|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iz UZ pred IVF
2.11.2005 19:07:11   
Biba1
Oj!

Danes sem bila v LJ na UZ, ker me je moja G poslala na IVF. Sem čakala že prejšnji petek pa nisem dočakala in imela če lahko tako rečem "srečo", da sem dobila napotnico za UZ danes. Polna pričakovanj, zdej se pa bo nekaj premaknilo; pa pridem not in me vpraša kaj mi je, naj povem kaj vse sem že imela. Pa sej veste, si živčen in zmešan in hiter kej pozabiš pa sem mu dala vse izvide, da jih pogleda, pa je reku, eh ma ne bom knjige zdej tule bral! Pa me je pregledal in rekel, da je vse v redu, da mora bit problem partner. Pa sem že imela izvid spermiograma iz Celja, ki je bil kar ok, pa je reku, ja ja to ni nič ziher od tam, ga boste nardil še pri nas. In zdej moram naročit mojga dragega za spermiogram pa potem jovo na novo! Začaran krog! Ne vem, ampak sem tako razočarana ta trenutek, da me je že mel, da pustim vse skup, pa kar bo pa bo! Zdej pa spet vprašanje kak dolg bova čakala na spermiogram, pa spet čakanje za datum pri dr.,itd., itd.....
Pa vsakič se moram pripeljat iz Celja in vzet dopust cel dan in poslušat pol teženje v službi......

A ste ve šle enako pot z enakimi problemi? Men se bo res zmešal vsak cajt!
Kak dolgo ste čakale na spermiogram?
Pa mam občutek, da me dr. ne šmirgla, ker sem še relativno mlada (25)?!
Ma občutek je grozn!!!!!!!user posted image

Prosim napište svoje izkušnje, da ne bom drugič spet preveč pričakovala. Sem že dosti brala tle na forumih, pa ne vem če sem kje zasledila podobno.

Punce, res rabim kako spodbudno, al pa karkoli se je pač vam dogajal v LJ pred IVF-ET! 

Hvala!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iz UZ pred IVF
2.11.2005 19:47:43   
GoYa
Če želiš akcijo, ti predlagam, da greš k dr. Rešu v Dravlje. Pri njem bo vse takoj. Spermiogram pogledate takoj in ti takoj pove kaj je na stvari, izvid dobiš čez 2 dni domov. Če želiš v postopek, si pri njemu tudi takoj na vrsti, vendar moraš praviloma zato prvi postopek plačati.
Če želiš čakati, lahko ostaneš na GK. Me pa zelo čudi tako odnos zdravnka na GK, ker ponavadi jih punce hvalijo. Očitno si naletela na nekoga čudnega. Al pa mu je danes lih kaj manjkalo.

Drugače se boš pa kar morala mal navadit potrpljenja pri vsem skupaj. Pri IVF posotpkih je dosti čakanja, takega in drugačnega.

Srečno.

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Iz UZ pred IVF
3.11.2005 10:49:41   
Skorpija
Biba čisto te razumem, da ti je težko, ker tole večno čakanje res ubija! Midva sva bila na spermiogramu pri Rešu, kjer je vse hitro, v enem mescu sva naredila tri in zdaj čakava na izvide, ki nama jih bodo poslali po pošti. Ker žal nimava denarja, ne sponzorjev, nama je Reš svetoval, naj greva na GK, ker si tam preko zavarovalnice prej na vrsti. Naročit sem se šla prejšnji teden in januarja imam prvi razgovor. Imam že izvide histeroskopije in hormonsko krvno sliko, ampak tudi jaz ne vem koliko stvari me še čaka... Tudi ne veva, če bo moj pri Drobniču moral še enkrat čez spermiograme ali ne, kajti pri naju je več kot jasno, da je težava v plavalčkih in naju čaka ICSI.

To so moje izkušnje zaenkrat. Mislim, da si res naletela na zelo slabovoljnega zdravnika, kajti do mene so bili do sedaj vsi zelo prijazni, je pa jasno, da se bomo načakali če ne bomo sami plačaliuser posted image  se še rima!

Biba, glavo gor, vse bo OK, če te bo pa še takole zvilo smo pa tukaj!

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Iz UZ pred IVF
3.11.2005 12:16:44   
Anonimen
Biba1, drzi se in vztrajaj, se splaca, bo vse pozabljeno, ko bos imela svojo malo strucko prvic v narocju! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Iz UZ pred IVF
4.11.2005 10:30:47   
emaa
biba na spermiogram na GK sva midva čakala tri tedne, ga je imel sredi oktobra. Midva zbirava papirje za na konzilij za IVF ET. Imava spermiograme od Reša, pa je Ribičeva rekla naj ga še tu naredi, saj znajo komplicirati, hočejo, da je izvid od njihovega androloga. Čaka se na razgovor pri andrologu, naročevala sem ga konec septembra (na oboje), pa je bil pri andrologu prvi prosti termin 1.12., sva vzela ta termin, to je pri Zornu, pri Drobniču bi bil na vrsti 5.12. kar ni nobena razlika, s tem da je moj termin 13.12., potem pa vsi papirji naprej, pa čakanje na odgovor konzilija, potem pa čakanje na IVF. Sem pa ugotovila, da bi si morala bazalno merit že zdaj, mi je sestra na GK tko zmedeno razlagala, da sem mislila, da pol, ko dobim odgovor s konzilija, s papirja je razvidno drugače, ma nič bom dala graf od lani, bo ravno tko dobro. V glavnem na GK se čaka, čaka, ampak kdor čaka, dočaka. Pa če ne težiš, pa nimaš svoje zgodovine zdravljenja v malem prstu, se ti včasih zgodi, da ti nič ne dajo, ne naredijo. Si kot na tržnici, pridi, hitro opravi, pa spet pojdi, pa težit za razlago, jaz ji vse zdrdram vsakič, ko sem tam, kaj je narobe, kaj je mi je že dala,  obljubila, pa sem kar hitro daleč prišla, če ne bi sama zinila, ne bi npr klomifena dobila, pa mi ga je prejšnjič obljubila, pa sprašuj, vsaj kaj zveš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Iz UZ pred IVF
4.11.2005 18:42:24   
Biba1
Hvala vam za tolažbo. Sej sem zdej že bolš.

Emamair, sploh ne vem če sem mojga dragega prav naročila? Dr. mi je reku naj naročim na pregled partnerja, nč pa ni reku kaj! Al pa sem bila tako zmedena (no sej je mal manjkal pa bi skup padla v čakalnici)? No, kakorkoli jaz sem ga naročila na spermiogram (ga ma 30.11.), kaj pa pomeni pregled pri andrologu? Je to še ekstra? Bova potem čakala še na to??????

Kdaj sta potem vidva dobila izvide? Kajti jaz sem naročena potem v ambulanti 9.12.. Upam, da do takrat bojo.

Uživajte!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Iz UZ pred IVF
5.11.2005 9:32:04   
emaa
Izvidi spermiograma so baje takoj, midva jih sicer nimava (pregled 18.10.), ker je moral na spermiogramu povedati, da je za IVF (tako so mi naročili), da naju vodijo skupaj, domnevam da so izvide priložili moji kartoteki.
Svetujem naj prinese s seboj kak material, ker baje tam ni ničesar. Kar želi vprašati, naj vpraša takoj, pr mojem so sestre čudežno poniknile, pa je čakal pol ure, da je vprašal a dobi izvide takoj ali kako, so rekli da pregledajo naslednji dan.  Meni so rekli, da ga moram hkrati s spermiogramom naročiti k androlog, kjer je dolga čakalna doba, vendar pa je za IVF potreben izvid spermiograma, razgovor je lahko kasneje. Tako, da androlog ga verjetno še čaka (moški G, raztolmači izvide), vendar v prihodnosti, ti kar še vprašaj, če te še kaj zanima

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Iz UZ pred IVF
5.11.2005 15:45:25   
Biba1
Mater se bo tole še vlekl!

Ne bom se več sekirala user posted image , naj gre svojo pot vse skupaj, pa bo kar bo.

Hvala Emamair!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Iz UZ pred IVF
10.11.2005 10:19:54   
Špelka
Čao! user posted image

No, tud jest bom z vama skoraj istočasno čakala na konzilij in IVF. Zadnji pregled pred vlogo za na konzilij imam namreč 12.12.! Tko da - sotrpinke, SREČNO!!!!!!!! Se beremo!

Čao! user posted image

(odgovor članu Biba1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Iz UZ pred IVF
10.11.2005 10:31:27   
emaa
O Špelka en dan pred mano, bom držala pesti, da imaš vse. A je tvoj moral tudi dati kri za HIV,... Ker mojemu ni blo treba, pa sem brala, da se to zdaj rabi, bom pa za vsak slučaj androloga vprašala.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Iz UZ pred IVF
10.11.2005 10:51:23   
Špelka
Drobnič ni nč omenil na zadnjem "srečanju" za testiranje HIV. Upam, da ne bo še s tem zakompliciral, ampka sej Drobnič po navadi ne komplicira. user posted image  Sem mela pa včeraj mal popadke (ponovno! user posted image   user posted image ) da bi šla kr k Rešu in plačala in to je to. Samo k mi noben ne garantira, da bo v 1. uspelo. Kolk časa pa ti računaš, da boš prišla do 1. IVF? tam nekje aprila, maja, ne?? Ma ja, stanje na GK je porazno, sploh kar se denarja, vrst tiče. Eh, ampak bomo že zdržali še tele pol leta, ne? user posted image  Če sva dve leti, pol bo pol leta mala malca!!! Emamair, lepo te je blo brat, piši še!!! LP, Špelka user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V teh okoliščinah ne seksajte
Preverite, v katerih primerih in okoliščinah je po daoistični seksologiji seks odsvetovan oziroma celo prepovedan.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?