo roko????
Držim pestke, da se vse izteče tako kot mora!!!!!!!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
1.7.2006 18:47:36   
*Karmen*
Koala, midva se hodiva vsako poletje vsaj 3x na teden kopat na Rakitniško jezero
user posted image . Žal pa plaža ni urejena in dostop v vodo tudi ne. Obala je dokaj strma in breg je sestavljen iz ravnih velikih kamnov, ki so poraščeni z mahom... Zeloooo spolzko!!! Ponavadi sem se usedla na breg in se po riti zapeljala v vodo. Kaj mi je blo pa zadnjič, pa ne vem. Sem se postavila na breg kot ta velika "đekica" in hotela kar tako zakorakat v vodo. Spodrsnilo mi je in vseh svojih 65 kg sem ujela samo na levo roko (nikjer drugje nisem imela modric ali prask). Sam leva roka je takoj imela dva komolca več kot ponavadi... Je bla mal iz "vinkla"... V zapestju je izgledala nekako tako kot ležeča črka "S"... To je to... Zdaj pa samo upam, da bodo vaše pesti pomagale... In najlepša hvala za vsako vašo pest!!! 
Naj napišem še to, da me zelo veseli, da boš tudi ti čvekala z nami. Več kot nas bo, bolj bo zanimivo in pestro user posted image .

Kapica, ti se pa že pripravljaš na sprej, kaj? Da ne boš kaj zapaničila, ti kar vnaprej povem, da po tem spreju M rada zamuja za dan ali dva. Kakorkoli, uspešen štart ti želim!!!

Zdaj pa en LP in veliko sreče vsem!!! Karmen.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
1.7.2006 22:18:03   
kapica
Joj, Karmen, sedaj ko si opisala kako je tvoje zapestje zgledalo, me kar zmrazi po telesu, kako je moglo to bolet si sploh ne predstavljam user posted image user posted image user posted image .

A da po spreju se user posted image   bolj zamuja? Si kr mislim, sploh pa ko jo bom tako tezko  pricakovala, da se vse cimprej zgodi, bo se kaksen dan vec zamujala. Hudic en.

Koala lepo da se ti tudi pridruzis, vsake cvekice bova z misek1 vesele user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
2.7.2006 22:16:04   
koala
Zigar, boga, se mi kar smiliš, zdaj pa še bolj stiskam pesti, da se vse izteče tako kot mora.

Kapica, tebi pa dober štart v postopek, pa da se konča tako kot je prav (kot danes formula z zmago Schumija), ti boš pa zmagovalka, v postopku, pa z Misek si bosta delili prvo mesto.



_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 9:09:25   
leli
Haj!
Punce končno prihaja počasi tudi moj trenutek IVF.Začne se mi v drugi polovici avgusta(prvič) v Mariboru.Oploditev bi pa naj bila nekje v začetku septembra.Držimo pesti,da nam uspe!!!!!!!!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 11:45:35   
koala
Pozdravljena leli, je itak da bom držale pesti, da rata. Pa še počvekaj kaj z nami, da bo bolj zabavno!!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 12:23:38   
Narciska
Joj punce, zdej me pa lahko kar pošteno za ušesauser posted image , toliko časa se vam nisem javila, da se moram preklopit kar v novo temo.
 
Kapica in Mišek1 me veseli, da nas je v juliju več, tako da bomo vse močno user posted image user posted image user posted image in upale na najboljši možni rezultat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
 
No pa še na hitro o meni.
Danes sem imela drugi UZ, ravno zdaj pa čakam še krvne izvide - imam toliko foliklov (L: nad 15 in D: nad 10), da se mi lahko zgodi, da bom imela jutri delno punkcijo in v sredo še glavno!!!!!!!!!!
Danes ob 22h dobim še STOP, potem pa bomo videli kako naprej.
 
Pozdravčki, Mojca
 
 
 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 13:38:34   
Zasanjana
Ohjej, sama nisem julijčica in avgustovka, sem kar nosečka.In sem malo zašla na vaš forum pokukat in ko vas berem, si res ne morem predstavljat, kako se počutite v tistih dneh, ko čakate.Vsem želim, da bi uspelo in se obdržalo!!!user posted image user posted image user posted image
Ja, zdej si verjetno mislite, kolk sm ušlatanauser posted image .

(odgovor članu Narciska)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 18:32:08   
kapica
O super, da se se katera javi, poem le ne bova z misek 1 sami user posted image user posted image .

Leli a ti bos avgustovka, ja fajn, upam da se se kaj oglasis in seveda stiskam pesti da bo vse v redu slo. Za mene je tudi prvic.

Narciska ti si pa ze tako dalec, torej bos prva z novickami, upamo da pozitivnimi user posted image . Drzim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .


Jaz sem danes zacela z sprejem, vesela da je koncno prisel ta trenutek, pa poskusim ne prevec misliti na to, da cas hitreje mine.

LP

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
3.7.2006 20:23:06   
koala
O kapica, a si že začela z drogo, ja super ne, zdaj pa naravnost k cilju, preko ovirice, ki se ji reče punkcija.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 10:34:42   
leli
Kapica ti si torej že v postopku?Upam,da ti bomo lahko v kratkem čestitale.Jaz pa začnem okrog 17.avgusta z inekcijami in ultrazvoki.Sedaj se mi zdi še to tako daleč,če pa pomislim da že čakam od oktobra pa bo avgust takoj tu.Že nekaj časa berem Ringarajo in pridobivam informacije o IVF in moram povedati da mi je vedno manj jasno,zato se bom prepustila toku in bo kaj bo.Je še katera iz Mbkatera bo istočasno v postopku kot jaz?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
4.7.2006 11:44:50   
*Karmen*
Punce, čao!!!

Jaz sem včeraj tud mal zabluzla in kar nisem uspela prit do računalnika. Hvala vsem za vaše pestke!

Kapica, tebi je štart, kot vidim, uspel. Bravo!!! Zdaj pa kar pogumno naprej! Držimo pesti zate!!! Narciska se po dolgem času spet malce javlja. Upam, da bo zdaj to javljanje bolj redno, da ne bomo kaj lepega zamudile. Za prvo punkcijo pa ti seveda držimo močne pesti. Fajn, ti boš pri glavni punkciji že vedela kaj te čaka. To je veliko vredno. O, Leli pa je končno prišla do predpriprav!!! Pa nič se ne boj. Tudi ti v postopku ne boš sama. Mislim, da ti bo družbo delala Mišek1. Zdaj se, vsaj mislim, še praži na morju... Za Koalo pa en velik aplavz, ker tako nesebično navija za vse bodoče srečke nosečke. Zasanjana, tudi tebi pohvale, ker sodeluješ. Lepo je, če se ne takšnih straneh redno javlja kakšna nosečka, da dviguje moralo IVF-jevkam. Pa če ni skrivnost nam zaupaj kako daleč si s svojim trebuščkom in kako se počutiš. Vse takšne in podobne stvari dvigujejo pogum našim borkam. Pika nam je pa ušla na bicikl in se verjetno do prvega snega ne bo odlimala z njega... Upam pa, da se bo vseeno uspela kaj javit.

Tako punce. Mislim, da sem napisala vse zato vas samo še lepo pozdravljam in vam želim zares veliiiiiko sreče. Karmen.

(odgovor članu leli)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?