|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubljam voljo,...
28.9.2006 19:58:41   
zorica


do user posted image .Toliko razočaranj iz meseca v mesec, da  mam občutek da več ne bom zmogla.Ta mesec mi je zamujala šest dni in kljub negativnim testom sem imela upanje do zadnjega.Pa seveda nič.
Sedaj pa sem začela iskati vse negativne stvari če imaš otroka user posted image user posted image user posted image .Vem grozno.Podzavestno sem si začela dopovedovati, če bi imela otroka, ne bi mogla,...Pa imam tak rada otroke, in tako si želim svojega.Bojim se, da se bom res tako prepričala, da jih na koncu ne bom hotela imeti.
Mogoče imam danes en tak večer, ampak sem tako jezna da nama ne rata.25.10 imava prvi razgovor v MB in če se samo spomnim, kako se bo potem vse vleklo (pregledi pa čakanje na izvide ).Mogoče pa mi ni namenjeno imeti otrok pa rinem z glavo skozi zid.Kaj mi je ?user posted image user posted image user posted image user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:01:50   
jazz
Nič ne obupaj...psiha ful naredi svoje. Jaz sem tudi mislila že potem ko ni in ni ratal.....eh brezveze se trudit očitno.......pol pa kr rata!!!! Vso srečo!

_____________________________

Lep pozdrav! K

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:03:23   
Jacqueline
user posted image user posted image user posted image  Te popolnoma razumem!!! Iz srca ti želim, da čim prej zagledaš user posted image user posted image !!!

Lp,
Jackie

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:17:48   
kapica
te cisto razumem. Taksni dnevi pridejo in na sreco tudi minejo. Bos videla, jutri bos spet drugace razmisljala. Jaz sem imela podobne obcutke, in se izgovarjala sama sebi zakaj mi je boljse biti brez. Ko bo tvoj cas prisel bos tudi ti user posted image . Samo verjeti mores. danes pa jokaj in se stisni k svojemu dragemu, pa bo. Saj mine, pa kr pogumno naprej. Preiskave sicer trajajo, ampak cas tak hitro mine, da se sploh ne zavedas.
Veliko srece ti zelim user posted image user posted image user posted image user posted image  in glavo gor!!!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:29:12   
lelaval
Psiha naredi svoje. Najbolje bi bilo - čeprav vem, da je v praksi težko - da se resnično čim manj obremenjuješ s tem, da moraš zanosit. Ko se boš sprostila (ali pa oba s partnerjem), pa vama bo uspelo. Držim pesti, da čimprej. Danes pa preberi kakšno knjigo, poglej kak dober film (najbolje komedijo), potem pa hitro v posteljo - jutri  zagotovo ne boš imela tako črnogledih misli.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:30:41   
Anonimen
Poznam primer, ko je ena mamica čakala na svojega drugega otroka 8 let (brez zaščite lepo prosim - kako bi ji nekatere zavidale user posted image ), tretjega je pa potem dobila komaj leto in pol za drugim...

Tak da - ne obupaj. Mogoče imaš težave, ampak poglej na to iz druge strani - vsaj zaščite vama ni treba uporabljat. In je že to en razlog več za uživanje.

Saj vem, bedna tolažba. Ampak mišljena je pozitivno.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 20:51:31   
zorica


Punce hvala vam.Danes enostavno ni moj dan.Saj bi se že morala navaditi, da sem vsak mesec ob prihodu user posted image take volje.
Bom res šla brat kako knjigo in šla spat.

user posted image ZA VAS



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izgubljam voljo,...
28.9.2006 22:09:06   
andreja2000
Zorica,tud jaz sem vedno potrta ob prihoduuser posted image . Tisti dan je obupen,pa tudi če sije vzunaj sonce,je takrat vseeno vse žalostno.user posted image . Vidiš,s tem se nas srečuje veliko in zato vemo,kako ti je danes hudo.Še doro ,da nimamo vse na isti danuser posted image ,ker bi botem vse samo user posted image user posted image user posted image ,tako pa to počnemo na izmene.Danes rabiš tolažbo ti,jutri druga,potem jaz.Vendar je važno,da ko smo čisto na tleh,se znova poberemo in gremo dalje. vem,da se boš tudi ti.
Želim ti ,da čim prej ugledašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izgubljam voljo,...
29.9.2006 7:07:14   
Klarita
Punce glavo gor, saj nam bo slej ko prej ratalo, vsem. user posted image  Ne smete optimizma izgubit. Saj je meni tudi hudo, ampak vseeno odmislim slabo in upam, na boljše.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izgubljam voljo,...
29.9.2006 7:26:32   
didi1
Čisto te razumem,sam bolj ko boš razmišljala o tem slabše bo!Jaz sem dve leti non stop razmišljala o tem kdaj bo test pozitiven pa kaj bo če bom...Potem sem se pa odločila da je brez veze o tem razmišljat,komaj sem se prepričala da sem nehala na to mislit in sem se osredotočila na mojo šolo.In tako sta minila dva meseca, ko mi je men. zamujala že dobrih dvajset dni,ko mi je sestra rekla da bi bilo pa dobro, če bi si kupila test nosečnosti,pa sem ji rekla da brez veze saj nisem (tok sem se prepričala da ne morem zanosit).Potem me je pa skoraj razgnalo od sreče ko sem vidla da je pozitiven.Skratka hočem ti povedat, da se osredotoči na druge stvari (saj vem da je težko),potem boš pa vidla.Zelo veliko je odvisno od psihe!Pa veliko sreče!!! 

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izgubljam voljo,...
29.9.2006 9:18:47   
dorina
Ravno danes sem od kolegice izvedela, da je ena revica čakala 6 let na user posted image user posted image , pa je ni in ni bilo. Bila je na vseh preiskavah, pa so našli le eno cistico na jajčniku, ki so jo operirali, pa spet ni bilo nič... No in danes izvemo veselo novico, da je v 12 tednu!!!

Tako da ne izgubit upanja, Zorica, le malo manj razmišljaj o tem. Ko bo, pač bo. Držim pesti, da čimprej! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dorina -- 29.9.2006 9:22:33 >

(odgovor članu didi1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





8 slabosti vsakodnevnega seksa, za katere ...
Kakšne so slabosti vsakodnevnega seksa? Ali nam lahko preveč seksa res škodi? To je vprašanje, ki si ga zastavlja veliko...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?