|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok
28.5.2005 21:23:46   
SILVA
Ali ste imela vi tudi take težave.Naš mali je trenutno pri sosedi,kjer bo do septembra,potem pa v vrtec.Sosedo pozna,saj sva bila vsak dan tam v času porodniške in tudi čuval se je tam za kakšno uro ali dve in vse je bilo v najlepšem redu.Sedaj pa ko ga oddam pa v jok in se joka od 20min pa do 30min,nikakor ga ne more pomiriti,men se je pa zmešalo skor k sem ga poslušala skozi vrata,malo je manjkalo pa ne bi šla v službo.Saj kaj ko pa moram delat.
Koliko časa naj bi to trajalo in ali bo v vrtcu tudi tako ali bo malo lažje,ker se že zdaj čuva po 8ur.
Prosim svetujete.
Se pa vedno poslovim od njega in mu pravim da pridem nazaj in se sevede joka.Tudi to smo že poskušali,da sem samo pobegnila in je bil isto jok,ko se je spomnil da mame ni.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok
29.5.2005 0:08:12   
Vera*
Silva,eni se privadijo prej,eni kasneje.Sem imela to srečo,da je pri mojem Roku to trajalo le 3 dni.Jaz sem po nasvetu vzogijteljice naredila tako:enostavno sem ga dala in šla.Bilo mi je grozno hudo ampak....Če bi bila tam 8 ur bi se pa 8 ur jokal.Ne vem nam je na srečo uspelo.Mogoče bo pa v vrtcu drugače,ko bo več otrok..Boš videla,saj bo.:sloncek:

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok
29.5.2005 18:26:47   
bskrle
Pri nas se varvata pri teti, ki jo poznata, pa je vsakič jok(kratek), ko gremo tja in ko moramo domov. Jaz jo samo oddam, grejo gledat živali, tako da me ne vidi, ko grem.KAj posebno se ne poslavljamo, ji pa prej povem, a gre v varstvo(dan prej, eno uro prej) in da pridem ponjo.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok
29.5.2005 18:45:24   
Mina1
Točno tako je: eni jokajo prej, drugi pa kasneje, slej kot prej.

To sodi zraven, se bo že navadil. Tudi pri nas je bilo na uvajanju super, potem pa katastrofa:zmeden:. Sem bila glih noseča v drugo , ko sem ga morala zaradi kričanja nositi (2,5 letnika, velikega in težkega) čez cel park do vrtca, pa še po vseh stopnicah in tako. Je trajalo neko obdobje, potem pa, ko se mali navadi in ko malo zaupa in spozna druščino, je samo še veselje. Verjami, vse bo slej kot prej o.k.

Vzgojiteljice pa pravijo, da so atiji boljši od nas mamic, ker oni enostavno otročka odložijo kljub joku in gredo v službo, nam mamicam pa je hudo in jim damo to vedeti, potem pa je samo še huje.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jok
29.5.2005 21:03:47   
SILVA
No,sej ta teden ga bo ati vozil,ker gre malo kasneje v službo in bomo videli kako se bo obneslo.
Upam,da čimpreje mine.

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jok
29.5.2005 21:39:36   
viv_
SILVA, prej ko slej bo minilo. Boš videla... Kar pogumno! (čeprav vem da je to težko). Pri nas je jokala skoraj 14 dni. Potem je bilo vse OK, sedaj je imela pa spet 10 dni vaje, pa je kar jokala. Ampak samo dokler je videla mene ali pa atija. Takoj ko so zaprli vrata je bilo pa OK (sem špionirala 8)).

lp

(odgovor članu SILVA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?