|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jedilnik 6 m
27.12.2010 10:23:44   
Sanija13
Pozdravljeni,

hčerka je stara točno 6 m. Malo za primerjavo me zanima, kakše jedilnike imajo vaši 6 mesečniki, koliko obrokov GH že imajo?
Moja ima trenutno (ponavadi) dva obroka gh (kosilo in sadni obrok pozno popoldne), 3x pa še flaška. Včasih pa za kosilo ne poje prav dosti, pa vseeno noče mleka potem...user posted image
Kako pa kaj vaši? Lep dan želim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jedilnik 6 m
27.12.2010 10:28:13   
ninkica
Živjo,

Naša je stara 6 mesecev in pol in ima kosilo,popoldansko malico in pa za večerjo dobi eno od Milupinih kašič za lahko noč.
Vse ostalo jo še dojim.In pa po kosilu se doji ali pa pije čaj.
Včasih poje veliko za kosilo včasih manj.Je čist odvisno.Popoldne dobi pa sadno malico ,zvečer kašico +dojenje pred spanjem.


_____________________________

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Sanija13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jedilnik 6 m
27.12.2010 11:29:07   
charlyka
Zdravo,

naša je stara 7 mes. Zjutraj dobi flaško, potem dopoldanska sadna malica (sadje s skuto ali jogurtom, kakšen keks), kosilo (različne kombinacije zelenjave, krompir, riž, ajdova, prosena kaša ...), spet podobna popoldanska malica, zvečer pa spet flaška pred spanjem (mleko dodam riževe kosmiče). Odvisno od tega na koliko ur jemo oz. kako nam poteka dan, pa ji včasih dam zvečer še milupino kašico in potem še ponudim flašo tik pred spanjem.

Lp

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jedilnik 6 m
27.12.2010 14:25:21   
tix
nič gostih obrokov user posted image par žličk na dan, nam gre pač počasi user posted image

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jedilnik 6 m
1.1.2011 15:21:26   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tix

nič gostih obrokov user posted image par žličk na dan, nam gre pač počasi user posted image


tix, pol mate pa tko kot mi!


_____________________________

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jedilnik 6 m
2.1.2011 18:41:01   
Bubika26
Naš tamali ima 6 in pol. Smo pa pri kašici za kosilo. Zelenjava, sadje smo dali skoz. Danes prvič jedel piščančje meso s krompirčkom. Ostalo se dojimo. Tudi pri nas počasi. Bo pa počasi mlečno-žitna za pop.malico.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jedilnik 6 m
7.1.2011 22:29:25   
bobi83
Zjutraj ga dojim. Dopoldanska malica je sadje (al banana, breskev, pasirana jabolka) al pa mlečna kašica. Kosilo je zelenjavni obrok. Začela sem s popoldansko malico (sadje al mlečni obrok - odvisno kaj dobi zjutraj), nato dojim. Pol za večerjo dobi flaško. Pred spanjem ga pa še mal podojim.
Srečno!

(odgovor članu Bubika26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jedilnik 6 m
24.1.2011 21:24:14   
Martinčka
(bili v nedeljo stari 6m) dopodan se dojiva (ker spiva do pol devetih)... ko prvo rundo odspančka dobi spet malo zize, za kosilo GH (jeva že riž, marelice, korenček, cvetačo, bučke, špinačo, krompir, jabke, banane, breskve),  potem ima glavno spanje in po glavnem popoldanskem spanju dobi kaj sadnega za malico, spet ziza.. zvečer pa poje ogromno mlečne kašice od hippa ali katerega koli drugega-cca 150ml (sam navadne riževe ni marala) in čaj po žlički (ne veliko sam da se mal odžeja-10žličk) , še enkrat ziza ČE ni preveč sita po kopanju in spanje..

morem rečt da razen dopoldan ko lepo ziza, sicer čez dan bolj uporablja zizo da se odžeja... pije max 3-5minutk.. sicer je tudi kot manjša pila max 8 minutk ampak takrat je bil trebušček še bolj mičken:)

(odgovor članu bobi83)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?