|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izčrpana
22.2.2005 15:02:02   
marta2
Izčrpana sem:zmeden:, utrujena do konca:zmeden:, vse kar me drži sta nasmeška mojih princesk;);). Nisem v poporodni depresiji, vendar se resno sprašujem kam pelje moja veza. Saj ga imam rada, vendar zdaj v tej krizni situaciji ni izpolnim mojih pričakovanj in moram reči, da sem zelo razočarana nad njim. Ko pa vas berem so vaši partnerji in možje zlati. Skratka, midva nisva več najmlajša in za njim je ponesrečen zakon, žena ga je zapustila kmalu po porodu. Ko sem zanosila :nosecka:sva bila presrečna in ko sva zvedela za dvojčka pa sploh:bravo:. Po porodu je izkoristil vse možnosti očetovskega dopusta, vendar ga ni bilo skoraj nič doma. Uradno je delal honorarno, vendar imam občutek, da se je namenoma umikal. Vračal se je utrujen, jaz sem bila pa doma utrujena, saj veste kako je z dvema novorojenkama po carskem rezu, pa še čisto brez pomoči. Ker njegova mama ni v nobeno pomoč (do sedaj nista deklici od nje dobili niti ene pleničke, pričakuje pa pomoč svojega sina, ker je uboga), je še moja starša odvračal od nas. Res da se nisem doma nikoli razumela, vendar sta zdaj vseeno ugotovila, da pregorevam in mi pomagata po svojih močeh. Moja starša sta namreč zelo ponosna na dvojčici, še bolj zato, ker je tudi moj oče dvojček. Sama sem za vse, partner ju sem ter tja pomerka, nahrani in previje, to pa je na žalost tudi vse. Vendar vsak teden veselo pripelje svojega sina iz prvega zakona (s katerim ni imel stikov prvih skoraj deset let), zdaj pa je ves vesel in ga sem vozi. Tamal nas niti ne pogleda, če pa katero od nas po pomoti pogleda je to ubijalski pogled, ampak se hodi k nam učit. 14 dni po porodu ga je pripeljal sem učit in ga vprašal kaj bo jedel. Jaz sem bila cel dan sama s tamalima, lačna kot volk in potem vpraša tamalga kaj bo jedel, ne mene. Takrat je bilo preveč in sem mu povedala, vendar ga še vedno vozi, ker si ful želi, da bi se otroci razumeli med seboj in da se tamal ne bo čutil prikrajšanega. Tamali poznata vse moje sorodnike, saj ju oblačijo in nosijo plenice,skratka sta oboževani, njegovega sina in njegovo mamo pa... In ta kreten od mojga desca sanja o enakosti........

Mogla sem to napisat, ker popizdevam. Pa še te smotani lasje so mi začeli v šopih izpadat, pa še redit sem se začela. Včeraj sem mu rekla, da sem v depri in me vpraša zakaj - domov je prišel pa ob pol desetih. Zakaj? Zato, ker me je razočaral, ker ga ni takoj po službi takoj, ker doma klepeta po telefonu s svojim sinom čisto brez skrbi medtem ko tamali jokata, zato ker mi ne nosi več daril:darilo:, zato ker sanja o tem, da bomo peljali njegovo mamo s seboj na morje:hudicek: (v vseh osmih letih mi ni npr. še nikoli čestitala za rojstni dan), zato, ker imam občutek, da me nima več rad. Saj vem, da življenje ni pravljica, vendar vem, da bi moralo biti drugače. Tamali bosta stari tri mesece, tko, da bo še kar nekaj časa naporno.

Upam, da ni to prebral, ker bo potem še užaljen.

LP izčrpana mamica:( veselih deklic:duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izčrpana
22.2.2005 15:07:34   
Anonimen
Brez besed sem.

Jaz pa upam, da bo prebral in se malo zamislil sam nad sabo.

Drugače pa, če se ne bo spremenil, ne vem, če je smiselna prihodnost s takim človekom.

(odgovor članu marta2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izčrpana
22.2.2005 15:14:49   
fricka
Saj ti nemorem drugače pomagat, kot pa napisat par besed. Poskušaj pogledati na stvari malo z razdalje. Moški včasih enostavno ne razumejo ženskih potreb in če ga cel dan ni doma, si sploh ne predstavlja koliko dela imaš in kako si izčrpana. Pa še moj je npr. tak, da pred problemi raje zbeži in se z njimi ne more soočiti. Potem pa le pride k sebi, jaz se pomirim in vse je spet v redu. Mogoče tvojga peče vest, ker ni dal prvih dni z svojim sinom čez in zdaj na to nepravi način poskuša nadoknadit.

glede mame: tud mi vlečemo tasta na vse dopuste sabo. Odkar je sam- drugače živimo skupaj- to pričakuje od nas. Nam gre na živce, ampak na koncu se nam vedno zasmili, češ kaj pa bo revček sam doma. Trapci! Vedno gre to samo v našo škodo, smo na koncu skregani in slabe volje, po končanem dopustu ga kar sovražim. dela z njim je pa tako več kot z otrokom. Ampak: bodimo cool, ne obremenjujmo se preveč, pa bo šlo. Ti kar mal nam pojamraj, pa ti bo lažje. Stvari se bodo spremenile tudi tako, da ne boš sama preveč krčevito težila k temu in povzročala dodatno živčnost.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izčrpana
22.2.2005 16:44:39   
tinica
Groza, groza in še enkrat groza. Jaz imam samo enega otroka pa se mi zdi, da je dela čez glavo. Te dni ko sem sama doma z njim, ker je moj fant šel na priprave se mi zdi, da se še nisem v miru najedla. Še sreča, da so njegovi starši doma, da ga malo popazijo, da se jaz lahko v miru porihtam.
A je z svojima hčerkama tudi toliko čas kot z svojim sinom?
Pa še to ko sta otroka delala, se pa ni tako izogibal "odgovornostim", očitno ne če sta otroka tu????

Upam, da boš čim prej boljše volje :sloncek: in ne lep pozdrav

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izčrpana
22.2.2005 16:46:47   
tinica
In en lep pozdrav sem mislila ne " ne lep pozdrav". Včasih se malo zatipkam ali pa pride kje kak nagajivi škrat.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izčrpana
22.2.2005 20:13:38   
anajmad
Včasih smo preveč tolerantne.Jst te čist razumem,v kakšni situaciji si.Ne,da bi ti mogla koga sterčt,ampak bi tebe mogli.pol pa še tako....Res se mismiliš.Ti dedci,včasih jih naj kr vrag pocitra,jst pravim.Mislim,da se vzačetku kr mal ustaršjo.tašče so pa sploh tle za snahe strašit:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Ne zamerit,ampak jst vem ,kako ti je.Tusi pri meni je bilo podobno,pol sem pa tako p....:grrr::grrr::grrr::grrr:,pol se je pa moj dohtarja šel in je rekel,da naj grem k psihiatru,pol sem še znorela:grrr::hudicek::grrr::hudicek:.Pa sva se mal pogovorila in sva prišla do zaključka,da si je treba absolutno pomagati med sabo(jst to imenujem v naši familiji-kratek stik).Za njegovo mamo sem pa rekla,da je itak preveč brihtola v življenju pojedla,da mi ne rabi še pamet solit:zmeden::zmeden:.Ne vem,pogovori se v miru?????z njim,če se bo dalo,ker tako naprej ne bo trajalo večno.Ne boš uspela vsega sama, ne gre.Držim ti:miska::miska::miska:,da bi se čimbolje rešilo.
en lp:morje:D.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izčrpana
22.2.2005 20:14:46   
anajmad
Mislila sem strečti,mal sem zabluzila:)-:)-:)-:)-:)-:)-
en lp:morje:D.

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?