|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je lahko razlog splav?
25.9.2007 9:59:49   
Anonimen
Halo. Pišem v imenu moje prijateljice, ki ravno tako ne more zanositi kot jaz. Problem pa nima enak kot jaz, ampak pred dobrimi sedmimi leti je šla na splav, ker še ni bila pripravljena na otroka sedaj pa si z partnerjem zelo želita, pa jima ne rata. Kaj ve mislite je to morda vzrok, da je šla na splav ali kaj drugega. Rekla je, da je dosti ljudi, ki so šli na splav pa vseeno imajo potem otroke. Zakaj ravno njej ne rata. Ker nima svojega interneta je mene prosila, če vas lahko v njenem imenu vprašam za mnenje. Punce zelo bi bila vesela, če bi ji svetovale kakršen dober nasvet.
Hvala. lp
Obupana Sara.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.9.2007 16:07:23 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zakaj
25.9.2007 10:07:58   
zorica


Tudi jaz sem šla pred 12leti na splav.Sedaj pa se že skoraj dve leti trudiva zanositi pa ne gre.Hodim že v ambulanto za neplodnost v MB, kjer sem bila že na dveh IUI pa nič.Sedaj pa sem se odločila, da poprosim dr. da me da na laparoskopijo, saj tam ugotovijo če je kaj narobe.Jaz vem da imam čokoladno cisto, mogoče mi ravno to moti.
Ko sem omenila tudi tam splav in da se bojim da zaradi tega ne morem zanositi, so mi rekli da se nimam kaj bat.To ni več tako kot je bilo nekoč, ko se je res dogajalo da je bil sam splav narejen tak-tak.
Jaz priporočam dodatne preiskave, če se trudita več kot leto dni.So pa punce, ki tudi ne zanosijo pa ni nič narobe in dela le psiha.

Vso srečo !



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zakaj
25.9.2007 10:26:58   
Naja30
Mislim, da splav nima veze.

Jaz sem ga imela, pa ne namenoma, preden sem zanosila s hčerko. Pa nama je potem ratalo v prvem poskusu.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zakaj
25.9.2007 13:58:31   
lady29
tudi jaz sem imela pred 8-mimi leti splav pa ne enega jaz sem imela v enem letu dva.mogoče nekatere ne bodo sprejele moj izgovor, ki pa je resničen....pač sva bila v veliki finančni krizi in si nisva upala imeti še otroka.no sedaj pa, ko pa mi je denar skoraj najmanjši problem.....pa ne gre in ne gre.sicer pa sem bila že na vseh pregledih predno se preide na umetno oploditev in je z obema vse ok.....se pravi da vsaj pri meni ni prišlo do kakšnih komplikacij pri dveh splavih-upam da bo tvoja prijateljica imela tudi takšno srečo in da bo na drugačen način zdravljenja končno zanosila
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zakaj
25.9.2007 14:03:03   
nineva
Ojla!
Jaz menim, da splav nima veze. Jaz sem imela splav pred 6 leti, pa sem pred 4 leti brez problema zanosila in tudi donosila. Zdaj za drugega user posted image  se sicer že kar nekaj čas trudiva, a še kljub temu nisva obupala.
Vsaki mesec pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če po enem letu takšnega tempa ne bo nič, bova pa potem razmišljala. Možnosti za user posted image  je ogromno in dokler ne dava vsega skozi se ne pustiva!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zakaj
25.9.2007 16:06:51   
Anonimen
Bi rekla, da vpliv splava na plodnost odvisen od posledic splava - odvisno kako se je splav 'iztekel'. Prijateljica je zanosila po splavu. Pa še znanka po številnih splavih...

Moja teta je imela pri svojih rosnih 18ih splav, daljnega leta, kaj pa vem kdaj, v začetku 70ih. Pa je prišlo do vnetja in zarastlin. Kasneje je poskusila vse mogoče pa ni in ni šlo... in zdaj imajo zelo zelo radi posvojenko, ki jih šteje več kot 20.



(odgovor članu nineva)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?