|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je kaka vzg. ali učiteljica...
28.8.2006 16:13:36   
Bučika
...ki bi znala povedati kako kaj izgledajo razgovori za delo na šoli? Zanima me kaj hočejo vedeti, kaj o učnih načrtih, karkoli?
Zelo bom vesela kakršne koli informacijeuser posted image

Pa še to: kak uporaben link, da pridem do priprav za vzgojiteljice (vsaj kak mušter!?)user posted image

hvala vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Je kaka vzg. ali učiteljica...
28.8.2006 21:47:35   
Noel
Razgovor je odvisen od šole do šole, ponavadi pa kaj pretiranega o učnih načrtih nihče ne sprašuje. Priprava za vzgojiteljica je pa tvoja lastna kreacija in sicer jo oblikuj tako, da bo tebi pomagala. A greš v vrtec ali v šolo?

(odgovor članu Bučika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Je kaka vzg. ali učiteljica...
30.8.2006 21:07:30   
Gina
Odvisno od šole, ampak vzg. in učiteljica delata isto delo v istem razredu in imata iste priprave. Enako bi morala napisat. No, pri nas je tako. Povsod ni. Me si jih celo skupaj sestavimo, stipkamo in izvajamo. Ponekod si delo delita po "interesih", ponekod tako, kot določi učiteljica. V vsakem primeru pa imaš letni delovni načrt, v katerem piše od tedna do tedna, kaj boste delali in vsi cilji, ki jih moraš doseči. Poleg tega imaš praktično v vseh delovnih zvezkih, oz v priročnikih že napisane predloge za izvajanje, ki ti lahko pomagajo pri tvojih osebnih pripravah, pa tudi cilje imaš tam bolj podrobne. Zato kar tega tiče - nič bat.

Razgovor je odvisen od ravnatelja. Sprašeujejo bolj po tvojih osebnih interesih, usposobljenosti, praksi, željah in potrebah, dodatnih znanjih in kako si predstavljaš vse skupaj, če imaš otroke, avto, take bedarije po moje.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?