|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 11:46:26   
Amoss
Danes je pa  prestopil vse meje, par dni nazaj sem pisala o mojih problemih kako ni ded pa se postavi svoji mami po robu, pa sem mislila v novem letu bo boljše.
Že par mescev se vleče že tudi njegova nesramnost do mene, cele dneve se dere po hiši, ko ga kaj vprašam mi ful freh zabrusi nazaj, kot da sem tista pocestnica (da se lepo izrazim), ne vem, tud otrok mu gre očitno že na živce ker se samo dere, danes pa je v jezi še pesa natepel, tako da revež že celo uro nepremično leži v enem kotu in se kr trese ko ga vidi.
Zdaj je hvala bogu nekam šel, ga ni ne vem kam, pa upam na čimprejšnje odgovore preden se vrne.
Ne morem več, komunikacija med nama je zamrla oz. moje besede naletijo na gluha ušesa,...
Ne morem več samo še jočem,....
Lepo se pogovoriva, naj neha, ....
Pa je vsak dan kvečemu slabše kot bolše, ali je bolje po vašem mnenju da naredim temu konec ali se trudim v nedogled?????

_____________________________

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 11:53:43   
cmokec
Če vidiš, da tvoj trud ne obrodi sadov, je treba nekaj spremeniti. Vsekakor vse dobro premisli in ne reagiraj brez glave. Beg od doma ni vedno rešitev, čeprav se ponuja sama od sebe.

A je tvoj mogoče psihično bolan? Bi pristal na zakonsko svetovanje? Mogoče pa on vpije po pomoči?

Če temu ni tako, bi ga jaz zapustila. Pa to mislim dobesedno, ne kot fraza, kot je ena prejšnjič napisala. Samo najprej je potrebno premislit kam, finance, varstvo otroka. Pa ne mislim, da bi zaradi denarja in vastva ostala skupaj, samo to res niso enostavne stvari, zato je treba dober načrt. Že zaradi otroka dobro preštudiraj vse skupaj.

Pa veliko sreče.

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 11:54:43   
cmokec
Pa še to: Prosim, poišči koga, da odpelje psa ne pregled. Ne pusti, da se pes matra. Prosim,...

_____________________________

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 11:58:49   
daddy
najbrž potrbujeta vsaj začasno ( fizično ) ločitev. za nekaj dni, teden, več ..... da ugotovita vsak pri sebi, kako in kaj. po moje je to še najmanj.
pa upam da ga ob priliki pes pošteno ugrizne nazaj ( grrrrrr !!!!!!!! )

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 11:58:58   
Anonimen
Midva sva imela probleme - ogromne.

Začelo se je cca. 2 meseca po porodu. Ni bilo dneva, da nebi prišel domov pijan. Tresla sem se v sobi, ali mi bo kaj naredil. Zaklepala sem se v sobo, otroka nisem pustila v njegovo bližino (v času njegove pijanosti). Bilo je skoraj da nevzdržno. Sicer nikoli nisem dobila udarca, poniževanje in laganje pa iz dneva v dan. Da ne govorim, koliko je bilo dretja.

In sem trpela in trpela. Ob strani mi je stal oče. Če nebi bilo njega, danes nebi bila več skupaj. In kaj imam danes: Imam čudovito življenje. čez nekaj dni bova drugič starša. Manjka nama nič, vsega imava dovolj, tudi denarja. Razumeva se vsak dan boljše. Pogovoriva se v vseh stvareh. Sicer zaupanja iz moje strani do njega pše ni 100%, pa vendar se trudim.

In če pogledam za nazaj, vidim, da je bil samo moški, ki se je ustrašil družinskega življenja, ustrašil otroka, ustrašil tega, da bi imel red, da bi imel ob sebi nekoga, ki bi ga razumel in podpiral, saj naštetega ni bil deležen nikoli.

Ne vrzi puške v koruzo. Verjemi, treba se je boriti za obstanek. Pa še to, ali boš od vsakega partnerja po nekaj nesporazumih odšla.

Pri nama je trajalo cca. 1 leto, da so se stvari normalizirale.

V mojem primeru je bilo vredno potrpeti, upam, da se bo lepo izteklo tudi v tvojem primeru.

LP

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:08:09   
Marogica
Sem prebrala še enkrat tvojo prvo zgodbo, ki se nanaša na tvojo taščo in najdem samo eno povezavo med obnašanjem tvojega fanta in tabo. Mislim, da je sam pod velikim pritiskom obeh, tebe in njegove mame. Obema bi rad ustregel, kar pa seveda ni možno, dokler vedve ne najdeta skupnega jezika, česar pa tudi ne vidim, glede na to, kar si opisala. Tam si sicer pisala, da ti vedno eksplodiraš, tu sedaj pišeš, da on hitro eksplodira. Kaj svetovati? Sprašujejš se, če naj temu narediš konec. Čemu narediti konec? Da se tašča ne bo vmeševala, da ne bo tvoj fant podlegel njenemu vplivu, da ti ne boš reagirala, tako kot pač reagiraš?
Jaz ti težko karkoli napišem.Mogoče bi se morala pgovoriti, pa ne da naj "on neha", temveč o vajini globlji, kompleksni problematiki, ki ni vezana samo na vaju kot par, vpliva pa na vaju kot par najbolj. Povejta si želje, predstave drug drugega(ne očitke!!!!) in jih soočita z realnostjo. Najbrž že sedaj veš, da so odstopanja gromozanska.
Nagnati ga ali oditi je najlažje, lahko pomeni tudi rešitev, vendar kakšno in za kakšno ceno?

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:09:55   
taška30
Najlažje je reči: spokaj! Oz. spokaj njega! Če je to takoj izvedljivo, naredi. Vsaj za kakšen teden. Da presekata ta začarani krog.
Če ni izvedljivo, bi ga jaz dala na IGNORE. Kot da ga ni. da ne obstaja. Ne ogovarjaj ga, ne trudi se, nič. živi mimo njega. In čakaj da pride do tebe in se ON poskuša pogovoriti. Če ne bo, spokaj!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:10:02   
*barbapapa*
Moje mnenje,....

.... oba rabita čas ..... in odkrit pogovor!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Če se pa ne moreta zdaj odkrito  pogovorit,... je pa boljše, da gresta za nekaj dni narazen..... in oba v miru premislita kako naprej...... PRIPOROČAM!!!
Predvsem zaradi vajine punčke,.....

Ali si pa poiščita strokovno pomoč v zakonski svetovalnici!




Žal se s pretepanjem psa ne rešujejo problemi.....
Jaz bi svojega enkrat na gobec, če bi se znesel nad psom.... user posted image











_____________________________



(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:16:25   
CIPRESA
Če se je spravil nad psa Amoss - bog ne daj - se je zmožen spraviti tudi nad katerega od vaju.....NE DOPUSTI DA PRIDE DO TEGA!!!!

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:21:47   
Misek
Se kar strinjam z Marogico. No, na tvojem mestu bi jaz tasco povabila na pogovor. Imata eno skupno zadevo, tudi ce se v nicemer drugem ne strinjate - tvojega moza in njenega sina. Obe ga imate rade (domnevam). No, v tem prepiranju med vama pa "nastrada" on. Mogoce je to izhodisce za en dober pogovor na temo kaj narediti, da on ne trpi. Potrebujes pa veliko veliko samozavesti in trdnosti. Mogoce kaksen razgovor v troje? Premisli....

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:52:40   
Anonimen
strinjam se s tistim, kar je napisal mišek..

lahko ti povem svojo zgodbo, če ti bo pomagalo..

z bivšim sva bila skupaj skoraj 5 let.. sicer hvala bogu, brez otrok.. najprej je bilo vse ok, pol pa čezdalje slabše.. ne rečem, da je bil vsega kriv on, ker sem bila veliko tud jaz s svojim predolgim jezikom.. če je kaj rekel, sem vrtala in vrtala in itak me je imel vrh glave.. kar pa še vedn pravim, da ni prav, da je dvignil roko nad name, mi pljuval v obraz in govoril takšne in drugačne stvari..

besede so bolele še bolj kot udarci. to sem prenašala kakšno leto.. pol je pa tud njemu prekipelo in sva šla narazen.. naj ti povem, da bi kakšne dva meseca po prekinitvi veze, ga še vedno vzela nazaj - sem ga pač pogrešala.. čeprav sem vedela, da bo zgodba ista, če se bo vrnil..

no, in potem se ni.. spoznala sem novega in lahko rečem, da mi niti najmanj ni žal, da sva šla z bivšim narazen.. seveda, so tudi sedaj problemi, ampak niti približno takšni kot so bili prej..

včasih kuhava mulo vsak na svojem koncu, potem se probava pogovorit-včasih uspešno, včasih ne.. ampak vseeno gre..

velik sreče-kokr koli se boš odločila..

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:55:18   
muki1
No, zdaj sem še jaz prebrala tvoj post o tašči, na katerega te lahko vprašam le eno; kaj hudiča jo sploh vabiš k sebi in laziš k njej, če ti je na 1001 način že pokazala in povedala, da te ne mara? Oprosti, ampak tu ti izpadeš neumna.
Kar se tiče tvojega dragega, če je bil podvržen vzgoji take harpije, kot je ta ženska ni čudno, da je živčen. Mislim, da bosta morala res ukrepati v vajini vezi, drugače bo vse razpadlo. Probajta si poiskati pomoč svetovalca, ali pa naj se on začenja udeleževati kakšnih delavnic na temo Kako obvladovati jezo. Če v zelo kratkem roku ne bo pokazal pripravljenosti sodelovati, pa boš kar morala razmisliti o tem, da greš svojo pot.
Kar se tiče brcanja psa, se vprašam koga bi brcnil,če psa slučajno nebi bilo zraven? Če bi steno, bi njega bolelo, zato upam, da ne tebe, ali pa čez nekaj mesecev otroka user posted image .

_____________________________

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 12:57:59   
Anonimen
Če bi meni pretepel psa, grem, isto minuto, brez debate!
Da se gre spravit na tako nebogljeno bitje ... HUDO!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 13:04:34   
_jana_
100% se strinjam s splišni. tuki sploh ni debate. mislm HALO!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 13:14:39   
kalbo
Pa kakšen je to frajer, da si upa na psa spravt, svoje mamice se pa boji. Postavit ultimat ti, ali njegova mamica, pol se nej pa odloči!!! Joooj bi dal vetra takim babnicam!!!

(odgovor članu _jana_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 13:15:15   
kalbo
Kot je njegova mamica, da se razumemo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 14:06:07   
mamči
Iz lastnih izkišenj ti svetujem, da ne skušaš narest konca med mamo in sinom- oz., da njega kriviš za taćine napake. Kaj se je dogajalo med vami nisem brala nazaj, vendar ti lahko samo povem, da nima konca vojna dragi+ tašča+ ti.
Če se da se res ti pogovori s tačo, njega ne mešaj, ker otrok se težko opredeli proti materi in vajina zveza garantirano ne bo sproščena, če on "visi" na mami ti pa pritiskaš nanj. Najlepše, če se lahko jasni in glasno pogovoriš in poveš kar ti leži na duši in česa ne akceptiraš.
Jaz se z taščo nisem mogla, oz. hotela pogovoriti, ker so bile prehude stvari in se bilokak pogovor ne bi dobro končal. Nekaj mesecev sem se popolnoma distancirala od nje, vendar sem vstrajala, da jo dragi in otrok obiščejo. Ona je sprejela mojo odločitel o "ohladitvi", tako da je mojega drugega otroka videla, ko je bil star že en mesec. Moj odnos do nje danes je vljuden in normalen, če mi kaj ne paše ignoriram, drugače pa ji v vmešavanju ne pustim blizu. Sprijaznila sem se s tem, da neki frendici ne boma nikoli in da tud moji otroci tam še dolgo ne bodo v varstvu, ker ona pač ne izrazi neke želje in potrebe.
Je pa res, da se moj dragi sicer pusti "napumpat" od nje, vendar se jaz pogovorim z njim in potem vidi stvari iz dveh plati- sem pa se odvadila mu vsiljevat svoje mnenje in vidim, da sam lepše pride do pravih odgovorov.Povem svoje in pika- ne debatiram več!
Če pomislim kot mati v prihodnost, vem da bi bilo zelo hudo, če bi imala težave s snahami in če nebi našli skupnega jezika- to je njena sran plati.
Vsekakor je dejstvo- tebi in otroku bo lažje in lepše, če boste imeli ob sebi moža+očeta, ki bo normalno funkcioniral 8brez napadov agresije), tvoji tašči pa naj bo tud jasno, da je zanjo boljše in lepše, če ima normalne stike s tabo in sinom in vnuki- to ji mirno lahko poveš. pa naj se malo potrudi!
Drugače pa ti svetujem, da svojega dedca čim manj sekiraš zarad njegove matere ( ker se v njemu nabere agresija- verjetnio bi rad kaj ukrepal, pa nima kje začet) , živi svoje življenje, bodi manj vzkipljiva in pri enem ušesu not- pri drugem ven, ko ti kaj ne paše. Ko se boš ti spremenila, ti garantiram, da bodo tud oni začeli razmišljat- ko boš cool in uživala svoje življenje.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 14:22:44   
kalbo
Mene je moja mama enkrat vprašala, koga mam rajš ženo (takrat še punco) al njo. Izstrelil sem kot iz topa da logično, da punco. Malo je prebledela, pol je pa ugotovila, kakšno kapitalno bedarijo me je šla vprašat. Od takrat je mir, ne vem pa kaj bi blo, če bi takrat zatrokiral, kdo ve!

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 14:40:46   
Minka Pobalinka




Amoss.. če se je spravil na psa se bo nekoč spravil tudi nate ali bog ne daj na otroka. Škode le, da mu pes ni roke odgriznil.  user posted image
Če mene vprašaš bi človeka, ki mi pretepe psa postavila PRED VRATA TAKOJ !!! Baraba!



 

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
3.1.2006 14:50:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 15:09:06   
Anonimen
Amoss, a nista vidva imela probleme že slabo leto nazaj zaradi nekih chat pogovorov z neko drugo deklico?

Edini komentar - poskrbi za psa, prosim, poglej, če je z njim vse dobro in poskrbi, da ga pregleda veterinar, če ni. Pes si ne zasluži takih gospodarjev, sam si pa ne zna pomagati. Ti si lahko!

(odgovor članu Amoss)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 15:21:29   
*barbapapa*
IZVIRNO SPOROČILO: Amoss

No samo toliko da sem vam povedala da sem odločna da če se bo spet spremenilo in po stari poti naprej bom odšla on pa naj ima mamico.Ampak mislim da je zdaj dokazal kdo mu pomeni več.In prvič je s solzami v očeh spoznal da imam prav.
Vem da je hudo da je spoznal kruto resnico o svoji mami, zato mu stojim ob strani.Ampak mi je pokazal do koga mu je več.Do meni in do hčerkice.:rozica::rozica:



amoss, tako si napisala avgusta ....

(malo sem prečekirala tvoje stare poste....)


odgovor si si takrat sama napisala.......

_____________________________



(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 15:22:02   
piščanc
dvomim, da ima tašča kaj tukaj vmes.

tole so resni problemi. če bi moj tako reagiral, me ne bi bilo več v stanovanju, ko bi prišel nazaj. resno. ni nujno, da je konec, ampak povej mu, da tako ne gre več naprej. pa če ga ven zapreš.

meni se strga že, če se zdere name - naj gre ven, se skulira, potem pa pride nazaj, dere naj se pa na koga drugega.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 15:40:58   
petraz
Ne vem, hudo mi je ko to berem, še posebno to o psu in vajinem odnosi. Vendar pa je eno, moraš se odločiti sama. Res je, da moramo kdaj pa kdaj popustiti in potrpeti, ne moremo pa to večno prenašati. Če vidiš, da tako ne gre dalje, daj mu povej in predlagaj, da se za par dni odseli (k mami naprimer). Reci mu, da bo tako imel čas za razmislek kaj bi spoh rad, ob enem pa da ti nisi dolžna prnašati njegovih histeričnih izpadov, dretja, navsezadnje pa tudi njega ne. Sploh ga ne razumem, kaj se gre. Začel je s psom, kje bo pa končal!?? Žalostno!!user posted image user posted image  Upam, da se bodo zadeve lepo uredile. user posted image

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Jaz ga bom nagnala!!!!
3.1.2006 16:19:10   
lelaval
Tudi jaz ti svetujem, da se pogovorita, če to ne gre, pa nekajdnevna ločitev- pa bosta videla. Seveda pa se moraš odločiti sama, mi ti lahko le svetujemo.

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?