|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
28.10.2004 22:41:28   
niki5
...na praznovanju rojstnega dne. Naš 6-letnik bo doma praznoval rojstni dan s svojimi vrstniki. Imate kakšne ideje kako otroke animirati z raznimi igricami, tako da se bodo zamotili in zabavali.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
29.10.2004 5:49:08   
Lunca1
Ne vem a živiš v hiši ali bloku. Mi smo se šli kakšno zemljo krast, "Ljubljana, ZG., Bg.", skrivalca, ali pa kakšno družabno igro ala tombola (najbrž še premajhni), spomin. Vse je odvisno od tega, koliko bo povabljenih.

Lp Lunca

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
29.10.2004 10:53:02   
niki5
Smo v hiši, samo za vreme kaže bolj slabo :(, tako da bodo otroci kar notri. Povabljenih je pa približno 7.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
29.10.2004 11:46:24   
tina a
Mi smo pred dobrim mesecem praznovali :modri: 6 rojstni dan. In imeli povabljenih kar 20 otrok. Noro!!! Ampak je bilo super. Otroci so se igrali med seboj in niso potrebovali nobene posebne animacije. Edino kar so potrebovali je bila postrežba. Čips, piškotki, palčke in sok. Pa musko da so plesali. Drugače pa smo pripravili več igralnih kotičkov - kotiček za risat, kotiček za igranje z avtomobilčki, kotiček za deklice (dojenčki in posodice) ter en kup risank, ki pa sicer niso prišle v upoštev. Potem pa torta, ki so jo otroci dobili na papirnatih krožničkih in so se posedli po tleh ter imeli piknik. Ampak moram priznati da po treh urah ko se je zabava končala sem bila prav vesela da se je tako luštno odvijal. Drugače pa jih lahko zamotiš s peko piškotkov - maso pripraviš ti, oni pa potem oblikujejo piškotke (glede na to da je manjše število otrok) ali pa s kakšnimi drugimi modelirnimi zadevami. Če bo praznoval danes ali pa v soboto lahko pripraviš buče pa naj naredi vsak svojo - za noč čarovnic. Ali pa preprosto počakaš kako se bodo zadeve odvijale in se prepustiš občutku. Otroci te velikokrat presenetijo.
LP in veliko sreče pri pripravlajnju zabave!

:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
29.10.2004 15:13:32   
Urša
Otroci se znajo res sami zamotit, tko da ene posebne priprave res ne rabiš. Ideja s kotički je super, če je veliko otrok. Šestletniki, katere jst učim, se med prostim časom zelo radi igrajo banke, lutke, rišejo, od skupinskih igric pa predlagam mogoče tisto o pajku. Gre se pa tako, da je eden obrnjen s hrbtom proti ostalim, si zatisne oči in reče:
Pajek plete mrežo
in muhce lovi,
en, dva, tri...
Takrat se obrne-otroci medtem prosto tekajo in ko se obrne, postanejo okameneli. Tisti, ki ni bil takrat primiru, je njegov naslednik.
Zabavno praznovanje in vse najboljše!:torta:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
29.10.2004 19:45:44   
niki5
Hvala vam za ideje.

Sem v malo neprijetni situaciji glede praznovanja in sicer nimam kakšne hude energije, ker sem pred 12 dnevi rodila, zato sem upala da bo vreme vredu in da bodo otroci zunaj. Sedaj se bo pa treba malo prilagoditi. Verjetno bomo kar v garaži pripravili, ker je prostorna in jo prilagodili praznovanju. Tako pa tudi ne bo moteče za novorojenčka.

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Igrice, katere bi se otroci igrali...
8.1.2005 21:42:09   
pravljica
meni je bila všeč igrica, ki nam jo je vedno pripravila moja mami...
v "paket " je postopno zavijala različne nagrade...en kos časopisnega papirja+čokoladica, oboje zavito naslednji sloj papirja+bonbon, vse spet zavito v papir+nalepka....itd itd...odvisno koliko otrok imaš...otroci smo se posedili v krog, mami je prižgala radio: ko smo slišali glasbo, je paket krožil iz roke v roko, ko je glasba utihnila, je otrok s paketom v roki odvil en sloj papirja in vzel nagrado...mami je že "škilila" da smo dobili vsak svojo nagrado ;)
potem smo si podajali pink-ponk žogico z žlice na žlico - žlica je bila v ustih, mi smo sedeli v krogu z rokami na hrbtu...komur je žogica padla na tla je dobil "kazen"
več se pa trenutno ne spomnim...:ups:

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?