|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 16:23:28   
Anonimen
Pozdravljene
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z Aptamilom iz Mullerja in Aptamilom, delanega za naši trg, ki se ga dobi v BC, ali drugih trgovinah. IN kako so vaši otroci prenašali enega ali drugega in na kaj moram biti pozorna? Krči, polivanje? Pa če daje kakšna Milumil, zakaj je prešla na to mleko?
Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 16:26:33   
ZmajTolovaj
Mi imamo že od začetka aptamil iz BC in ni nobenih težav, user posted image  se zelo hitro redi, tako da težav s prenizko težo ni, da bi šli na milumil (kot sem razumela P, je ta bolj kaloričen). Hrane iz Mullerja nismo niti poskusili, ker sem redko tam, BC pa imam za ovinkom, tako da ti ne znam primerjat, skratka pri nas vse user posted image

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 17:00:32   
Anonimen
Jaz sem mu od začetka kupovala v Müllerju in ni bilo problemov. Eno nedeljo sem pa morala it v lekarno ponj, ker mi ga je zmanjkalo in je imel mali tako hude krče, da sem bila še sama presenečena, kakšna razlika je. Nikoli več ne kupim mleka drugje kot v Müllerju.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 17:17:16   
srursa
Jaz sem imela Aptimiml iz lekarne. Nato sem kupila Aptimil  v Müllerju. Bolj gost je in ne stopi se dobro.Mi ni bil všeč. Zato mi je boljši Aptimil za naš trg. Kupim samo še tega.  In tudi razlika v ceni je minimalna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 18:22:08   
viv_
Jaz sem aptamil kupovala v DMu ali v Mercatorju. Obe sta ga super prenašali.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 18:58:51   
Lunca1
Jaz sem kupovala Aptamil za naš trg, pa je tamalo zapiral. Po Milumilu ni bilo problemov. Milumil je boljši, samo tudi dražji.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 19:52:50   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Milumil je boljši, samo tudi dražji.


Dražjiuser posted image . Kje? V MÜllerju je bistveno cenejši. Aptamil mislim da je cca. 11€, Milumil pa cca. 8€. S tem da je Aptamil povrh vsega pakiran še v enojnem pakiranju (in pri nas ni šanse da ga porabim v tistih kao predpisanih treh tednih), Milumil je pa lepo 2x po 400g.

Pri prvem sem imela Aptamil, ker je tega dobival že v porodnišnici - dobro je prenašal tako "našega" kot tistega iz Müllerja, pri tamali sem pa pri 4m za večerni dodatek uvedla Milumil, ker pravijo da je bolj kaloričen, mala se je pa zelo slabo redila. In ga dobro prenaša, kupujem ga pa samo v Müllerju oz. v A v Bipi, kjer so imeli zadnjič ravno akcijo in sem ga dobila za manj kot 6€.


(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 20:51:09   
kristinaj
naša je na aptamilu od prvega dne ko smo prišle iz porodnišnice. pri 4m smo iz aptamila1 prešaltale na aptamil 2 brez problema.

nisem opazila nobenih težav. kupujem pa ga v baby centru, kakšenkrat ko se mi ne da it pa v lekarni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 21:17:23   
ger06
Mi kupujemo aptamil v DM-ju, z njim nimamo problemov, in kot je napisala ZmajTolovaj s prenizko težo tudi ne. Smo pa enkrat na začetku probali tudi Milumil iz Millerja, pa mi ni bil všeč, ker se ni dobro raztopil.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 22:02:22   
kšpela
ko smo mi presli iz dojenja na adaptirano mleko sem kupila aptamil v baby centru in ga ni marala.potem sem sla kupiti milumil in ga obuzuje.milumil sem pa kupila zaradi tega ker sem prebrala da je zelo hranljivo in da ne zapira.tko da smo mi z milumilom zelo zadovoljni.

(odgovor članu ger06)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
17.12.2007 23:19:58   
MiRaNi
Jaz sem prve 4 mesece uporabljala Aptamil. Samo enkrat sem ga kupila v Mullerju in nikoli več (ni se dobro topil). zdaj smo na Milumilu, ki ga kupujem v DM-u in je user posted image  zelo všeč. Mleko sem zamenjala po posvetu s P, ker user posted image  ni ravno veliki jedec. Milumil pa je bolj kaloričen in naj bi nasitil za dalj časa.

(odgovor članu kšpela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
18.12.2007 20:06:52   
butt3rfly
jst sm vsega boga sprobala, za najbolšega pa se je milumil izkazal. nič ne zapira, malega nikoli ni zvijalo po njem, sračka pa tud tak, da je veseljeuser posted image pa še pakiranje je fajn.

_____________________________

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

(odgovor članu MiRaNi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
19.12.2007 8:25:00   
*tajda*
Zelo zadovoljna sem z milumilom ki pa mora biti nujno iz mulerja,se veliko manj peni.Moj mali vsak dan kaka aptmail ga je pa zaprl,je pa milumil bolj nasiten,kaloričen pa naj ne bi bil,vsaj meni je tako rekla patronažna,da naj se otrok ne bi redil po njem bolj kot po drugih mlečnih formulahuser posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
19.12.2007 8:38:29   
Lunca1
Pred tremi leti je bil Aptamil cenejši.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
20.12.2007 12:05:29   
Klarita
Mi dobimo na recept Aptamil 1 je vse vredu, en krat ga je tašča prinesla iz Müllerja in ni bilo nič narobe. Jaz imam vredu izkušnje. Sedaj bomo kmalu prešli na Aptamil 2 in bomo videli.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
5.9.2008 8:19:00   
klampfer

Imamo 5 tednov staro punčko, ki jo hranimo izključno z adaptiranim mlekom. V začetku smo poizkusili z Novalacom, ker pa jo le-ta ni nasitil smo začeli uporabljati Milumil 1. Že od vsega začetka ga kupujemo v trgovini Muller v Mariboru pa tudi pripravljamo ga enako - po navodilih, ki so priložena.

Po četrti škatli Milumil1 smo v Mullerju ponovno kupili Milumil1 (2 škatli). Ko zmešamo prah z vodo opazimo občutno razliko. Namreč, pri prvih 4 škatlah se je adaptirano mleko zelo penilo ko smo ga premešali (pretresli), pri zadnjih 2 škatlah pa se mleko popolnoma nič ne peni. Pogledali smo na obe škatli (četrto in sedaj novo) in sta popolnoma enaki (nemški tekst, količina 800g,...), imata enako dozirno žličko, sta enako zrnati,...

Kako je sedaj to mogoče? Menim, da glede teze o produktih za "vzhod" in "zahod" ni glih tako, tako kot smo mislili na začetku.... saj si drugače ne znam razložiti penjenje Milumila.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
5.9.2008 8:32:30   
ThinkPink
Hej!

Za Aptamil ne vem, vem pa za Milumil. Milumil kupljen v BC je imel manjšo dozirno žličko in bil je v prahu. Ko sem zmešala ta prah z vodo je nastajalo ful grudic, ki sem jih težko razmešala. Pa še penil se je. Milumil kupljen v Mullerju pa je bolj v zrncih kot v prahu, se takoj super zmeša, nič pen, nič grudic. Tako, da jaz kupujem Milumil in plenice izključno v Mullerju.

LPuser posted image

(odgovor članu klampfer)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
5.9.2008 8:35:21   
ThinkPink
Še to - po prnehanju dojenja sem najprej sprobala Aptamil, ki ga Eva ni hotela (meni ima ful ogaben okus), nato sem enkrat poskusila Milumil, ki je že po okusu boljši od Aptamila in ima nekaj več kalorij in škroba - kar nam ustreza, saj Eba rabi kakšno kalorijo več, ker ni neki debelušček in še to kar poje prehitro pokuri (nonstop v pogonu).

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
5.9.2008 8:35:39   
klampfer
Sej pravim, da sta škatli in vsebina "NA IZGLED - grudice" popolnoma enaki, pa vendar se eno peni, eno pa ne (res pa je da imata različno serijo napisano na vrečki in s tem tudi drugačen datum uporabnosti).

(odgovor članu ThinkPink)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Izkušnje z Aptamilom 1, Milumil
5.9.2008 12:48:52   
klampfer
No, še uraden odgovor iz Mullerja:

Spoštovani,
z adaptiranim mlekom je vsekakor vse v redu. Po odgovor sem se obrnila direktno na proizvajalca Milupa GmbH, kjer so mi objasnili, da glede na to, da so vse sestavine, ki jih uporabljajo za proizvodnjo omenjenih artiklov stoprocentno naravne, redno prihaja do manjših odstopanj med serijami.
Enkrat se malo bolj peni, drugič manj, lahko pride tudi do manjše razlike v odtenku (enkrat bolj bela, drugič nekoliko rumenkasta barva). Vsekakor pa to nikakor ne vpliva na kvaliteto. Sicer proizvajalec stremi k temu, da naj se
artikel ne bi preveč penil, da ne bi dojenček popil preveč zraka in bi ga potem lahko tiščalo, drugače pa to vsekakor ne predstavlja nobenih večjih problemov.

Lep pozdrav!


Katarina Ovsenjak

(odgovor članu klampfer)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj stroge mame so rojene v znamenju ...
Nekatere mame so popustljive in prizanesljive, druge so stroge in imajo rade kontrolo nad vsem. Ste vedeli, da pri odnos...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?