Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

!In včeraj me je spet na cesti pustil.Lepo mi bo praznike popestril.A se je komu podobno dogajalo,mislim ga boma kr najverjetneje prodala,en avto imava,pa še ta je v k
 !In včeraj me je spet na cesti pustil.Lepo mi bo praznike popestril.A se je komu podobno dogajalo,mislim ga boma kr najverjetneje prodala,en avto imava,pa še ta je v k
 . Jaz pa moram prodat popolnoma brezhiben avto, mi je tak hudo, da mi gre na jok zraven, ampak moram, druge ni
  . Jaz pa moram prodat popolnoma brezhiben avto, mi je tak hudo, da mi gre na jok zraven, ampak moram, druge ni  

,ampak je bil premali za 4 člansko družino.
 ,ampak je bil premali za 4 člansko družino.  . Bil je le 2x na rednih servisih, skupaj stroškov okoli 250€. Mi smo super zadovoljni.
 . Bil je le 2x na rednih servisih, skupaj stroškov okoli 250€. Mi smo super zadovoljni.  

Novi c5 je pa itak prekrasen
  Novi c5 je pa itak prekrasen