|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izliv v nožnico in ne izven nje
26.7.2008 21:22:34   
lina7589
Sem nova tu gori in imam en problem. Z fantom sva se odločila za dojenčka to pa pomeni, da mora fant končat v meni, kar pa njemu ni OK. Pravi, da nima nikamor špricat in da mu bolj paše da konča odzunaj. On seveda ve da mora končat noter, ampak se mi zdi, da zdaj ko delava bebice nima več takšne potrebe po seksu. Prej je bil obsedenec zdaj pa ko "morava" to počet zaradi nečesa drugega kot za zadovoljstvo pa se mi zdi da malo šteka. Sem se pogovarjala z prijataljicama in obe pravita, da njuna rada končata noter. Nisem še slišalam, da bi kdo imel tak problem. Drugo pa bi še vprašala, kaj naredite ko fant konča v vas, naredite svečo, grete takoj na WC, ima kdo kakšen nasvet kaj je najboljše.

Hvala za nasvete

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 27.7.2008 12:34:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problem
26.7.2008 22:11:09   
dany82
Draga lina,

Si prepričana, da si tvoj prav tako želi user posted image ?? Je nekam čudno, da delata na user posted image , pa bi on zunaj končal.

Je najbolje da se z njim temeljito pogovoriš, in ne s kolegicami, ker ne spiš z njimi - oprosti moji direktnosti.

Kar se pa tiče sveč in vsega ostalega - niso potrebne. Meni po user posted image na pamet ne pade, da bi razmišljala v kakšni pozi moram bit, da plavalci pridejo čim prej do cilja.

Torej najprej odkrit pogovor s fantom, potem pa user posted image iz želje in ljubezni, ne pa samo zaradi user posted image .

(odgovor članu lina7589)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problem
26.7.2008 23:28:13   
Naja30
A se to spet ena heca?user posted image

Prvič slišim, da kakšnemu ne paše noter končat.

Drugače pa ja, jaz sem svečo delala. In to najmanj 2 uri. Vsakič. Nujno. Da ja kaj ven ne steče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Problem
27.7.2008 13:15:43   
pokica_
Lina, a lahko vprašam kolko let šteješ? Oprosti, ampak nekoliko neuka se mi zdiš, kar se tiče nekih osnovnih načel spolne vzgojeuser posted image . Pa brez zamereuser posted image .
Koliko je pa star tvoj fant?
Glej, očitno ne vesta še kaj delata, preberi si malo naš forum, še kakega sosednjega,...nekaj več informacij pridobi o spolnosti, o vzgoji otrok, financah, ipd.
Kajti otrok ni mala malica in če še sama ne vesta kako se lotit zadeveuser posted image , pol raje ne prehitevat.



_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Problem
27.7.2008 15:03:18   
čaki
Prvič slišim, da kakšnemu ne paše noter končat.



jest tud user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Problem
27.7.2008 15:44:59   
tinč407
user posted image user posted image user posted image user posted image  svašta user posted image user posted image user posted image user posted image
nama je sedaj ko delava na bebici sex tolkokrat boljši da niti ne morem povedat.
in ne sexava samo v plodnih dnevih ampak stalno tako kot prej

_____________________________

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!


(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Problem
27.7.2008 18:30:02   
lina7589
No,da vam pojasnim. Midva že veva, kako se delajo otroci, sva dovolj stara (proti 30), finančno preskrbljena, z steho nad glavo... Problem je samo v tem, da je njemu boljše, če konča zunaj, boljši občutek je in bolj dolgo traja, pravi. Zato ker še nisem tega nikjer slišala in zasledila na forumih sem vprašala vas, ki me kr obsojate. Želela sem nakaj takega
http://www.youtube.com/watch?v=w6N5jbryfyQ
kakšen nasvet? Pa vse, ki ste se norca delale z svečo, da vas ne vidim na kakšnih temah težave z zanositvijo. Vedno več je takšnih, ki imajo težave z zanositvijo, upam da jih pri nama ne bo. Kaj ve ko imate ovulacijo, ne razmišljate da zdaj pa boste mogle seksat, kaj pa če vam ni (naporna služba, mogoče še šola, pa glavobol,...)Jaz se vse pogovorim z mojim fantom, če se ne bi ne bi vedela, o teh njegovih  občutkih. Mogoče ste rojene pod srečno zvezdo in ste sprve zanosle.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Problem
27.7.2008 19:21:20   
tinč407
veš kaj draga lina, je marsikatera že morala dosti skozi dati in še vedno čaka na svojega otročka. Tiste ki smo še na začetku lahko samo boga prosimo, da tega ne bi trebale nikoli doživeti.
no, tvoj dragi pa če je že toliko star in verjetno vseživljensko izobražen in verjetno ve kako nastanejo otroci, pa bo vsaj zdržal med tvojo ovulacijo in bo 2x ali 3x sexal z manj užitka ker mu bo moralo priti v tebi user posted image  , če že hočeta otročka. In normalno je da pomisliš vsaki mesec ko je ovulacija da je treba sexat, ampak če sexaš samo zaradi tega, potem ti to ni neka dobra popotnica v partnertvu, ali pač? user posted image
Ta vprašanja o svečah in WC-jih pa so bila že tolkokrat pregonjena da ne moreš zameriti puncam, če se malo pohecajo na tvoj račun user posted image
če ti paše ti sam delaj svečo, sam mene po dobrem orgazmu največkrat pritisne takoj lulat in raje izberem WC. user posted image user posted image user posted image

Želim ti veliko sreče in da uspe v prvo

< Sporočilo je popravil tinč407 -- 27.7.2008 19:22:20 >


_____________________________

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!


(odgovor članu lina7589)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Problem
27.7.2008 19:29:50   
sonček85
sama delam po sexu kdaj pa kdaj svečo ,ne pa vedno.če pa sta se že odločila za otročka ,se pa le pogovorita še enkrat in naj proba končati v tebi in bo videl kako prijeten občutek je tebi in njemu.

želim vam da vama kmalu uspe in ne tako kot meni ni mojemu dragemu ,kii se že 2 leti trudiva in brez zdravniške pomoči pač ne bo šlo.

vso srečo


_____________________________

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Problem
27.7.2008 20:48:18   
Regina
Jej spet se delajo otroci.Kar tako naprej.Vsem ki se trudite želim obilo sreče.Ko smo načrtovali prvo dojenčico smo tudi sveče delali,pa se nisem šla takoj umit pa vse sorte da bi ratalo,vendar brez tega da pa notri spusti pa žal ne bo šlo.pPri drugi pa je prišlo kar samo od sebe(no ne čisto samo od sebe) hočem reči da nismo imeli nobene posebne tehnike pa nam je vseeno ratal.
Uglavnem tudi jaz še nisem slišala da moškim ne bi pasalo notri spustiti.Smo si pač različni in to nas dela posebne.LE NADALJUJTA.

Pa srečno

_____________________________

Lucija in Maja pa mami in ati

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Problem
28.7.2008 8:57:57   
sakuL
a ga je mogoče malo strah?

Verjamem, da si oba želita otroka...


_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Regina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Problem
28.7.2008 11:58:58   
Edinka
Predlagaj mu kompromis. Naj konča v tebi, ti pa mu prej ali po tem nudi posebno obdelavo po njegovih željah, da bosta oba zadovolj(e)na.

Pa vso srečo!

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Problem
31.7.2008 7:59:44   
katka11
oj!
ko sem 2 dni nazaj brala tale post sem se malce nasmehnila in tko kot ostale zacudila, da mu je bolj vsec zunaj...
in veste kaj, se isti dan ko sva zvecer z mojim user posted image , me vmes vprasa, ce ga lahko da ven...user posted image
ma ja ok, sej itak niso ta pravi  dnevi...
no seveda sem ga pol zaslisala, kaj je zdej to, a mu je tko bolj vsec, al se je kej premislil glede pikice... pravi, da mu je tko bolj vsec
fora je v tem, da si ne bi nikol mislila...skupi sva ze 100 let. ko sem imela kontracepcijo, je vedno notr spustu, zdej k sva kao pazila je pac ven. jest sem tega valda ze ful sita, k mi je boljs, da greva do konca kot se zagre user posted image in sem res mislila, da je tud njemu boljs in komi caka...
ampak evo nasi dragi so polni presenecenj. sicer midva sva se lepo zmenila, da bo seveda enkrat tko drugic tko, ker sva se pac odlocila za pikico...
haha,
pa lep dan vsem

(odgovor članu Edinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izliv v nožnico in ne izven nje
2.8.2008 17:29:33   
gianja
Zanimivo je to slišat. Prvič slišim kaj takega.

< Sporočilo je popravil gianja -- 2.8.2008 17:32:26 >

(odgovor članu lina7589)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Problem
2.8.2008 17:37:05   
Anonimen
Midva že veva, kako se delajo otroci, sva dovolj stara (proti 30), finančno preskrbljena, z steho nad glavo... Problem je samo v tem, da je njemu boljše, če konča zunaj, boljši občutek je in bolj dolgo traja, pravi.


Potem pa ziher tudi vesta, da otroci prinesejo marsikaj...ce se je tako tezko odreci malo manj uzitka, dokler ne zanosis, kaj bo sele ko pride otrok.

(odgovor članu lina7589)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Problem
2.8.2008 19:04:52   
silvya
Ljudje smo si res različni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Problem
2.8.2008 19:09:01   
Anonimen
Ljudje smo si res različni. user posted image


Jesmo.

Mogoce lahko razmisljata o umetni oploditvi, da bo tudi mozev uzitek pravi?

(odgovor članu silvya)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Problem
2.8.2008 19:24:54   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ljudje smo si res različni. user posted image


Jesmo.

Mogoce lahko razmisljata o umetni oploditvi, da bo tudi mozev uzitek pravi?


V tej smeri sem tudi jaz razmišljala. user posted image Nekateri pač uživajo pri ročnih delih. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Problem
2.8.2008 20:10:20   
dany82
Pri nas smo pa 5 let user posted image  samo tako, da je končal zunaj, ker jaz nisem prenašala kont. tablet, po kondomih pa sem dobivala vnetja.

Sedaj, ko pa že 1 leto user posted image  "noter", pa sva oba ZELO navdušena, zato se je tudi sex in želja po njem ZELO ZELO povečala. Je že res, da smo si ljudje različnih.

Se pa moški včasih strinjajo z NAŠIMI željami, samo zato, da bi imeli mir pred nami. (poznam par, kjer sta si oba želelauser posted image , čeprav ji je fant po 4 neuspelih mesecih priznal, da je pa njega komaj zdaj zagrabila resnična želja po user posted image , čeprav ji tega ni upal prej priznati).

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Problem
3.8.2008 11:08:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

A se to spet ena heca?user posted image

Prvič slišim, da kakšnemu ne paše noter končat.

Drugače pa ja, jaz sem svečo delala. In to najmanj 2 uri. Vsakič. Nujno. Da ja kaj ven ne steče.


user posted image  Jap, se strinjam.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Problem
3.8.2008 12:16:02   
*zabica*
men se pa linino vprasanje sploh ne zdi tko bedasto, bedasto se mi zdi kvecjemu napadanje drugih uporabnic foruma user posted image   smo si pac razlicni...tud moj rad konca zunaj, ker ga to nekako bolj vzburja...in besede ovulacija sploh ne sme vec slisat, ker potem je seks nekako zaradi "tistih dni" in ne spontan...pa si oba zeliva otrocka, moj morda celo bolj kot sama, vsaj je bil on tisti, ki je prvi zacel namigovati z besedami "kaj pa ce bi mela midva user posted image ....." 
opazam, da ste nekatere res prevec agresivne in se imate morda za vsevedne in najbolj pametne...mal vec strpnosti punce prosim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Problem
5.8.2008 10:17:14   
katka11
user posted image zabica!!!

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Problem
5.8.2008 10:53:35   
pokica_
Glejte, saj res, da je kdo morda reagiral napadalno. user posted image
Ni nič narobe s tem, da človeku paše končat na trebuh, ali kamorkoli drugam, AMPAK ko se pa dela otrok, bo pa ja menda končal v vagino, ane? No, sj zaradi mene lahko tudi na trebuh, pa si pol sama not daje spermo?!user posted image  Sam delanje user posted image naj bi bilo tako kot sem napisala.

Sicer pa; kakor komu paše. user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Problem
5.8.2008 11:04:20   
*zabica*
kako se delajo otroc so nas ze v soli uciluser posted image ...zmotle so me izjave: prvic slisim da nekomu ne pase koncat notr itd. To se mi zdi otrocje  in nezrelo;)

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Problem
5.8.2008 11:51:57   
pokica_
user posted image mi zdaj ko delamo na user posted image vse ponucamo!!!! user posted image

_____________________________

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu *zabica*)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne ...
Povedala vam bom nekaj zelo intimnega ... In bolečega. Sedem let sem se spopadala s svojo žalostjo, pustila je posledice...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




ime za julijske otročke
katrinka

izberite katero vam je najbolj všeč

cesarčki in cesarične (16%)

bibike (11%)

sončki (37%)

julijančki in julije (18%)

žogobrčki in žogobrčice (6%)

zakladi (12%)


Število vseh glasov: 278

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!